Ну пару років назад я таке в районі 100 баксів десь був надибавMc писав:десь в районі 100грн + 25 концентрат

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну пару років назад я таке в районі 100 баксів десь був надибавMc писав:десь в районі 100грн + 25 концентрат
Kritik писав:виварити,
по лісі, щебьонці, трасі і бруківці на Личаківській майже все болото відлетілоLEgEnDA писав:на мойку- кершев в руки і пашол
їх треба відчистити і змастити - я мащу мазюкою якою змащую цепку в мотоцику. але на вєліку можна і звичайним маслом мазатиBOXER писав:тільки от з зірочками і ланцюгом завтра ввечері більше побавлюсь))
агаhrdrive писав: потім назад вертатися такий кайф - весь час до низу по лісі валити
маю смазку спеціальну. буду завтра ввечері гратись, бо до вечора купу справ маю...LEgEnDA писав:їх треба відчистити і змастити - я мащу мазюкою якою змащую цепку в мотоцику. але на вєліку можна і звичайним маслом мазати
саме так їдеш на Львів проїжаєш Виники через км 2-3 побачиш лежачих полійейських і там буде поворот на ліво до озера. там ще має бути вказівник що поворот на озеро.Петро писав:десь там їхати?
яких вже немає! і прямо між ними і буде поворот!mikyjan писав:побачиш лежачих полійейських
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей