турбокомпресор то і є турбінаApokalipsis писав:турбо-компресор праює

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
турбокомпресор то і є турбінаApokalipsis писав:турбо-компресор праює
просто ти не став відразу 40 гаретUncleSam писав:Я мав на увазі що компресор немає турбо ями, і на низах працює (принаймі я так сподіваюсь).
Саме так -Denja писав:ovka, там воно вроді і розглядається
- компресор!!!vovka писав:ле загалом якщо машина для міста, я би розглядав варіант з приводним компресором.
Грошей нема ...Dark Wind писав:Сем курва, я тобі казав шо дам форси?
турбо-компресор це є турбіна + компресор механічний, тобто на низьких оборотах працює компресор, потім він відключається ,і включається турбіна, зараз використовується тільки у фольцвагенах, а стояв ще у дальчії дельті :)vovka писав:турбокомпресор то і є турбіна і вона не працює у всьо діапазоні ефективно.
Apokalipsis писав:турбо-компресор це є турбіна + компресор механічний
Denja писав:починай читати відповідну літературу. У всьому діапазоні неможе працювати жодний нагнітач
Apokalipsis писав:турбо-компресор праює
слово компресор означає, що він мехнічний і накачується повітря відповідно механічним способом, а турбіна має зовсім іншу будову,vovka писав:то є 2 різних нагнітача. привідний компресор, і турбокомпресор який працює від вихлопних газів. а мова йшла про один нагнітач!
А ну дай картинки звідки ти це взяв?Apokalipsis писав:а класичний компресор накачує повітря поршнями, від приводу ремня ,
це є турбокомпресор )) який працює від енергії вихлопних газів, відповідно має турбояму.Apokalipsis писав:Garrett GT30- це є турбіна
то я з цим неспорю. але тут 2 різних нагнітача, а ти говорив що існує якийсь один нагнітач який максимально ефективно дує у всьому діапазоні.Apokalipsis писав:я це говорю до того, що можна уникнути ефекту турбоями за рахунок поєднання турбіни і компресора
перша картинка взагалі чорт зна щоDenja писав:П.С. перша ссилка - холодильник, друга (там де по твоїх словах турбо) вже схожа на компресор.
та де я кажу що тільки поєднавши компресор і турбіну можна поздихатись ефекту турбоями :) або встановити 2 турбіни, одну меншого розміру, а 2 більшого, але найкрашчим буде 1 варіант, в бугатті вейрон встановлено 6 турбін :)vovka писав:а ти говорив що існує якийсь один нагнітач який максимально ефективно дує у всьому діапазоні.
Garrett GT30 набери в гуглі там написано турбіни гаррет.vovka писав:це є турбокомпресор )) який працює від енергії вихлопних газів, відповідно має турбояму
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей