Думаю, в листі ти це бачив. Навіть з фото. :)vovik писав:Про стрілки напрямку руху по смугах "забули". В мене мову відняло коли це побачив.
Жаль, що я раніше не знав про продовжену суцільну.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Думаю, в листі ти це бачив. Навіть з фото. :)vovik писав:Про стрілки напрямку руху по смугах "забули". В мене мову відняло коли це побачив.
Повно цікавого! Наприклад, швидкість, перехрестя і т.п. Та й взагалі, як написав там Самара чи хто - зробили Правила дорожнього руху велосипедистів. Слід то все поскорочувати!Jarevych писав:Igor_Lviv, Якщо треба то я +1, але шось не нахожу такого розділу в якому би шаривСамі цікаві забрав ти і bubantus
Та я хтів щоб ти, якщо зможеш допоміг мені з тими лежачими поліцейськими, бо сам раду не дам.Jarevych писав:Igor_Lviv, тре нам все ж таки пересіктись і переговорити
а що для того потрібно?Igor_Lviv писав:Хтось бажає прийняти участь?
Так. Просто послухати про дороги і т.п. з іншого боку. Правда, нарада буде присвячена не всім дорогам, а лише конкретним.Breaker писав:Igor_Lviv,а що означає прийняти участь? Просто послухати нараду чи що? :)
Чи може авторада вплинути якось на ті лежачі поліцейські асфальтовані? Знаю пару місць, де вони дуже заважаюсь. Хоча вони там потрібні, але не 10-15см висоти.
вже знаю де є два на Варшавській, біля цервки (район вул.Чорновола), як буду проїжати, то заміряю їх висоту і сфоткаюIgor_Lviv писав:Приєднаєшся?
В Зимній Воді їх дуже багато, можу поміряти також. Тільки як їх правильно міряти?Igor_Lviv писав:Що до лежачих поліцейських - може якраз на цьому тижні я, Jarevych - займемось їх замірами. Приєднаєшся
Так не підійде. Це має бути серйозне звернення, типу: "Ми, комісія у складі..."S_V_B писав:В Зимній Воді їх дуже багато, можу поміряти також. Тільки як їх правильно міряти?Igor_Lviv писав:Що до лежачих поліцейських - може якраз на цьому тижні я, Jarevych - займемось їх замірами. Приєднаєшся
Глухо, як в танку! Руки не доходять. Гроші, ремонти квартири, машини...CEM писав:Як там справи з лежачими поліцейськими в Зубрі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей