я чесний суддя )))UncleSam писав:Я всьо чесно пройшов!

UncleSam, оскільки тобі за 25 і ти проходив психолога, ти щось мав з військомату показати чи як?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я чесний суддя )))UncleSam писав:Я всьо чесно пройшов!
В мене вигоріло все, на ньому вже нічого непише.Opelevod писав:В тебе на ньому має писати!
міг в мене теж вигорів - лишилися тільки сліди "втисненої" ручки.Corleone писав:Там інформація на звороті, той бік не міг вигоріти
Напиши собі грудень :)Demyan писав:міг в мене теж вигорів - лишилися тільки сліди "втисненої" ручки.
Показав замінник війського квитка.weber писав:я чесний суддя )))UncleSam писав:Я всьо чесно пройшов!![]()
UncleSam, оскільки тобі за 25 і ти проходив психолога, ти щось мав з військомату показати чи як?
Це вже підробка - пробють по базі а там стоїть не грудень....Opelevod писав:Напиши собі грудень :)Demyan писав:міг в мене теж вигорів - лишилися тільки сліди "втисненої" ручки.
Будуть після 10-15-го, пластикові :)mastergid писав:але курча талонів немає
сьогодні мій колега отримав паперовий 2012qamaster писав:паперові вже не дають, а пластикових ще нема
weber писав:Хай вже роблять чавунні
це без мед довідки? а за ск. часу і вже дали на руки?hrdrive писав: Сьогодні татові зробили талон. Дав 950 грн (2,0 мотор) і фото з копіями документів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей