Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ТТК(Тернопільський Тюнінг клуб)
- auto99club
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ай красавци! :megalol: Щоб ви робили ,блін, якби не обговорювали мій розгін! Посміялись? Можу ще анекдот написати! :driving:vovka писав:Та ну.. Не вірю, вже в асьці ж говорилиAllWin писав:21043 SW смішно то, шо ЧОРНИЙ дійсно за 10 секунд до сотні виїжджає на свому стоку...
Або там не сток або міняйте спідометри.
Вот буду в вас в Тернополі на слаломі, запрошую проїхатися стокову чорну 099 хотя б зі мною (але найдіть кусок дороги). В мене до сотні (навіть до 105 по спідометру) реально 12.7-13 сек - об'єм 1.3. Ніби повільно, але чомусь стандартні 09 1.5 карб відстають корпусів на 3-4 на 402 метрах.
В 099і по паспорту розгін до 100 якраз 13 сек.
Я ще раз і останній повторюю що це не точно а приблизно , секундомір на мобілці, а рахунок спідометра ... може і бреше , не провіряв, але вже задумався!
Я не давав точних даних! Реально нема більше про шо поговорити!
А на рахунок проїхатися? Можна тільки в нас 402 метра нема , якби був зробили би Драг! :gai:
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Дик, чекай, не я ж почав доказути в цьому топіку що стокова 099і їде 10 сек. Вот мені стало цікаво що то за машин такийauto99club писав:Я ще раз і останній повторюю що це не точно а приблизно , секундомір на мобілці, а рахунок спідометра ... може і бреше , не провіряв, але вже задумався!

Ну раз нема точних даних - тоді все ясно.
Ок, тоді домовилися. Думаю можна знайти і якийсь світлофор і метрів 300 дороги де мало машинauto99club писав:на рахунок проїхатися? Можна тільки в нас 402 метра нема , якби був зробили би Драг!

- auto99club
- Контактна інформація:
ALLWIN Можемо посміятися разом! :megalol:AllWin писав:21043 SW смішно то, шо ЧОРНИЙ дійсно за 10 секунд до сотні виїжджає на свому стоку...
Востаннє редагувалось П'ят, 08 вересня 2006, 11:22 користувачем auto99club, всього редагувалось 1 раз.
- auto99club
- Контактна інформація:
Машин звати волчонок! :lol:vovka писав:Дик, чекай, не я ж почав доказути в цьому топіку що стокова 099і їде 10 сек. Вот мені стало цікаво що то за машин такийauto99club писав:Я ще раз і останній повторюю що це не точно а приблизно , секундомір на мобілці, а рахунок спідометра ... може і бреше , не провіряв, але вже задумався!
Ну раз нема точних даних - тоді все ясно.
Ок, тоді домовилися. Думаю можна знайти і якийсь світлофор і метрів 300 дороги де мало машинauto99club писав:на рахунок проїхатися? Можна тільки в нас 402 метра нема , якби був зробили би Драг!
Попробуємо! мені також цікаво!
- Myltik
- Контактна інформація:
Я скоро нову куплю(правда надіюсь,що не 12-ку..)....а тоді будем..21043 SW писав:Може на наших 12 поганяєм?

На дразі даш мені пару порад....
Та ж пожартував... :?A1 писав:Myltik написав:
Завідуєте.... viewtopic.php?t=464&highlight=%D7%C0%D2
щось не поняв чому завидувати
Думаю познайомитесь на вашому день народжені.21043 SW писав:Вашому презіку прівет
Ну жук....21043 SW писав:а так взагалі прікольний чат
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
mysha
http://www.kartuning.ru/raschkpp/index.php?idi=1 - вводиш колеса, ГП, передаточні числа і дивишся.
http://www.kartuning.ru/raschkpp/index.php?idi=1 - вводиш колеса, ГП, передаточні числа і дивишся.
- Myltik
- Контактна інформація:
Перші гонки проведені спільно з Ланос Клубом(вони ж організатори
).... http://www.tuning.te.ua/forum/viewtopic ... 9&start=30
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей