я думаю його час ніколи не пройде якшо машина збережена .Vitalik-first писав:його час пройшов вже років 10 тому
в цієї моделі є свої фани і їх немало .
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я думаю його час ніколи не пройде якшо машина збережена .Vitalik-first писав:його час пройшов вже років 10 тому
andriy320e30 писав:я думаю його час ніколи не пройде якшо машина збережена .в цієї моделі є свої фани і їх немало .
а де не треба мінятиBreaker писав:Бо там час від часу треба багато чого міняти і то правда.
sergey писав:Vusiko, я сі вибачєю В найближчому майбутньому шукається іномарка до 5-ти тис. американських рублів Вимоги:1.Гарна корозійна стійкість 2.Кузов 4-5ти дверний.3.Розхід до 9л помісту.4.Надійна, витривала.5.Не дорога в обслуговуванні.Я так думаю і нічого мені не підходить:Ланос тісний , іномарки старі тоже попадавлово, а ВАЗа я вже не хочу - дуже багато сєкасу Що порадите?Їздю я мало, максимум 20 тис в рік
ех... згадую себе... розавиє мєчтиsergey писав:Вік: 21
Нє, ну можна канешноFelix писав:п.6: шоб при вигляді тої машини в неї захотіли б сісти всі солістки групи АРМІЯ і билися за то, шоб відстрочити тобі по повній праграмі![]()
Felix писав:А інакше ідеться в салон і купується новий супер-мега-болід по імені Славута
правда тоді можеш забути, шо до тебе туда сяде якась тьолка![]()
знаєш, прікол пріколом, але я розкажу історію... колись мій один коріш тьолку сняв, ну а та чувака увся така із сібя, з претензіями некатаримі на харошу жизнь... ну він їй тіпа панравілса і сказав, шо в нього є тачка... і пообіцяв приїхати... коротше, приїхав він до неї на своїй тавріді....sergey писав:Felix написав:А інакше ідеться в салон і купується новий супер-мега-болід по імені Славута правда тоді можеш забути, шо до тебе туда сяде якась тьолка Феликс Сигизмундович як завжди в своэму репертуарі
Vusiko писав:я б її с нагі по яйцям за такі діла
по чому?Vusiko писав:я б її с нагі по яйцям за такі діла
Vusiko писав:Felix, я б її с нагі по яйцям за такі діла
Vusiko писав:я б її с нагі по яйцям за такі діла
Да, можно в приват.Пиши всі приколи, я буду обовязково читатиFelix писав:дальше розказувати?
Бери стару 7ку Бмв тоді)sergey писав: Думав, вроді нічьо так, злюкаяк я і хочу(Нарешті мене будуть поважати на дорозі
)
Чув аналогічну історію від дівчини з претензіями некатаримі на харошу жизнь....Felix писав:знаєш, прікол пріколом, але я розкажу історію... колись мій один коріш тьолку сняв, ну а та чувака увся така із сібя, з претензіями некатаримі на харошу жизнь... ну він їй тіпа панравілса і сказав, шо в нього є тачка... і пообіцяв приїхати... коротше, приїхав він до неї на своїй тавріді....sergey писав:Felix написав:А інакше ідеться в салон і купується новий супер-мега-болід по імені Славута правда тоді можеш забути, шо до тебе туда сяде якась тьолка Феликс Сигизмундович як завжди в своэму репертуарідальше розказувати?
чи і так панятно
Соррі за офтоп
На кожен товар свій покупецьVitalik-first писав:andriy320e30, ну і молодець що не віддавав би,я би за 5 її теж не взяв,піс
axel писав: ібо вона вже тільки росте в ціні.
жаль шо і 5 не даютьaxel писав:За 5 би не віддав то точно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей