Він моє дпт оформляв, і ще один був тоже метр в прижку з нечёсомsantosxxx писав:а фамілія інспектора зправа не відома??????

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Він моє дпт оформляв, і ще один був тоже метр в прижку з нечёсомsantosxxx писав:а фамілія інспектора зправа не відома??????
більшість людей просто ложили на інших людейpsk писав:hrdrive,
Тоже часто зустрічаю подібні речі,
більшість людей не знають що це порушення ПДД![]()
![]()
Такий варіант виглядає більш правдоподібно!Felix писав:більшість людей просто ложили на інших людейpsk писав:hrdrive,
Тоже часто зустрічаю подібні речі,
більшість людей не знають що це порушення ПДД![]()
![]()
![]()
а коли до них би в тому випадку підвалили даїшники, то було б плачу тіпа: сабакі пристали, штраф впаяли нізашо і т.д.
якщо батьки порадяться з толковим юристом то нічого не буде - за дитиною гнались непонятні дядьки переодіті в форму міліціонерів на страшній чорній машині, побили дитину... питання в тому що виберуть батьки - дати грошей ДАІшникам чи адвокату, тобто що буде дешевшеhrdrive писав:думаю скутерист тепер буде мати серйозні проблеми
А дарма. Читай інструкцію 111. ДАІшникам дозволяється вести приховане патрулювання на авто без розпізнавальних знаків (тобто, без полосок, мигалок, синіх номерів).Maniak716 писав:як би за мною гнались на приватному авто і махали полосатою палкою я б мабуть теж не зупинився
Maniak716 писав:як би за мною гнались на приватному авто
це різні речі .Igor_Lviv писав:дозволяється вести приховане патрулювання
Теж підтримую. Якщо я навіть і буду приглядатися то зможу створити навіть аварійну ситуаціюBreaker писав:Igor_Lviv, а в мене інша думка. Я не зобов'язаний дивитись по салонам інших авто які їдуть паралельно зі мною. Як я маю їх помітити, або ж бути переконаним, що це даішники, а не підстава якась? Виходячи з цих міркувань я маю право не зупинятись на таку вимогу і продовжувати рух. Тоді як вони можуть стріляти? Думаю, що ніяк.
А в інструкції 111 регламентовано порядок ведення прихованого патрулювання?Igor_Lviv писав: А дарма. Читай інструкцію 111. ДАІшникам дозволяється вести приховане патрулювання на авто без розпізнавальних знаків (тобто, без полосок, мигалок, синіх номерів).
17.3.9. Не проводиться переслідування водіїв, які допустили
незначні порушення правил або коли небезпека порушення минула. У
таких випадках про порушення повідомляється на наступний за
напрямком руху порушника маршрут патрулювання (пост). Про вчинене
правопорушення складається рапорт, який по закінченні роботи
передається до підрозділу з адміністративної практики для
відповідного реагування.
17.4. Категорично забороняється переслідування:
на службових автомобілях (автобусах, мотоциклах), які не
мають спеціальних світлових та звукових пристроїв, на власних або
приватних транспортних засобах;
водіїв мопедів, мотоциклів без мотошоломів, за винятком
випадків, коли наявна інформація про скоєння ними злочинів.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 22 гостей