якшо ти будеш то і я прийду набухатись тим більше дєньчик на слідуючий день в менеpikach00 писав:буде видно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якшо ти будеш то і я прийду набухатись тим більше дєньчик на слідуючий день в менеpikach00 писав:буде видно
пропоную тільки для тих, хто регався з 2007 рокуhrdrive писав:серед них і можна робити голосувалку
яке набухатись альоFikus писав:якшо ти будеш то і я прийду набухатись тим більше дєньчик на слідуючий день в мене
Fikus, заходити на форум у стані алкогольного сп'яніння та під впливом наркотичних речовин забороненоFikus писав:weber, а за бухло не банять![]()
![]()
![]()
ге ге
weber, а як викупляетеweber писав: заходити на форум у стані алкогольного сп'яніння та під впливом наркотичних речовин заборонено
тут по трезвякуweber писав: y^n+p1y^(n-1)+p2y^(n-2)+...+p(n-1)y`+p(n)y=0 (1) де pi,i=1,2...n
жестякweber писав: У випадку, неотримання розв'язку впродовж 10 хв. учасник буде заблокований на 3 дні за пиятику чи паління.
[цензура],я в школі погано вчивсяweber писав:y^n+p1y^(n-1)+p2y^(n-2)+...+p(n-1)y`+p(n)y=0 (1) де pi,i=1,2...n
а тим хто добровільно призається шось буде ?weber писав: заходити на форум у стані алкогольного сп'яніння та під впливом наркотичних речовин заборонено
+1 мені тоже, пив сьогодні з начальником відділу маркетингу в звязку з пятницеюDenzzzil писав:куди підїхати щоб забрати...а краще привезіть...)))
з цими питаннями - до адміністрації. я тільки ідеї подаюDenzzzil писав:куди підїхати щоб забрати...а краще привезіть...)))
hrdrive, DenzzzilDenzzzil писав:як то кажуть пятница - развратница, а в мене шось якась не твереза вийшла....
+1?Breaker писав:Ну так що народ??? Хтось буде? Нічо не помінялось? Бути на машині чи пішки? (будем пити чи не будем?)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей