Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну що, будемо вітати всіх хто хоче продати своє авто?
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
pikach00, а той хто купляє авто я так поняв попандосу типу ніякого небуде? незмінилось для купців ніц тіки для продавців?
TRT
- Mc
Re: Ну що, будемо вітати всіх хто хоче продати своє авто?
Figaro, як то не буде? податок або на двох ділити будуть при продажі, або суто на покупця додаткові витрати ляжуть. тут вже залежить від того наскільки наглий продавець (чи покупець) попадеться.
але імхо, вони таким чином пробують зробити привабливішими нові авто з салону (особливо всі ці уродства москальського виробництва - адже б\у ринок до 8-10 тис.уо якраз їм основний конкурент). при таких розкладах я наприклад тупо забиваю на укр.ринок (так само як і з мобілками, наприклад - собі не оновлюю бо [цензура] треба цих мудозвонів кормити) і збираю бабки для виведення їх закордон - а там дивися, замість 1-2 обмінів крутих тачок тут можна собі нерухомість десь в болгар взяти + з часом пмж в ЕС виробити і мати нашу любу країну з її мудрою владою глибоко в сраці.
але імхо, вони таким чином пробують зробити привабливішими нові авто з салону (особливо всі ці уродства москальського виробництва - адже б\у ринок до 8-10 тис.уо якраз їм основний конкурент). при таких розкладах я наприклад тупо забиваю на укр.ринок (так само як і з мобілками, наприклад - собі не оновлюю бо [цензура] треба цих мудозвонів кормити) і збираю бабки для виведення їх закордон - а там дивися, замість 1-2 обмінів крутих тачок тут можна собі нерухомість десь в болгар взяти + з часом пмж в ЕС виробити і мати нашу любу країну з її мудрою владою глибоко в сраці.
biketravel.wordpress.com
Здається мені що відмінять ці податки,
або зменшать (як було з податком при т.о.)
Знову почнуться протести, мітинги...
ну як завжди
або зменшать (як було з податком при т.о.)
Знову почнуться протести, мітинги...
ну як завжди
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
от із-за таких як ти ми так живемо......Mc писав:мати нашу любу країну з її мудрою владою глибоко в сраці.
треба бути патріотом за будь-яких обставин.....
моє ІМХО
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
якшо держава положить на мене уй... то я на ньому і вертіти буду той патріотизм... можна жити в Канаді і зплишатись патріотом
- cat-yellow
моя хата не скраю, але вмерти заради добра.... - а смисл?
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
діти дякую скажуть... держава це народ, а не купка підерастівcat-yellow писав:моя хата не скраю, але вмерти заради добра.... - а смисл?
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- cat-yellow
кому скажуть? мамі? шо тато в тюрму сів, бо пішов на вила посадив тих п...сів і поніс кару?
- Apokalipsis
от коли всі так будуть думати як ти , одиночок буде виловлювати система, а коли нас буде багато, система не зможе відшльпати всіх!cat-yellow писав:кому скажуть? мамі? шо тато в тюрму сів, бо пішов на вила посадив тих п...сів і поніс кару?
- cat-yellow
я вже жив на майдані.... тепер ідіть жити ви, наївні любителі груповухи... а з мене досить...
кардинальність рішає... але в даному разі, на мою думку, кардинальність - не майдан, а вили, кулемет, паяльник і утюг... а я це робити не хочу.... нехай я не патріот, але я чоловік та батько і я, нажаль, дєла гасударствєнниє не поставлю вище сім"ї, тому краще клеймо патріота і діти в Гарварді, ніж життя в гімні і примарна перспектива того, що і внас вдомі буде щастя...
ПС. думайте про мене, що хочете ... я вже своє накричався, намітингувався.... уступаю дорогу прогресивній студентсткій молоді (їм немає ще чого втрачати)
кардинальність рішає... але в даному разі, на мою думку, кардинальність - не майдан, а вили, кулемет, паяльник і утюг... а я це робити не хочу.... нехай я не патріот, але я чоловік та батько і я, нажаль, дєла гасударствєнниє не поставлю вище сім"ї, тому краще клеймо патріота і діти в Гарварді, ніж життя в гімні і примарна перспектива того, що і внас вдомі буде щастя...
ПС. думайте про мене, що хочете ... я вже своє накричався, намітингувався.... уступаю дорогу прогресивній студентсткій молоді (їм немає ще чого втрачати)
Кому саме готам чи емо?cat-yellow писав:прогресивній студентсткій молоді (їм немає ще чого втрачати)
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Є одна людина яку я поважаю, це той чувак, що пару років тому перестріляв половину грузинського парламенту
-
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Vusiko, шо за чувак? нечув такого...
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Lui, давно було, років 10 тому. Зайшов тупо на сесію ВР Грузії і пульнув ріжок патронів по депутатах.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Vusiko, та дивно якось, щось у нас мало невиліковно хворих яким нічого втрачати і могли б зробити то саме 

- Apokalipsis
pikach00, ага аж дивно.... 

- Mc
обережніше з виразами, тінейджери блін пересперматотоксикоджені
а відносно патріотизму - я працюю на цю [цензура] країну + створюю нові робочі місця - плачу людям з\п, податки і тд (тобто не просто так пи...у як багато хто тут) - а тут така куйня раз за разом. патріотом треба бути (особливо, якщо ти молодий [цензура], якому в житті світить хіба в "пузатій хаті" сральники мити
) - але треба розуміти, що таке Батьківщина і з чим її їдять. мені [цензура] не впало кормити всю оцю шушару за свої кровні - і раз вони так ставляться до мене, то я голосую просто - ногами і фінансами. нехай шукають інших "інвесторів" в нашу безцінну нерухомість, машини, дороги і тд.

а відносно патріотизму - я працюю на цю [цензура] країну + створюю нові робочі місця - плачу людям з\п, податки і тд (тобто не просто так пи...у як багато хто тут) - а тут така куйня раз за разом. патріотом треба бути (особливо, якщо ти молодий [цензура], якому в житті світить хіба в "пузатій хаті" сральники мити

biketravel.wordpress.com
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
жесть, в яке русло тема зайшла:

cat-yellow писав:якшо держава положить на мене уй... то я на ньому і вертіти буду той патріотизм.
Apokalipsis писав:держава це народ, а не купка підерастів
cat-yellow писав:я вже жив на майдані.... тепер ідіть жити ви, наївні любителі груповухи..

Sad, but true.
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
цікаво кого ти тінейджерами називаєш????Mc писав:обережніше з виразами, тінейджери блін пересперматотоксикоджені![]()
![]()
![]()
а відносно патріотизму - я працюю на цю [цензура] країну + створюю нові робочі місця - плачу людям з\п, податки і тд (тобто не просто так пи...у як багато хто тут) - а тут така куйня раз за разом. патріотом треба бути (особливо, якщо ти молодий [цензура], якому в житті світить хіба в "пузатій хаті" сральники мити) - але треба розуміти, що таке Батьківщина і з чим її їдять. мені [цензура] не впало кормити всю оцю шушару за свої кровні - і раз вони так ставляться до мене, то я голосую просто - ногами і фінансами. нехай шукають інших "інвесторів" в нашу безцінну нерухомість, машини, дороги і тд.
таке враження що ти тут один такий "красівий", а всі тіпа так нічого в житті не бачили.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Так і єTaras:) писав:таке враження що ти тут один такий "красівий", а всі тіпа так нічого в житті не бачили.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей