Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Задний VS передний привод, что лучше?
virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Чет, 31 серпня 2006, 18:42

lizun
Щось я, друже, не даю дупля, де по Тарнавського можна їхати вгору? Хіба проти шерсті ;)
І там пряма дорога, а серпантин кривий, плюс має додаткові перешкоди у вигляді клятих дренажних канав, з яких постійно крадуть залізні решітки :twisted:
Так на ньому щозими догори черга шикується. Передній з розгону пробує проїхати, а всі решта дивляться і коментують :lol: Спорт, однако...
І переможці заїзду, як правило передньопривідні легкі машини типу 08, 09 і т.ін. Деколи мерси проскакують :grin: Минулої зими на моїх очах навіть джип один не подужав! А вниз там їхати - то взагалі казка. Особливо по першому снігу-морозу, який знову таки обдурив комунальні служби і настав неочікувано! :smile:

lizun
Стать:жінка

Повідомлення lizun » Чет, 31 серпня 2006, 18:58

virtual писав:Щось я, друже, не даю дупля, де по Тарнавського можна їхати вгору? Хіба проти шерсті
ага вгору.. і та проти шерсті )

ну от дивись.. візьмем мерс в 124му кузові... і скажем туж девятку... ясно що у девятини більше шансів взимку туда видрапатися... в мерса зад легенький от і пробуксовує... девятка з передком вискочить як куля... це так для прикладу... бо зараз будуть про ідеальне розподілення ваги говорити ))

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Чет, 31 серпня 2006, 19:14

lizun писав:в мерса зад легенький от і пробуксовує...
згоден - непорядок!
lizun писав:про ідеальне розподілення ваги
мішок з піском в багажник - порядок!
Ідеальне розподілення ваги! :grin:

Just be
Стать:чоловік

Повідомлення Just be » Чет, 31 серпня 2006, 19:26

virtual писав:Щось я, друже, не даю дупля, де по Тарнавського можна їхати вгору? Хіба проти шерсті
Біля 28 школи), а не проти шерсті) Я там живу, але спускався переважно вниз, так як вгору рух заборонений був)

Гатор

Повідомлення Гатор » Чет, 31 серпня 2006, 23:17

хех, нормальну резину ставити треба тоді і порівнювати!
На хорошій резині і нема шо порівнювати, бо на хорошій ти і майже не почуєш шо голольод гггг
Ставлять мерс, бмв для яких наприклад швидкість набору до 100км часто важлива, а на передньому приводі скоріше ніж за 5сек до 100км ніяк!
На буси... уявляєш завантажений під 3т-5т бус з переднім приводом зимою вгору? Laughing

Люди що ви тут дебати розвели причому кожен більше хвалить той привід на якому їздить Laughing

Задній привід забрали, бо передньопривідні машини дешевші у виробництві(міст, кардан, дешева передня підвіска мак-ферсон і т.д. відпадають), краще керовані зимою в місті, немає середнього тонелю в машині.

Задній привід переважно використовують, коли важливий хороший розгін.

Звичайно є ще різні нюанси в керованості тих і інших машин.
а я про шо , що на грузові не ставлять навіть не того що в голольод під гору , а й на асвальті під гору загруженим це буде жопа гггг вже не говорячи про голольод....

Я не хвалю то на чому їзджу бо їздив рік передній привід, зара взяв задній, але поки задній роблять бо попав в дтп то їзджу на передньому так шо ненадо + якби я їхав на передньому тоді коли мене стукнули то я би два крила потовк, бо мене на швидкості штовхнули в бік сраки і задній привід підхватив не дав задниці втекти при передньому я би зачіпив ще й інше крило і інші машини і це факт...

і там і там є свої плюси і мінуси, кому шо подобається і для чого машина, я для себе шукав з заднім так як перший раз виїхав зимою в перший свій голольод я на задньому і мені не було тяжко, і задній зимою мені подобається, можна ще й погнати собі на задньому , а на передньому тяжкувато, наприклад на передньому як на швидкості даєш на голольоді потормозам то скільки не крути руль упраляємості нема майже зовсім і це мінус, тому і кажу, кожен вибирає то шо йому більше подобається і більше підходить

Таке саме як хтось писав, мол нагору вискоче девятка швидше, ну то візьміть в цю зимку ці дві машини з одинаковою резиною літньою і попробуйте і потім скажете хто швидше, потім ще ну виїзджаєте ви нагору де сильний голольод і попробуйте коли виїзджаєте пробукснути на літній резині (але то сильний горб не тра легенький підйом) і подивіться хто попре дальше майже спокійно ,а хто з буксами буте файно спочатку рвати поки не вчепиться людсько якщо вообще вчепиться, я пробував на задньому приводі дав газу задницю закинуло крутнув рульом машина стала на місце і дальше спокійно їде, а от з переднім незнаю бо не пробував , але припускаю що буде так як я на передньому довго [цензура] захїати в гараж на другий поверх бо в голольоді був підйом і тому помучався , плюнув на то розвернувсь і поїхав, бо не посипали, та й спускатися тоже не фист, давиш на тормоз і всьо і валиш вперед не керуючи хіба нажимати і відпускати шоб покерувати трох і знов нажимати , або спускатись тормозячи двигуном

Гатор

Повідомлення Гатор » Чет, 31 серпня 2006, 23:26

Так шо вибір за вами , кому шо)))
в мене проблем на задньому немає зимою навіть та шо була зима то їхав на літній лисій резинів в голольод на задньому приводі на мерсі і нічо всьо пучком було..

Glibko
Ім'я:Рома
Номер:АТ8хх8CH
Дякував (ла): 46 рази
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Glibko » П'ят, 01 вересня 2006, 08:52

Гатор
чомусь всі твої аргументи на літню гуму зсилаються ......
думаю мало хто зимою на літній катається ....
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua

and1
Ім'я:Андрей
Контактна інформація:

Повідомлення and1 » П'ят, 01 вересня 2006, 09:38

Glibko

не факт :wink:

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » П'ят, 01 вересня 2006, 09:57

Їздив зимою як на передньому приводі,так і на задньому. Жигуль - пятірка і 2108. Коли нормальна резина і звикнеш до машини то комфортно на обох. Всеж таки передній більш прохідний, бо на вісімці тільки один раз в колії забуксував, а на жигулю частенько було, хоч і їздив менше. Хоча на жигулю попрікалуватись так весело можна було :)
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Phobos
Контактна інформація:

Повідомлення Phobos » П'ят, 01 вересня 2006, 11:22

Stranger писав:Тут всё просто. Перегруженые шини также теряют сцепление как и недогруженые
Ти фізику вчив? Чим сильніше нагрузити тим краще щеплення. Перегруз, маєтся на увазі, якщо в машини дуже велика інерційність, її тоді важче зрушити з місця, і тоді вже нічого не поможе: колеса зірвутся як пити дати :0000:

Stranger

Повідомлення Stranger » П'ят, 01 вересня 2006, 11:46

Phobos писав:
Stranger писав:Тут всё просто. Перегруженые шини также теряют сцепление как и недогруженые
Ти фізику вчив? Чим сильніше нагрузити тим краще щеплення. Перегруз, маєтся на увазі, якщо в машини дуже велика інерційність, її тоді важче зрушити з місця, і тоді вже нічого не поможе: колеса зірвутся як пити дати :0000:
Физика физикой, но машина это не просто брусок, который нагрузил и он сцепился с поверхностью :) Но и тот же бресок, если слишком сильно надавить, уйдёт в скольжение которое остановить можно будет только уменьшением давления. Плюнь мне в глаз если я неправ :) ;) Если у тебя аммортизаторы слишком жёсткие то при старте на заднюю ось навалиться внушительный вес за очень короткое время. Это даст большую нагрузку на шины, что приведёт к потере сцепления с покрытием и буксам. Если амики мягкие то вес будет перемещаться медленней и сцепление потеряеться позже, если вообще потеряеться :)

lizun

Повідомлення lizun » П'ят, 01 вересня 2006, 11:52

Stranger писав: Если амики мягкие то вес будет перемещаться медленней и сцепление потеряеться позже, если вообще потеряеться
ну ви пацани даєте...
Stranger писав: Плюнь мне в глаз если я неправ
зря ти так... заплюють :smile:

Stranger

Повідомлення Stranger » П'ят, 01 вересня 2006, 11:58

lizun писав:
Stranger писав: Если амики мягкие то вес будет перемещаться медленней и сцепление потеряеться позже, если вообще потеряеться
ну ви пацани даєте...
?

Прокоментируй плз...
lizun писав:
Stranger писав: Плюнь мне в глаз если я неправ
зря ти так... заплюють :smile:
Если совести хватит :)

Buster
Ім'я:Игорь
Номер:9333
Контактна інформація:

Повідомлення Buster » П'ят, 01 вересня 2006, 11:58

Stranger писав:Если у тебя аммортизаторы слишком жёсткие то при старте на заднюю ось навалиться внушительный вес за очень короткое время. Это даст большую нагрузку на шины, что приведёт к потере сцепления с покрытием и буксам
Наоборот чем амики жесче тем лучше стартанет
BMW POWER

Stranger

Повідомлення Stranger » П'ят, 01 вересня 2006, 12:01

Buster писав:
Stranger писав:Если у тебя аммортизаторы слишком жёсткие то при старте на заднюю ось навалиться внушительный вес за очень короткое время. Это даст большую нагрузку на шины, что приведёт к потере сцепления с покрытием и буксам
Наоборот чем амики жесче тем лучше стартанет
Ага. И сорветься в букс :) Не путайте Драг со Слаломом!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Это азы теории спортивного вождения :) И понимания как ведёт себя авто на дороге...

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 01 вересня 2006, 12:29

Stranger
Як ти тоді поясниш оце:
==
Инженера по подвеске НТЦ ВАЗа, всегда говорили: "Идеальные задние амортизаторы на ДРАГ – это простые ПАЛКИ".
==
http://tuning.lviv.ua/articles/tuningrpd_vaz2108.html

Buster
Ім'я:Игорь
Номер:9333
Контактна інформація:

Повідомлення Buster » П'ят, 01 вересня 2006, 13:00

vovka
+1
BMW POWER

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » П'ят, 01 вересня 2006, 13:13

Stranger
В букс зривається якшо водій не вміє сцепленням працювати

Гатор

Повідомлення Гатор » П'ят, 01 вересня 2006, 13:24

чомусь всі твої аргументи на літню гуму зсилаються ......
а зсилаюсь тому що найлекше на ній перевірити, просто якщо хороша резина то ти й зими невідчуєш ггг

lizun

Повідомлення lizun » П'ят, 01 вересня 2006, 13:30

Stranger писав:lizun написав:
Stranger написав:
Если амики мягкие то вес будет перемещаться медленней и сцепление потеряеться позже, если вообще потеряеться

ну ви пацани даєте...

?

Прокоментируй плз..
vovka/Fly вже прокоментували :smile:

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 20 гостей