Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дуже повчальний ролік для курців
- Ska_Vit
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
+1 до некурящих. Boxer правильно написав.
- Konsperant
- Ім'я:Богдан
- Контактна інформація:
Re: дуже повчальний ролік для курців
не курю... і не пробував... і ну то всьо на йух :)
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
We will die!
- Номер:0990
+1 треба йти покурити)))))Fobos писав: Цілий вечір за компом сидів, згадав, що не скурив жодної цигарки, аж зараз роздуплився, піду покурю...

- S_V_B
- Номер:0990
BOXER писав: ну тоді і на СНІД має бути пофіг, треба трахатись зі всіма підряд, бо це класно, отримуєш від життя кайф

- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Незнаючи краще жувати, я вже кидав, рівно 11,5 місяців не скурив ні однієї сигарети, такщо не в силі волі завжди справаFigaro писав:але немаєш сили волі кинути, а ти попробуй і неговори дурниць
повір, і спортом я дуже довго займався, маю навіть КМС по плаванню, і на морях буваю, і по горах влаштовуюю часто походи вже років так 7 підряд, а працюю фізично переважно так що не кожен в тренажерці стільки витягне...BOXER писав:якимось спортом мінімально займатись, бігати десь в лісочку (тобто видихати з легенів всяке ге), на морях подихати морським повітрям, в горах гірським пару разів в рік і т.д.,
Я людина прямолінійна, і завжди кажу- кинув курити не мішай іншим, бо це як спори двох різних релігій
трошки по інакшому- секс це класно, але не з тим кого побачив, а з тим до кого утворилось взаємне бажанняBOXER писав:треба трахатись зі всіма підряд, бо це класно, отримуєш від життя кайф
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
shaman, ну якшо не справа в силі волі тоді поділись з нами чому ти куриш?) і неговорити типу що я можу курити і некурити, маю справи, нерви і т.д. бо це нідочого.
TRT
- shaman
Це можливість згаяти час коли це потрібно! Коли я щось роблю то терпіти не можу курити, мені сигарета заважає. Також сигарета зближує, я мав купу випадків коли фраза "може перекурим" дозволяла завязати розмову чи в діловій зустрічі, чи десь в гостях з гарною незнайомкою. Але насамперед це все-таки перша причинаFigaro писав: поділись з нами чому ти куриш?)
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
а я і не починав. слабо?shaman писав:і завжди кажу- кинув курити не мішай іншим

ше раз - нічого особистого, але якшо людина усвідомлює, шо це шкідливо і продовжує курити, то вона або слабак або дурак, або і те і друге. А якшо навіть не усвідомлює, то повний дурак

переконувати чи вчити тут нікого не збираюсь, по ролику все класно видно, ми вже всі начитані, набачені, навчені і все розуміємо

про силу волі і відповідальність за свої слова як мужчини після того як освідчився одній дівчині, а реалізовуєш "взаємне бажання" з н-ною кількістю інших я вже навіть не говорюshaman писав:а з тим до кого утворилось взаємне бажання

Sad, but true.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Не одного я такого знаю.BOXER писав:Тим більше я ше ні від одного курця не чув, шо він не хоче кинути
До речі мій родич один, курить все життя, займався футболом, баскетболом, зараз йому 45 і він грає в хокей, він все життя займається портом але курить.
P.S. Курити, погана звичка, але не гірша чим бухати вотку.
Ford?
- BOXER
згідний. але пропорції "рівності" вирахувати дуже важко. хоча зрозуміло, шо 100 грам в 2-3 місяці (десь так як в мене виходить) це фігня порівняно зі щоденним курінням 10-ти сигаретFobos писав:P.S. Курити, погана звичка, але не гірша чим бухати вотку.

Sad, but true.
- shaman
слабо 100 кг підняти при вазі в 80! Нетреба нікому розказувати що погано а що добре, всі тут дорослі люди і самі все усвідомлюють, тому ці всі повчання ні до чого.BOXER писав:слабо?
І краще не говори, а як хочеш взнати чому я поступаю так, то можу написати в приватBOXER писав:про силу волі і відповідальність за свої слова як мужчини після того як освідчився одній дівчині, а реалізовуєш "взаємне бажання" з н-ною кількістю інших я вже навіть не говорю

- BOXER
shaman писав:слабо 100 кг підняти при вазі в 80!

shaman, окей, домовились. причини і ситуації в людей бувають різні, кожен судить по собі (в тому числі і я). можеш в ПП розказати.
Sad, but true.
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
йа 60 - 127,5 

- BOXER
C#@O$, ну то я 4 роки назад (коли мені було 18) і спеціально в залі я не займався, не качався. це було для підтримки форми, не для м"язів, а для витривалості і сили. головне було зберегти швидкість рук 

Sad, but true.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Хлопці не спорте, в кожного свою релігія
. Я наприклад курю просто тому, що мені подобається
. Я від куріння отримаю задоволення, маю можливість подумати, поговорити з кимось не на робочі теми, або і на робочі але не в офісній обстановці. І ні до чого тут нерви, сила волі і проча фігня. Хочу - курю! Намагаюсь нікому не заважати димом: не курю в приміщеннях (нелюблю, коли накурено
), на зупинках, в під"їздах. Не читаю нікому моралі і нотації, і дуже хочу, щоб мене цього теж позбавили. Шкоди від "цькування" курців набагато більше, як користі, ІМХО.
О, мало не забув: особливо багато курю, як буваю в Європі, назло тим фашистам клятим:-)
До речі, в Єврокомісії в Браселі на 8-му поверсі є величезна відпочинкова кімната для тих, хто курить. З диванами, пальмами, великими попільничками і т.д
Сам там був, курив, бачив:angel
Це я до чого: перш ніж заборонити палити в громадських місцях, слід подбати про те, де ж курцям подітись. Саме тому в тамбурах в поїздах курив і буду курити

О, мало не забув: особливо багато курю, як буваю в Європі, назло тим фашистам клятим:-)
До речі, в Єврокомісії в Браселі на 8-му поверсі є величезна відпочинкова кімната для тих, хто курить. З диванами, пальмами, великими попільничками і т.д

Це я до чого: перш ніж заборонити палити в громадських місцях, слід подбати про те, де ж курцям подітись. Саме тому в тамбурах в поїздах курив і буду курити

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- BOXER
Myself писав:Я наприклад курю просто тому, що мені подобається
ну це інша ситуаціяMyself писав:Хочу - курю!

Sad, but true.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
+1 до Myself.
Я знаю, що то шкідлива і непотрібна звичка, але при нинішній роботі, цигарка для мене - це майже єдиний спосіб сконцентрувати і зібрати докупи думки , побудувати якийсь мін. план дій на найближчу годинку-дві, і мені реально подобається спостерігати за кільцями диму. Якщо зміниться щось - кину, це не проблема (принаймі надіюся). Викурюю в день 10-15 цигарок
П.С. До речі про шкідливість : мій дідусь, вічна йому пам'ять, курив з 14 років, і курив тютюн, цигарки типу "Ватра", "Верховина", "Беломор" ...Кинув курити в 76 років, сказав бабці щось типу " Ой, щось то тяжкувато дихати стало" , коли приніс на плечах 50 кг мішок з пшеницею від сусіда (десь 300 м ). І відтоді до 94 років не курив, проте часто сідав біля мене на порозі , вдихав дим моєї цигарки і казав, що сильно пахне і кортить. В свої 90 без проблем тарабанив на плечах мішок картоплі з городу.
Тому куріння - медаль з двома сторонами. Правда, шкоди все-таки більше , аніж користі.
Я теж стараюся курити так, щоб нікому не заважати. Але доки будуть "урізати" мої права як курця (по аналогії із заявами "некурців" ) - буду принципово курити як і Myself в тамбурах.
П.П.С. Знаю, многа букафф- більше таких великих постів не писатиму , йду на балкон - подимлю .
Я знаю, що то шкідлива і непотрібна звичка, але при нинішній роботі, цигарка для мене - це майже єдиний спосіб сконцентрувати і зібрати докупи думки , побудувати якийсь мін. план дій на найближчу годинку-дві, і мені реально подобається спостерігати за кільцями диму. Якщо зміниться щось - кину, це не проблема (принаймі надіюся). Викурюю в день 10-15 цигарок

П.С. До речі про шкідливість : мій дідусь, вічна йому пам'ять, курив з 14 років, і курив тютюн, цигарки типу "Ватра", "Верховина", "Беломор" ...Кинув курити в 76 років, сказав бабці щось типу " Ой, щось то тяжкувато дихати стало" , коли приніс на плечах 50 кг мішок з пшеницею від сусіда (десь 300 м ). І відтоді до 94 років не курив, проте часто сідав біля мене на порозі , вдихав дим моєї цигарки і казав, що сильно пахне і кортить. В свої 90 без проблем тарабанив на плечах мішок картоплі з городу.
Тому куріння - медаль з двома сторонами. Правда, шкоди все-таки більше , аніж користі.
Я теж стараюся курити так, щоб нікому не заважати. Але доки будуть "урізати" мої права як курця (по аналогії із заявами "некурців" ) - буду принципово курити як і Myself в тамбурах.
П.П.С. Знаю, многа букафф- більше таких великих постів не писатиму , йду на балкон - подимлю .

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
- якщо обсудити відео ролік - то треба скурити одразу 400 сигарок не вдихаючи кисню і отриати при цьому 200 гр смоли. А ідучи по вулиці не курящим теж не мало отримуєш смол, металів і інших паразитів...
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
C#@O$, ну , взагалі-то вже здається доведено. що пасивне куріння ще шкідливіше від звичайного ....
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- HiGH_ZeRO
- Ім'я:Віталік
- Контактна інформація:
так і є при пасивному курінні ти вдихаєш практично 60-80 % шкідливих речовин що знаходяться в сигареті, а при активному курінні тільки 20%. Такшо пасивні курці боріться з тим всім - активно курітьLiuskywalker писав:ну , взагалі-то вже здається доведено. що пасивне куріння ще шкідливіше від звичайного ....

Живи для всех. Не думай о себе.
И жребий твой блеснет, как высшая награда. Абу Муин Насир Хосров
И жребий твой блеснет, как высшая награда. Абу Муин Насир Хосров
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей