в ПП

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Demyan писав:в принципі я питав якщо зупинять і глянуть - штраф а може й штрафплощадка.
по моїм каналам тоже +- 1000 грн виходить. довідка 280 грн (включено в ту 1000). нікуда йти не требаsergey писав:а тільки довідка стільки?
Я б купивvovka писав:довідка 280 грн
то пісєц ,ну і ціни пішлиsergey писав:в районі 1000 грн
Так ніхто ж не заставляє в них робити, хто не хоче то будь-ласка робіть самі вийде дешешве.Sluva писав:то пісєц ,ну і ціни пішлиsergey писав:в районі 1000 грн![]()
![]()
Довідка до 3.11.2009г сойдет?sabonis766 писав:можу зробити за 750 але довідку треба може бути стара!!!
sergey писав:sabonis766 написав:
можу зробити за 750 але довідку треба може бути стара!!!
Довідка до 3.11.2009г сойдет?
Зайшов чисто для інтересуна вул.Хімічну - черги ппц
![]()
![]()
Довідки дійсні два роки. Тобто, один раз робиш довідкий, і два рази по них проходиш ТО, якщо все мудро зробити.
Суть не в тому....просто в нас народ тяне до останнього,чекає на халяву,а потім береться за голову...Demyan писав:Так ніхто ж не заставляє в них робити, хто не хоче то будь-ласка робіть самі вийде дешешве
Був в психолога, і чув таку тему, що якщо немає довідки внесеної в комп. базу данних то талон вважається не дійсним.Sluva писав:Р.С.2 а є якась гарантія що той талон який тобі винесли за 5хв. внесений в базу? і перший ліпший гаєць який захоче провірити не конфіскує його?
І довідку зробили?Дай телефон.Tsonic писав:я за 1000 зробив
До чого ти то написав ХТО БУВ РОЗУМНІШИЙ? Це означає в кого тех огляд закінчується з червня по грудень повні олені? Вот наприклад в мене тех огляд закінчується в вересні це означає шо мені в лютому- березні треба було бігти робити тех огляд?mikeng писав:Мужики, шо ви тут кіпіш розвели, все нормально рішається як і рішалось, тільки ціна питання збільшилась.
Хто був розумний - зробив все скорше і дешевше, хто чекав непонятно шо - зараз або бігає з бумажками, або накинув ще некислу суму.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей