так що..
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Andriy01 писав:скинули, вроді, Наукова
http://www.youtube.com/watch?v=zsxHhPIwl_0
Ви щось з"їли не свіже чи що? питання безпеки Вольво взагалі не обговорюється, це аксіома визнана у всьому світі!Thug писав: рено дастер таке ж круте, як порш каєн, тільки коштує у десять разів менше. А шо, так в рекламі кажуть!
ЗІ Харош узагальнювати. І про німців, і про вольво. Це все - лише суб'єктивне враження кожного з вас. Не треба видавати це за істину
пффф... це взагалі-то їхній маркетинговий хід, а не аксіома. Так, вони багато роблять для безпеки, але це не означає, що вони завжди були найкращими. Вольво - лише одні з багатьохT5-R писав:Ви щось з"їли не свіже чи що? питання безпеки Вольво взагалі не обговорюється, це аксіома визнана у всьому світі!Thug писав: рено дастер таке ж круте, як порш каєн, тільки коштує у десять разів менше. А шо, так в рекламі кажуть!
ЗІ Харош узагальнювати. І про німців, і про вольво. Це все - лише суб'єктивне враження кожного з вас. Не треба видавати це за істину
+1. знайшли свою нішу, правильно себе позиціонують і нікого не пускають поперед себеThug писав:це взагалі-то їхній маркетинговий хід, а не аксіома
weber писав:ніфіга собі, де вони там так ганяють???
та я не про відео, а про розкидані автобусиBOXER писав:так це ж пришвидшене відео, ти подивись як там людішкі бігають
BOXER, так глянь, одне перевернуте, інше - в заборі далі трохи від перехрестя. 60 їхалиBOXER писав:weber, ааа, ну а ти звідки знаєш, яка там швидкість була?
да-да...і доречі постійно по одному і тому ж сценарію....я і сам там був...((((Wheelmann писав:Одному мені здається, що на тому перехресті шось пороблено, там двіжуха якась нереальна постійно стається
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей