Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Експрес Київ-Львів
Недавно повинен був почати курсувати от такий поїзд. Час поїздки 5 годин.
Хтось вже може встиг скористатися? Або може має інфу про цей потяг? Типу реальний час поїздки, ціна, коли відправляється
Хтось вже може встиг скористатися? Або може має інфу про цей потяг? Типу реальний час поїздки, ціна, коли відправляється
Зранку їдеш в Київ, за 3-4 години вирішуєш свої справи і вечером ти вже вдомаGZero писав:Я чув, що відправляється десь в районі 17 години, а приїзджає десь в районі 23. Чесно-кажучи, не розумію нащо його запускають.

Ну от мене наприклад не пре спати в поїздах, ніколи не висипаюсь. Так хоч швидше вдома буду з таким поїздом.
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ЦІна орієнтовно 58 грн. Їде без жодної зупинки. Зі Львова відправляється в 6:10. З києва десь в 17 в 23:20 ніби у львові.
Якщо чесно повна лажа - час не вигідно, приїхавши в київ в обід навряд чи за 3-4 години можна встигнути щось зробити, а 10 годин за суткив поїзді, та й ще треба зі льввоа рано встати, потратити на таксі, а також на таксі коли ввечері до львова приїдеш і знову ляжеш спати десь не раніше першої доки поїш помиєшся...
Якщо чесно повна лажа - час не вигідно, приїхавши в київ в обід навряд чи за 3-4 години можна встигнути щось зробити, а 10 годин за суткив поїзді, та й ще треба зі льввоа рано встати, потратити на таксі, а також на таксі коли ввечері до львова приїдеш і знову ляжеш спати десь не раніше першої доки поїш помиєшся...
Думаю ти і так на таксі би стратишся бо на маршрутці можна час не розрахувати і не встигнути :)Demyan писав: та й ще треба зі льввоа рано встати, потратити на таксі, а також на таксі коли ввечері до львова приїдеш і знову ляжеш спати десь не раніше першої доки поїш помиєшся...
А в поїзді який їде вночі ти нормально помиєшся і поїш? :o
-
andrew
Прікольно, а значить твоя думка - не суб'єктивна?!
Основний плюс в цьому потязі - додатковий варіант, може колись пригодиться, може - ні. Коли прийдеться терміново їхати, квитка, звичайно ж не буде, прийдеться їхати машиною. А коли час є - то можна все нормально розпланувати і цілком спокійно віддати ніч на переїзд, я все-одно вночі сплю. А не буде спатись - можна включити фільм чи зіграти з комп'ютером покер чи снукер :)
P.S. Відкрию тобі маленький секрет - ти не єдиний хто регулярно їздить Київ-Львів, тому такі безапеляційні фрази типу
Прікольно, а значить твоя думка - не суб'єктивна?!
Основний плюс в цьому потязі - додатковий варіант, може колись пригодиться, може - ні. Коли прийдеться терміново їхати, квитка, звичайно ж не буде, прийдеться їхати машиною. А коли час є - то можна все нормально розпланувати і цілком спокійно віддати ніч на переїзд, я все-одно вночі сплю. А не буде спатись - можна включити фільм чи зіграти з комп'ютером покер чи снукер :)
P.S. Відкрию тобі маленький секрет - ти не єдиний хто регулярно їздить Київ-Львів, тому такі безапеляційні фрази типу
залиш при собі.andrew писав:Для тих людей, які мають відношення до Києва (бізнес, робота і т.д.) - це супер
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Об'єктивніша за твою, а твої словаGZero писав:Прікольно, а значить твоя думка - не суб'єктивна?!
- то це по твоєму нормальна думка.GZero писав:Чесно-кажучи, не розумію нащо його запускають.
Яж не написав, що їхати простим поїздом або машиною це стрьомно :x
Востаннє редагувалось Вів, 12 вересня 2006, 12:30 користувачем andrew, всього редагувалось 1 раз.
-
- Контактна інформація:
Як кому, ПЛЮСИ звичайних поїздів
-якщо я їду на 91-92, на таксі не трачу оскільки вечером я доїжаю без проблем на мрашрутці і зранку вже їздять.
- 3 дні відрядження а отже 75 грн.
- В поїзді я не поїм, але цей день вважається відрядженням, я можу і доспати дома і пізніше прийти на роботу або не прийти.
- Якщо справи малі то можна встигнути а потім і погуляти по києву, якщо треба з пару годин то не встигнеться полюбому.
-якщо я їду на 91-92, на таксі не трачу оскільки вечером я доїжаю без проблем на мрашрутці і зранку вже їздять.
- 3 дні відрядження а отже 75 грн.
- В поїзді я не поїм, але цей день вважається відрядженням, я можу і доспати дома і пізніше прийти на роботу або не прийти.
- Якщо справи малі то можна встигнути а потім і погуляти по києву, якщо треба з пару годин то не встигнеться полюбому.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей