але скажу вам ше таку річ, шо та страховка зараз тоже вам не сильно поможе. Страхова буде тянути, або виплачувати частинами

І навіть не спорьте, на власному досвіді переконаний, навіть ніякі знайомі вам не поможуть...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Звичайно що вдома і 2 пари ключів теж вдома.sergey писав:Я надіюсь ти документи на машину лишив дома, а не в машині
буквально пів року тому з платної стоянки в моєму районі потягнули таку ж Шкоду теж 2007 року і ніхто нічого не бачив і не чув, от так мужик прийшов ввечері - поставив тачку на платну стоянку, заплатив грошей, а вранці вже на своїх двох ходив довкола того місця де машинка стоялА...a_vova писав:ставлю на платну стоянку
100%, мєнти все знають, але не хочуть казати.Дай трохи грошей і все скажутьApokalipsis писав:хлопці я скажу так, в кого є знайомі в СБУ , то пробийте в них, вони там все знають, ліпше заплатити їм і тих цензура посадять ніж тим цензура і вони віддадуть машину.....
+1, я б даже копійку ставив, а якщо з стоянки крадуть то значить або вони помогли угонщику або там кончені алкашіa_vova писав:ставлю на платну стоянку
серьезный аргументApokalipsis писав:в києві дуже багато машин на ніч лиають на дворі...
ну тут треба виходити з того, що треба знати де страхувати, а не в якійсь шарашкіній канторі...а по друге, частинами виплати проводять при угоні завжди. В договорі всіх компаній це чітко описано. За мінусом франшизи, звичайно. Ніхто так зразу всі гроші тобі не заплатить, є стандартна процедура, закриття-призупинення крим. справи і т.п.Страхова буде тянути, або виплачувати частинами
Про мою... шкода що номер телефону там не написали, може хтось би прочитав і задзвонив...tarayk писав:це про твою??? чи ще одну вкрали???
http://galinfo.com.ua/news/69563.html
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей