Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ого,круто,жирVusiko писав:Сьогодні навіть з кондюком цілий день катався
Завидуйте, пруха в житті пішла. Пиво приносять в ліжко, кондюк не виключаю, ще напевно якась радість привалить...Vitalik-first писав:ого,круто,жирVusiko писав:Сьогодні навіть з кондюком цілий день катався
якби він в мене був, я б його в таку погоду також би не виключав...Vusiko писав:Сьогодні навіть з кондюком цілий день катався
Я перший рік взагалі клімат не виключавDenzzzil писав:якби він в мене був, я б його в таку погоду також би не виключав...
В мене 29 в тініVusiko писав:На термометрі показувало 47,5
то постав, тут народ собі автовідсос ставить, а ти кондюк не можешDenzzzil писав:якби він в мене був,
І то в самому Золочеві коли їздив, на трасі спустилося до 39. Пекло було реальне. потім 2 хв дощик поморосивsergey писав:В мене 29 в тініVusiko писав:На термометрі показувало 47,5
дощик..а тут не було (((Vusiko писав: 2 хв дощик поморосив
відсос то таке, а кандюк готовий 5 кусків... легше вже машину поміняти...Vusiko писав:то постав, тут народ собі автовідсос ставить, а ти кондюк не можеш
ойой, то я свою машину ще слабо ціню.Denzzzil писав:а кандюк готовий 5 кусків
Гривень? знаєш де займаються таким конкретно?Denzzzil писав:а кандюк готовий 5 кусків.
+Liuskywalker писав:виключати запалювання з горки - то не моє
там взагалі ніякої економії. а безпека погіршуєть значно. ІМХОLiuskywalker писав:виключати запалювання з горки
+1 так, саме це є правильним шляхом.Vusiko писав:з гори краше на передачі бе газу. економія суперова
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей