в балачцi писав памятаешVomont писав:що ти маєш на увазі?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в балачцi писав памятаешVomont писав:що ти маєш на увазі?
нiштякVomont писав:то першу сотню розміняв за 4,7 с
Vomont писав:за 4,7 с
керамічне щеплення однодискове так працюєhrdrive писав:тобто коли рушаєш з місця помаленько на першій...шо то таке?
ясно...Vomont писав:керамічне щеплення однодискове так працює
як приїхали в 15.00 то вони вже розїхалися...який результат? і можна деталі шо вони собою являють?Dimon писав:а в 14,00 планируется заезд хонды с B16A2 и гибридом с D15Z
_Ramp_, ручка в мене. Оборотів на кожній дотягував до 6500-7000._Ramp_ писав:hrdrive, я так і не поняв в webera автомат бо шось замало оборот мотора було
weber писав:Слід десь на 5000 перемикатись.
на 5000 нема смислу перемикатися, там ще явно не 140 сил. думаю навіть не 130 а ще менше.Mощность кВт/л.с./об/мин 103/140/6300
Вот кто сливает инфуDimon писав:а в 14,00 планируется заезд хонды с B16A2 и гибридом с D15Z
у меня 1,5 )) кузов-полтора разрыва то фигня против твоего 1,8 140 сил ))weber писав:hrdrive, ну так в тебе 2.0hrdrive писав:та я тоже дебютував.Ше їздив разок з кіа церато ню 1.6 125 коней. Також його взяв
![]()
Я Дімона виніс, бо в нього 1,6
Курди...як то правильно навчитись стартувати.Пробував дві неділі тому з 2112-така сама прошивка,такий самий мотор,стартанули разом,а в кінці вставивDanko писав:Припустим відсічка на 6800, то в драговому режимі в твому випадку краще переключатись на 6700-6800, тоді ти максимально швидко проїдеш трасу + старт - то вже треба дивитись 4000-5500.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість