реально можеш таке зробити???якшо так то в ПП свій номер і коли таке можна зробити!?Vusiko писав:Я тобі за 100 грн і баку бензини домотаю скільки скажеш
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
домотка і відмотка км!
-
- Ім'я:Andriy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: домотка і відмотка км!
Andrjj, ну та, поїзжу на твоїй машині по роботі і домотаю. Я в день так 300 - 400 км проїзжаю
-
Vusiko писав:Andrjj, ну та, поїзжу на твоїй машині по роботі і домотаю. Я в день так 300 - 400 км проїзжаю

- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
вони якось то мутять через блок АБС, вроді впаюють мікросхемку ще там. точно незнаю шо до чого. но назвали таку ціну.Andrjj писав:шо то така за кнопочка і де вона ставиться ?500грн?то шось дороговато!!!!FanateG писав:у нас є кантора, шо ставлять типу кнопочку і мотаєш собі вперед.вроді в районі 500грн вартує воно.
- FanateG
- Контактна інформація:
я так розумію шо толком ніхто небуде розбирати. просто шось впаяють. Ніхто, з тих хто це зробив нехоче показати шо там як.mastergid писав:Andrjj писав:шо то така за кнопочка і де вона ставиться ?500грн?то шось дороговато!!!!це неправильна цифра + хто візметься розібрати приборку за 500 у.е. і випаяти память і зчитати дамп
![]()
То не проста задача. Таке роблять перекупщики машин і коштує воно від 100 дол. до 500 в залежності від марки і року машини. На твого опеля 07 року буде дорого бо треба знімати приборку перепрошивати мікросхему,розбиратися чи не прошито в контроллері другий раз, і якщо є розібраний дамп на цю марку. Якщо нема дампа то ще дорожче.Andrjj писав:Vusiko писав:Andrjj, ну та, поїзжу на твоїй машині по роботі і домотаю. Я в день так 300 - 400 км проїзжаюне не дякую такого мені нетреба,тому шо за тиждень потрібно відмотати назад!
- leromylis
так, звичайно, приварюють четверту педаль з тросом до дзеркала, яке в свою чергу завязане з електромережою авто, воно замкне і фсьо обнулитьFanateG писав:вони якось то мутять через блок АБС, вроді впаюють мікросхемку ще там. точно незнаю шо до чого. но назвали таку ціну.

таке роблять щоб не можливо було прослідкувати "магію", якщо потрібно лише для окозамилювання то можна просто через сервісний порт! Принаймі на VAG'ах таке роблятьkym писав:То не проста задача. Таке роблять перекупщики машин і коштує воно від 100 дол. до 500 в залежності від марки і року машини. На твого опеля 07 року буде дорого бо треба знімати приборку перепрошивати мікросхему,розбиратися чи не прошито в контроллері другий раз, і якщо є розібраний дамп на цю марку. Якщо нема дампа то ще дорожче.

- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
kym писав:То не проста задача. Таке роблять перекупщики машин і коштує воно від 100 дол. до 500 в залежності від марки і року машини. На твого опеля 07 року буде дорого бо треба знімати приборку перепрошивати мікросхему,розбиратися чи не прошито в контроллері другий раз, і якщо є розібраний дамп на цю марку. Якщо нема дампа то ще дорожче.

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- FanateG
- Контактна інформація:
Ну так от для окозамилювання мабуть і вартує 500 грнleromylis писав: таке роблять щоб не можливо було прослідкувати "магію", якщо потрібно лише для окозамилювання то можна просто через сервісний порт! Принаймі на VAG'ах таке роблять
-
да складновато бачу таке зробити......
нічо буду шукати варіанти......
нічо буду шукати варіанти......
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей