Фальшиві грошіsergey писав:Фальшиві доки?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Фальшиві грошіsergey писав:Фальшиві доки?
badi.stryj писав:Фальшиві гроші.
я би хотiв побачити його заточку коли викупить шо левi грошiDark Wind писав:І шо мент скаже я взяв хабар фальшивими грошима?
sergey писав:біля Краківського за переходом
Не перший раз даїшників там бачу, правда вони ховали машину зразу за переходом.Святослав писав:я там ніколи не пропускаю.
Логічно!Dark Wind писав:І шо мент скаже я взяв хабар фальшивими грошима?
Dark Wind писав:а вони поки нічо і хаха,
Два варіанти:Dark Wind писав:І шо мент скаже я взяв хабар фальшивими грошима?
Звісно можна! Особисто я писав і в обласне УДАІ, і в ДДАІ на якогось майора Петріва, який пробував мене "вчити жити" і т.п. Добре було б, якщо знаєш його прізвище. Якщо ні, тоді - точну дату та годину дзвінка. Коротко - суть розмови. Як саме почав хамити, погрожувати тощо. В любому випадку - не тягни час.KELEVRA писав:P.S. Цікавить питання чи можна якось поскаржитись на того цензура, чергового, чи просто немає сенсу ! Це ж все таки телефон довіри !![]()
![]()
згідний на 100% але я забув це зробитиКоба писав:Було б добре при таких дзвінках, ще й включати диктофон на телефоні.
ІМХО, багато хто дуже пасивний в таких справах ! А потмі ми говоримо: " Блін а чого ДАЙЦІ просто так чіпаються до нас ?! ; а чого хамлять і т.д. " Потрібно відстоювати свої переконання !!! Навіть якщо це дуже важко !Коба писав:Не треба бути дуже пасивним. ІМХО.
У ПП зараз скину свій номер.KELEVRA писав:Igor_Lviv, Дату і час знаю це було 22:20 але нажаль прізвище і ініціали я не почув, так, як він пробурчав в трубку. Розмову пам"ятаю, майже дослівно !
Якщо можна в пп. як би то краще далі діяти !
З Львівської області мені вдалось додзвонитись лише до обласного ДАІ за номером 8-032-234-09-44. Проте, майор Петрів (так представився), не мав наміру вникнути у факт порушення працівниками ДПС посадових інструкцій при несенні служби. Замість того, просив мене назвати повністю свої прізвище, ім’я, по-батькові, домашню адресу. Після чого, назвав марку та державний номерний знак автомобіля, який на мене зареєстрований і фразу закінчив багатозначним: «Ага. Добре!». Виглядало це, як погроза на майбутнє, оскільки, по перше, мій автомобіль до порушення інспекторів при патрулюванні не мав жодного відношення; патрулем не зупинявся. По друге, і марку машини, і державний номер він міг запитати безпосередньо у патруля ДПС біля якого я стояв телефонуючи у ДАІ області, чи навіть у мене самого.
Не маю за мету влаштовувати «пошуки винних» і т.п. Звертаю увагу на деякі загальні протизаконні методи роботи притаманні працівникам ДПС у цих областях.
Прошу прийняти цю інформацію до уваги та довести її до керівництва обласних УДАІ з метою усунення та викорінення подібних прикрих фактів у роботі ДПС.
При потребі їх виявлення та інформування керівництва ДАІ на місцях прошу розраховувати на допомогу Української Ради Автомобілістів.
Всі наведені мною факти я міг би невідкладно повідомити телефоном чи в Департамент, чи в Управління ДАІ з місця події. Проте, як я зазначав, телефон Департаменту – фактично, не відповідає вже тривалий час, а на місцях такі дзвінки викликають агресію та погрози у бік членів Ради Автомобілістів. Прошу налагодити роботу Служби Довіри при Департаменті ДАІ та зобов’язати працівників ДАІ на місцях (на зразок майора Петріва з ДАІ Львівської області) вникати у суть та мету звернення громадян, а не займатись погрожуванням автомобілістам, які звертаються до ДАІ з зауваженнями та пропозиціями.
Не потрібно різних способів.akdi писав:Igor_Lviv, блін раз тоже на якогось муділу попав((((почав хамити гаркати ....я різним способами хотів шоб він представився той так і морозився!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей