Тепер різниця між ними 2 очки за 3 гонки до фінінша.
Але настрій зіпсував Шумахер. Блін, він завершує кар'єру, навіть незнаю за кого буду вболівати далі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Найджел Менселл теж був прикольний хлопець, Шумахер мені чимсь його нагадував. Менселл теж любив різні фокуси вчудити на трасі, як от коли в нього за коло до фінішу закінчився бензин а він їхав з відривов біля півхвилини помоєму і вже приймав вітанняGZero писав:А я болів за Найджела Менсела і недолюблював Шумахера
Він був найкращим!vovka писав:Але все таки погодься що Шумахер був талановитим і сильним гонщиком
http://www.f-1.ru/press/media17.htmlНа вопрос "Какой Гран-при 1998 года был самым скандальным" есть только один ответ: Гран-при Бельгии. Авария Михаэля Шумахера и Дэвида Култхарда, в которой Култхард, отстававший на круг от лидировавшего Шумахера, лишил немецкого чемпиона не только переднего правого колеса и 10 очков за победу в Спа, но и, как потом выяснилось - чемпионского титула.
Удар Ferrari, выходившей из поворота, об притормозивший McLaren был страшен: оторвавшееся колесо взлетело на несколько метров вверх и неожидан: Михаэль уверенно ехал первым и, казалось, уже ничто не может помешать ему привести пятую победу в своей карьере на бельгийской трассе. Кадры с болидом Шумахера на трех колесах и перекошенным от ярости лицом немецкого гонщика навсегда вошли в историю и стали самой яркой илюстрацией чемпионата прошлого года.
Я минулий сезон майже не дивився. Цей сезон почав регулярно дивитися десь 5 гонок назад. Як на мене гонки знову стали цікавими. Появилися обгони, кваліфікація стала набагато цікавішою. Найцікавіша гонка в цьому сезоні як на мене то Хунгарорінг (Угорщина), хоч там Шумахер і не доїхав.GZero писав:формулу перестав регулярно дивитись напевне роки три тому
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей