Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
«Але, батя, я тут двух людей сбил…»...Мажори Києва.
- Myltik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
http://avtoboz.com.ua/news/2006/08/03/2289.htm прочитайте до кінця....
Про це весь Київ гудить,а вот і продовження..... http://vip-ua.com/?/articles/2006/08/11/160130-19
Про це весь Київ гудить,а вот і продовження..... http://vip-ua.com/?/articles/2006/08/11/160130-19
- Myltik
- Контактна інформація:
Сподобалось як на другій силці мужик написав......
UAS @ 28-08-2006 15:29 пишет:
Господа! Два коммента от автолюбителя: 1. А где на этом месте вы видели пешеходный переход? По-моему, в районе палаточного городка там только только подземные, если не ошибаюсь. То есть, девушки нарушили ПДД и забыли, что "проезжая часть - объект повышенной опасности". Кстати, на Украине идиотская ситуация: водитель изначально виноват в таких случаях, а пешеход нет. Даже если в зюзю и с бутылкой водки валяется посреди проезжей части. И, честно говоря, у меня была пара случаев, когда хотелось остановиться и надавать по морде пешеходу или пешеходице за то, что не переходит дорогу где вздумается... Ну, ладно, они свои жизни не ценят, так какого они не ценят жизни других? 2. По поводу "мажоров" и прочего. Уж не знаю, как можно Лансер, который стоит порядка 20-25 тыс купить за 40. Господа, зависть - плохое чувство.
UAS @ 28-08-2006 15:29 пишет:
Господа! Два коммента от автолюбителя: 1. А где на этом месте вы видели пешеходный переход? По-моему, в районе палаточного городка там только только подземные, если не ошибаюсь. То есть, девушки нарушили ПДД и забыли, что "проезжая часть - объект повышенной опасности". Кстати, на Украине идиотская ситуация: водитель изначально виноват в таких случаях, а пешеход нет. Даже если в зюзю и с бутылкой водки валяется посреди проезжей части. И, честно говоря, у меня была пара случаев, когда хотелось остановиться и надавать по морде пешеходу или пешеходице за то, что не переходит дорогу где вздумается... Ну, ладно, они свои жизни не ценят, так какого они не ценят жизни других? 2. По поводу "мажоров" и прочего. Уж не знаю, как можно Лансер, который стоит порядка 20-25 тыс купить за 40. Господа, зависть - плохое чувство.
- Myltik
- Контактна інформація:
Не думайте,що я на його боці.....але ж вірно коли наші люди лізуть на дорогу......а потім здорова куча на нього нападає то шо.....шо робити!??
а вот що друга людина по цьому поводу сказала......:
"
Для UAS: У него не просто лансер, а ленсер эволюшн. Разницу улавливаешь? И его цена до 45 штук доходит... И второе, пешеходы конечно задалбывают, но нужно и самому быть внимательным, ты же управляешь этим самым "повышенной опасности"..."
а вот що друга людина по цьому поводу сказала......:
"
Для UAS: У него не просто лансер, а ленсер эволюшн. Разницу улавливаешь? И его цена до 45 штук доходит... И второе, пешеходы конечно задалбывают, но нужно и самому быть внимательным, ты же управляешь этим самым "повышенной опасности"..."
-
- Стать:жінка
то інша тема для розмови... лізуть.. а що робити!?Myltik писав:Не думайте,що я на його боці.....але ж вірно коли наші люди лізуть на дорогу......а потім здорова куча на нього нападає то шо.....шо робити!??
всіх не відпиз... то країна така...
тому козлу проламати череп монтіровкою а тіло кинути під поїзд :evil:21043 SW писав:Вбивати таких на місці треба
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Яка б ситуація не була на проїзній частині,пішоходи по закону завжди праві!!! Водій має перевагу-свого залізного коня і має не лише дотримуватись ПДР,але і реагувати від ситуації.це в ідеалі,це не в нас,на жаль...
А якшо такий [цензура] виродок(модератор соррі,але мушу висловитись!) ше потім вийо,то в клітку його і прав позбавити!!надіюсь Луценко все зробить по совісті і закону!!!дуже надіюсь.А дівчинки шкода...ібатьків... ПІЗ..ЄЦ!!!!!!! 

Sad, but true.
- Гатор
Хм незнаю теж чимось згоден те шо лізуть, але треба бути уважним просто і зразу не засуджувати такого шофера. От знайомий теж збив дівчину 17-18 років, вискочила із-за автобуса і він її гримнув бо вона не переходила там де треба, + він був початківцем тільки почав їздити, в дівчини розколовся череп як гарбуз, лежала в реанімації, а дальше історії незнаю вроді до неї частенько ходив і чим міг помагав бо і його шкода і її, батьки її теж його не звинувадчували бо в цій ситуації вона була не права , а якби він їхав ну хай буде на ладкрузері а не на таврії і незнав що робити і тоже би дзвонив до знайомих бо вперше в таке попав? то шо він би був кончєний мажор чи як там писали? Такщо якщо незнаєте повністью ситуацію то лібше не судити нікого.
Дівчини шкода, а ще більше батьків яким з цим жити ...
Дівчини шкода, а ще більше батьків яким з цим жити ...
-
- Стать:жінка
ти нагадав мені одну річ... минулої неділі вроді майже по всьому Львові світлофори не працювали... от пердолю в лівій смузі... справа маршрутка здорова на відстані 20 метрів... перехрестя. той педик зупиняється майже на перехресті бо такий самий педик чи якась курва хоче вийти зразу там... їду і думаю зараз спереду яке-небуть чмо буде переходити дорогу... скинув... взяв лівіше... і що ти думаєш? точно перебігає пацан... від праваго крила півметра лишилось... став і думаю от їхав би не 40 а 60-80 і купа паштету...Гатор писав:От знайомий теж збив дівчину 17-18 років, вискочила із-за автобуса і він її гримнув бо вона не переходила там де треба
висновок один - в цій країні порядку ніколи не було і не буде.
кого завалять - того завалять... хто переживе - той ...
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
В мене була подібна ситуація на сихові, але я їхав десь під 80-90км на бусі VW Т4 і вискочив мужик, щастя що він почув скрип коліс і зупинився, я вліпився колесами в бардюр, пролетів біля нього десь один метр. Правда мене взяла така злість(перехід був за 20м), що я вибіг догнав того мужика і надавав йому по чурбуну :mrgreen:lizun писав:от пердолю в лівій смузі... справа маршрутка здорова на відстані 20 метрів... перехрестя. той педик зупиняється майже на перехресті бо такий самий педик чи якась курва хоче вийти зразу там... їду і думаю зараз спереду яке-небуть чмо буде переходити дорогу... скинув... взяв лівіше... і що ти думаєш? точно перебігає пацан... від праваго крила півметра лишилось... став і думаю от їхав би не 40 а 60-80 і купа паштету...
volleyball.lviv.ua/blog/
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Згідний з Гатор! це ф є наша проблема-ми за баранкою і завжди винні...таке наше життя-сів за кермо-дивись в оба,бо тепер відповідаєш і за себе і за інших!!! але НЕ ЗГІДНИЙ з lizun!!! порядок буде,це я знаю,треба час.знаю,всі так кажуть,але так воно є...дочекаються напевно вже наші праправнуки,але тоді вже напевно літати всі будуть,а не на тачках :) [/quote]
Sad, but true.
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
читав про цю історію в неті ще тільки коли все сталось, і там ті самі люди з майдану казали, що перше дівчина стояла на тротуарі вагаючись переходити чи ні і вийшла на дорогу в останій момент, і її зачіпило мало не заднім колесом, тобто боком машини, що може говорити про те, що пацан намагався її обїхати. А другу девчонку збило, коли вона побігла через дорогу до подруги, тобто чуть не сама кинулась під колеса. Нагадаю, що переходу там нема.
я нікого не хочу захищати мене там не було, але цілком можлива ситуація, що намагаючись, обїхати першу дівчину він її збив, нормальна реакція повернути голову і подивитись, що сталось, ненормальна не зупинити при цьому машину і відповідно просто не бачити другу дівчину, яка зі слів очевидців, теж раптово почала бігти через дорогу.
дана інфа була в неті, так що висновки робіть, самі.
а з свого власного досвіду тижневої давності скажу, що тепер тричі подумаю перед тим, як зупитнитись і помогти перехожому.
я нікого не хочу захищати мене там не було, але цілком можлива ситуація, що намагаючись, обїхати першу дівчину він її збив, нормальна реакція повернути голову і подивитись, що сталось, ненормальна не зупинити при цьому машину і відповідно просто не бачити другу дівчину, яка зі слів очевидців, теж раптово почала бігти через дорогу.
дана інфа була в неті, так що висновки робіть, самі.
а з свого власного досвіду тижневої давності скажу, що тепер тричі подумаю перед тим, як зупитнитись і помогти перехожому.
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей