Дякую...«ANDRON» писав:Roma_D, на Кульпарківській,і є ще за Ашаном за мостом з ліва,в сторону Солонки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дякую...«ANDRON» писав:Roma_D, на Кульпарківській,і є ще за Ашаном за мостом з ліва,в сторону Солонки
що вже їдеш шось розбирати?Roma_D писав:Дякую...
ні але як буду в тих краях то принагоді загляну..може щось знайду...hrdrive писав:Roma_D написав:Дякую... що вже їдеш шось розбирати?
в тому ягуарі що на штрафмайданчику тіло його власника розкладалось не один тижденьMu$daY писав:треба однозначно сюди викласти Я з років 5ти саме про нього мрію
ще й його кентів.... сумна історія в того ягуараsantosxxx писав:в тому ягуарі що на штрафмайданчику тіло його власника розкладалось не один тиждень
То саме, правда років з 12-15:-)Mu$daY писав:Я з років 5ти саме про нього мрію
+100500 Кожний раз слюни розпускаю, як там проходжуMyself писав:То саме, правда років з 12-15:-)
santosxxx писав:в тому ягуарі
шо за ягуар? можна деталі що там таке трапилося?axel писав:в того ягуара
що за ягуар?santosxxx писав:в тому ягуарі що на штрафмайданчику
Ти чого на цвинтар поліз?soviet писав:Сьогодні трошка зафоткав машинок на штраф майданчику.
на АБ продавалалось зубило за 700 баків з доками в супер стані....оказується там тож труп пролежав...трупний запах з машини ніколи не зникне...шоб ви не робили...сам запах впитався вже в бляху...тому то гнила тема...axel писав:hrdrive, Мужик гриби в лісі збирав чи ще щось, короче лазив собі по лісі. І знайшов того Ягуара, там трупів кілька було, вони там десь пролежали 2 тижні мож більше. Колись працівники штрафмайданчику його провітрювали, але ніяке провітрення йому вже не поможе. Потім ногами двері закривали, бо смерділо біля нього в радіусі 5-ти метрів.
+500, вони там в хім.защіті (бо підійти до машини було нереально) пробували той запах виводити всіма можливими засобами, але так і не вивели і корвет пішов на свалкуaxel писав:AntikvAr, Подивися серію Mythbusters, як вони дохлу свиню запхали в Corvette і як вони потім звідти запах виводили.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей