Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
- Andriy01
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Брейкер, вони номери логують, тому наступного разу коли дзвонитимеш, знай, що твій номер буде з поміткою "Хамить" 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Історії з ДАЇвцями...
та нічого вони з тими номерами робити не будуть - я б взагалі не зупинявсяDenja писав:Сьогодні зрозумів шо є і нормальні Дайці. Зупинив мене на моті за Буськом і перепитав про доки. В ввідповідь кажу шо є і страхівка і ТО і все остальне. Попросив хоч права, шоб на категорію глянути, але я пожалівся шо витягувати тяжко, і мені просто побажали щасливої дороги Чесно кажучи в шоці Мене настілки приємно здивували, шо на 130 в наступному селі я з гордістю помахав головою наступному дайцю і додав газу (стидно.... , надіюсь номера не встиг переписати).
- hrdrive
- Контактна інформація:

приїде розкаже деталі, але думаю шо то вже не оскаржиться...чи є якісь може думки?
швидше всього що він свідків не викреслив з протоколу.
INTE®©ULLE®™
- Mick
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
hrdrive, так це ж за рядність,вони зараз всіх за це замахують 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
hrdrive, так правила треба вчити 

- swed
- Ім'я:Женя
в правилах написано :) что от них можно отспупать если есть опасность нанести вреж здоровью, имуществу или и тому и тому других людей.
:) а вообще они харят 6)
даже не предствавляютсья по форме :) (здасти я лейтинант, или я такой то) а имя ))) называть на хотят
даже не предствавляютсья по форме :) (здасти я лейтинант, или я такой то) а имя ))) называть на хотят
- swed
а вобще )) надо было говорить что обгонял :) или объезжал препядствие
пусть потом докажут что на трассе кроме меня небыло машин )
пусть потом докажут что на трассе кроме меня небыло машин )
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Харять чому?swed писав:в правилах написано :) что от них можно отспупать если есть опасность нанести вреж здоровью, имуществу или и тому и тому других людей.

Бо за порушення зупинять чи представляються погано?
Перший варіант - вчити Правила. Другий варіант - якщо дуже принципово хто зупинив - лейтенант, ст. лейтенант, майор - можна просто перепитати.
Саме правильне пояснення в даній ситуації.swed писав:а вобще )) надо было говорить что обгонял или объезжал препядствие
- swed
если от меня требуют соблюдения правил, я был бы безмерно раз, что бы те кто их контролируют не просто знали правила, но и тоже их соблюдали.Igor_Lviv писав:Харять чому?swed писав:в правилах написано :) что от них можно отспупать если есть опасность нанести вреж здоровью, имуществу или и тому и тому других людей.
даже не предствавляютсья по форме :) (здасти я лейтинант, или я такой то) а имя ))) называть на хотят![]()
Бо за порушення зупинять чи представляються погано?
Перший варіант - вчити Правила. Другий варіант - якщо дуже принципово хто зупинив - лейтенант, ст. лейтенант, майор - можна просто перепитати.
в правилах сказано, обязан представитсья по форме! так пусть представляються!
это входит в их обязаности! так же как и предупреждения нарушений, а не тупо покарание (и частельно подстав)
- Breaker
swed, а мне кажется что представился даишник или нет, не имеет никакого отношения к нарушению.
Я к примеру даже не слышу что они там говорят, по этому всегда прошу предоставить удостоверение сотрудника ДПС.
п.с. я ненавижу ДАИ!
Я к примеру даже не слышу что они там говорят, по этому всегда прошу предоставить удостоверение сотрудника ДПС.
п.с. я ненавижу ДАИ!

-
- Ім'я:Dima
Якшо все по правилам, то якого х..... вони нас зупиняють, перевірка документів, я незнаю.... зупиняють на фанарь а потім починають крисити нормальних водіїв і вишукувати причини, створюючи при тому аварійні ситуації на дорогах. А по правилах мають зупиняти за порушення, в мене куча штрафів і %3 за ПДР
п.с. я ненавижу ДАИ!

п.с. я ненавижу ДАИ!
менти козли
- Andriy01
А мене сьогодні зупинили ДАІ з беркутом. Представились як має бути, подивились багажник, бардачок. Побажали щасливої дороги.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
братан, можеш уточнити в свого тата, де саме то було? на якій трасі, в якому місці? і з якою швидкістю він їхав?hrdrive писав:по трасі з двома смугами руху в один бік рухався в лівій смузі бо права була з ямами
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
Andriy01, чо ті дол[цензура] думають, що у кожного водія в багажнику 2 трупи а в бардачку кільо наркоти 

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Apokalipsis, Ігор, не повіриш, згідно статистики, такі операції мають дуже велику ефективність 

Ford?
- Apokalipsis
Fobos, але вони ж не мають права обшукувати твою машину, бо це приватна власність...
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Andriy01
- Apokalipsis
- hrdrive
- Контактна інформація:
Felix, це десь біля Камянця-Подільського.
Блін, сьогодні мав пригоди...їхав на робочій славуті - пропали тормоза. Подивився шо немає рідини...але коли долив її то це вже було пізно бо система заповітрилася. Їхав повністю без тормозів На спуску біля дріжд заводу стоять дайці з беркутом...так як я повз 30-40 кем він мене чемно зупинив. Я аж стерп...думаю як я буду біля нього зупинятися
Кинув на першу, і тягнув ручник до самого верху, чуть не вирвав його,а він майже нічого не лапає...якось зупинився за метрів 20 від них ніби без жодної підозри...підійшов з беркутом, поки говорив даєць зі мною то беркутівець кружляв довкола машини...мєнт перевірив доки, попросив дихнути
я дихнув а він на повному серйозі каже, о, ви напевне пиво вживали...йдем на експертизу....
я був шокований, кажу шановний, я на службовій машині вертаюся з роботи і ше маю щось вживати?
він віддав доки і побажав щасливо...
от деколи є з них такі п адлю ки, що хочут на рівному місці дістатися...
Блін, сьогодні мав пригоди...їхав на робочій славуті - пропали тормоза. Подивився шо немає рідини...але коли долив її то це вже було пізно бо система заповітрилася. Їхав повністю без тормозів На спуску біля дріжд заводу стоять дайці з беркутом...так як я повз 30-40 кем він мене чемно зупинив. Я аж стерп...думаю як я буду біля нього зупинятися

Кинув на першу, і тягнув ручник до самого верху, чуть не вирвав його,а він майже нічого не лапає...якось зупинився за метрів 20 від них ніби без жодної підозри...підійшов з беркутом, поки говорив даєць зі мною то беркутівець кружляв довкола машини...мєнт перевірив доки, попросив дихнути

я дихнув а він на повному серйозі каже, о, ви напевне пиво вживали...йдем на експертизу....

я був шокований, кажу шановний, я на службовій машині вертаюся з роботи і ше маю щось вживати?

от деколи є з них такі п адлю ки, що хочут на рівному місці дістатися...

INTE®©ULLE®™
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей