sergey писав:оборазу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
sergey писав:оборазу
Maniak716 писав:мабуть, коли ти чистив дросель почистились і свічки тому вони і білі (чисті)
Maniak716 писав:от не розумію твоєї звички без причини щось крутити - дай собі і машині перепочити :)
ну тоді хзsergey писав:Я не пшикав аерозольом в дросель на працюючому двигуні
Я як побачив в себе то подумав шо за допомогою тої штуки можна відкрити двері коли поломані зовнішні ручкиsergey писав:Дитячі замки
sergey писав:Сьогодні мив машину і замітив таку штуку(фото).Дитячі замки, які я бачив на Тайоті Тобто, машину з салону не відкриєш, тільки ззовні.Приємно здивований!
Що дають?mastergid писав:Набери мені завтра після 11.00
Раніше їх міняв разом з маслом, але реально більше 7 тис. не витримували. Купляю бріски раз на 20 тис.sergey писав:Нерозумію, що ніхто не їздить на цих А17ДВРМ?
хто сказав шо в тебе ірідієві??? ті нжк нормальні в тебе,їдь на комп там покаже яка в тебе смесь чи збіднена повітрям чи бензином.sergey писав:ірідіжві НЖК
Та в мене щось пробиває центральний електрод причьом на всіх імпортних.Хочу попробувати нашіDenja писав:Раніше їх міняв разом з маслом, але реально більше 7 тис. не витримували. Купляю бріски раз на 20 тис.
На них написано, даже майстер мені сказав що вони ірідієві.DNK писав:хто сказав шо в тебе ірідієві???
Та справа в тому що дехто каже що вони не для наших машин.DNK писав:ті нжк нормальні в тебе
DNK писав:їдь на комп там покаже яка в тебе смесь чи збіднена повітрям чи бензином.
А де ти їх купуєш? :)mastergid писав:А17ДВРМ-1.0 рекомендовані заводом і я собі їх ставлю собі і поки що проблем немав---заміна кожні 10 000-15 000 км і все ок
мені осіню білки, чи якісь інші гризуни, за 3 дні що я не їздив, наносили під капот з пів відра кісточок від сливsergey писав:відкриваю капот а там ... кіт
по номеру в підписі тобі все розкажутьsergey писав:mastergid, а ти на якій вулиці трудишся?Може я б підїхав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей