щось не поняв чому завидувати :?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ТТК(Тернопільський Тюнінг клуб)
- prizrak_design
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Хочу від імені заступника президента ТТК та усього клубу вибачитись перед 21043 SW та рештою львівян, яких образили на нашому форумі. Ми тільки починаємо шось робити, багато чого незнаємо і невміємо, будем старатись брати з вас приклад, як з старшого брата і сподіваємось що більше таких прикрих непорозумінь між нами не буде. Я з свого боку постараюсь докласти максимум зусиль щоб уникнути їх (непорозумінь).
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
prizrak_design
Привіт Тобі і тут. Ти поясни чого Ти маєшь вибачатись? При спілкуванні з людьми на Вашому форумі присутне таке відчуття, що їм не більше 16 років, реально просто собі гонять, і треба їх виховувати, а не Тобі вибачатись. Я зайшов, запитав, не отримав відповіді, заклювали, витерли всі пости і побажали успіхів, а так взагалі прікольний чат :lol:
Також при спілкуванні зрозумів, що більшість провідні майстри тюнінга, так що чекайте в гості на доробку авто
Привіт Тобі і тут. Ти поясни чого Ти маєшь вибачатись? При спілкуванні з людьми на Вашому форумі присутне таке відчуття, що їм не більше 16 років, реально просто собі гонять, і треба їх виховувати, а не Тобі вибачатись. Я зайшов, запитав, не отримав відповіді, заклювали, витерли всі пости і побажали успіхів, а так взагалі прікольний чат :lol:
Також при спілкуванні зрозумів, що більшість провідні майстри тюнінга, так що чекайте в гості на доробку авто
Dynamic Sport Latvia
- auto99club
- Контактна інформація:
Можливо відчуття присутнє , але ми з цим боремося , тому що кожен початок важкий! Але перше враження від твого появлення на нашому форумі було неприязне! Поперше ніхто не зав звідки ти взявся , інші львівяни віталися а далі йшла розмова. Ти почав писати що то гонево , то неправильно а такого не може бути і т. д. Чому як досвідчений член ЛТК не порадити ?21043 SW писав:prizrak_design
З вашого клубу стараємося брати приклад, виховати наших попробуєм (тих хто реально гоніт в форумі).
І до чого тут провідні майстри? Пацани спілкуються вчаться і радять один одному що хто знає! А так приїзжайте будем раді знайомству і порадам! І заходьте на форум будем знайомі!
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Хай приїжає на наступний драг, в мене 10.6сек сток, потягаємось!AllWin писав:ЧОРНИЙ дійсно за 10 секунд до сотні виїжджає на свому стоку...
P.S. Мене вже хотіли поставити із "стоковою honda CRX 1.4" :lol:
P.S.S. Може дасте лінк де чорним по білому пише характеристики стокової 21099 із розгоном в 10сек.?
volleyball.lviv.ua/blog/
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Та ну.. Не вірю, вже в асьці ж говорилиAllWin писав:21043 SW смішно то, шо ЧОРНИЙ дійсно за 10 секунд до сотні виїжджає на свому стоку...

Або там не сток або міняйте спідометри.
Вот буду в вас в Тернополі на слаломі, запрошую проїхатися стокову чорну 099 хотя б зі мною (але найдіть кусок дороги). В мене до сотні (навіть до 105 по спідометру) реально 12.7-13 сек - об'єм 1.3. Ніби повільно, але чомусь стандартні 09 1.5 карб відстають корпусів на 3-4 на 402 метрах.
В 099і по паспорту розгін до 100 якраз 13 сек.
- Myltik
- Контактна інформація:
Так я би вас попросив...НЕСВАРИТИСЯ......бо ви дійсно як діти.....(от почитайте свої повідомлення і зрозумієте.....).
Ми(принаймі я так думаю колеги).....а ви тут всякуфігню гоните.....просто я як автор попрошу(в майбутніму,якщо таке буде) закрити цю тему....
А на рахунок Чорного :evil: :evil: :evil: ....ХАЙ ХТОСЬ З ВАШИХ ПРИЇДИТЬ 23.09 до нас в Тернопіль.....і замірить
....щоб в майбутньому таких спорів небуло
.....Бо дійсно ви як діти малі.....краще би піпіськами мірялись......
Дуже дякую за увагу.
Ми(принаймі я так думаю колеги).....а ви тут всякуфігню гоните.....просто я як автор попрошу(в майбутніму,якщо таке буде) закрити цю тему....
А на рахунок Чорного :evil: :evil: :evil: ....ХАЙ ХТОСЬ З ВАШИХ ПРИЇДИТЬ 23.09 до нас в Тернопіль.....і замірить

Зараз якраз йде така тема до вас приїхати.....Так що будь-ласка заспокойтесь.....Yelik писав:Хай приїжає на наступний драг, в мене 10.6сек сток, потягаємось!
Дуже дякую за увагу.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Мій пост вище читав ? Я пропонував перевірити.Myltik писав:ХАЙ ХТОСЬ З ВАШИХ ПРИЇДИТЬ 23.09 до нас в Тернопіль.....і замірить
Буду в вас 23.09 - найдіть кусок траси і заміряєм зі мною. Якщо ця стокова 099і їде біля 10 сек до 100, значить відрив від мене на 400 метрах має бути корпусів 8-9.
А як воно буде насправді побачим.
Може там роторний двіжок ? Ну чо, тоже стокова, і реально навіть за 8с до сотні може їхати

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей