Буду писати коротко, а потім дописувати, по мірі необхідності. Придбав я собі недавно Mitsubishi galant 2.0i 88 року. Купив дешево, через те що багато роботи по кузову було. Майже 3 тижні, "варили і клепали" в гаражі (за що окрема подяка SERUY).
Ще багато треба зробити, щоб до пуття довести, але вже їздить :) . По кузову, основна часнита - дуже гарно збереглася. І той маленький кусочок також може би зберігся, якщо би бариги, які його робити, зробити це нормально. Але наразі з кузовом все. На років 6 гарантія, 10 - протягне без проблем.

Апарат класний, після ваз06, взагалі "ля-ля". Динаміка - ух, ну прожорливість трошки є (є деякі думки, по зменшення розходу). Реальний середній розхід 11-11,5 літрів, це при 1000 км, 400 з них по трасі (це на даний момент, на старих свічках, які треба міняти, і чистити дросельну заслонку.)
Фотки такого як він зараз є
Ще хочу написати, що після ваз, дуже відчувається різниця цін запчастин.
Тепер зіткнувся з першою проблемою, засвітилася лампочка "Check engine". Оскільки, до того, без компДіагности - ніяк не підберешся, підкажіть будь-ласка, де у Львові можна зробити діагностику такого старого апарата. Шукав по нету, є контакти і "точки" тільки по більш новішим апаратам. По таким старим - поки що не знайшов. Буду вдячний за підказку або "наводку".