Я бачив нині тільки на кольці княгині ольгиhrdrive писав:Зара дайців з беркутом на кожному перехресті

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я бачив нині тільки на кольці княгині ольгиhrdrive писав:Зара дайців з беркутом на кожному перехресті
Петро писав:В котрий раз переконуюся шо в львівській обл.дпс самий гірший в Україні
Перш за все, не ясно чи то ДАІшники погані, чи то таки "замутки були"?Петро писав:weber, Та там свої замутки були...
Хоч ти будеш мати ті документи вони все одно достануться,де я тільки не їздив по Україні в нас погано-я думаю шо вони так достаються бо думають шо товар контрабас(ми ж то живем біля Польщі).А коли даєш номер то не звонятьIgor_Lviv писав: У всіх областях ДАІшники це вимагають
це музичний інструмент.А якщо серйозно то можна було й не платитиПетро писав:контрабас
Я їздив 4-ри рази мимо них на ТопольнійПетро писав:Я бачив нині тільки на кольці княгині ольги
да ну...тобі хтось налапшивLEgEnDA писав:як розформували так і зформували...
Здається мені то не в даї діло, а в тобі,Петро писав:Хоч ти будеш мати ті документи вони все одно достануться,
ні...але він особливий 1 м. в прижкуBreaker писав:santosxxx, опачкі..... удачне фото, а фамілія інспектора зправа не відома?????? Вроді він мені раніше хамив
ві мого друга за шось там харив, так він його питав де він форму на себе знайшовsantosxxx писав:він особливий 1 м. в прижку
підкажи мені пліс..TARAS1 писав:TARAS1
дякою..)swed писав:swed
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей