Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бєнза VS тяга
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- цікаве спів відношення в мене получається, та ось не розумію в цьому причину.
- Пояснюю: коли вже датчик палива показує приблизно 5л бензи в баку, то в машинці появляється так би мовити друге дихання, тяга прокидається а це дууууже тішить. Що робити щоб весь час так було ??? може вже забились провідні шляхи ? варто поміняти весь бензопровід ?
- Пояснюю: коли вже датчик палива показує приблизно 5л бензи в баку, то в машинці появляється так би мовити друге дихання, тяга прокидається а це дууууже тішить. Що робити щоб весь час так було ??? може вже забились провідні шляхи ? варто поміняти весь бензопровід ?
Востаннє редагувалось Сер, 30 серпня 2006, 16:31 користувачем C#@O$, всього редагувалось 1 раз.
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Вмене то саме шо на 2101 шо на 06.Думаю нема смислу їхати до якихось майстрів.
А вот мене цікавить саме питання бенза вс тяга.
Недавно перебрав двигун кінув кільця нові майстер головку перебрав
мені.Раз заправив нормально їде тяга нормальна.Тут заїхав на заправку на 700 річча львів петроль так після того на горку на кривчиці
виїхати неміг.Приїхав до дому заміряв компресію 9 атм в усіх циліндрах.
Знову на свої 06 двигун 1.5 після капіталкі на холодному двигуні
неміг в горку виїхати.Та і взагалі після похолодання навідь розігріта якось немає тяги.
Питання де в нас у Львові після зниження цін нормальний бензин продають.І як з цим боротись?Шоб небути лохом. :mad:
Які пропозиції можуть бути з цього приводу: може їм той бензин на запривці в каністрі лишити і підпалити?
Всеж таки ми по 4 грн за літр платимо.
А вот мене цікавить саме питання бенза вс тяга.
Недавно перебрав двигун кінув кільця нові майстер головку перебрав
мені.Раз заправив нормально їде тяга нормальна.Тут заїхав на заправку на 700 річча львів петроль так після того на горку на кривчиці
виїхати неміг.Приїхав до дому заміряв компресію 9 атм в усіх циліндрах.
Знову на свої 06 двигун 1.5 після капіталкі на холодному двигуні
неміг в горку виїхати.Та і взагалі після похолодання навідь розігріта якось немає тяги.
Питання де в нас у Львові після зниження цін нормальний бензин продають.І як з цим боротись?Шоб небути лохом. :mad:
Які пропозиції можуть бути з цього приводу: може їм той бензин на запривці в каністрі лишити і підпалити?
Всеж таки ми по 4 грн за літр платимо.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей