Thug писав:Ще бувають каралі жизні на таксонах
Я взагалі вивів теорію про власників джипів(звісно не всіх

Розмір Моску даного індивідууму обернено-пропорційний до розміру Джипу!
на хлопський розум: Чим більше Джип тим менше Моск!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Thug писав:Ще бувають каралі жизні на таксонах
да які малачагі - людішкам тупо нема чим зайнятись... попадуться разок на такого який по голові дасть і забудуться. Реально провокатори.Jarevych писав:маладчаги
Да вони на х..й послані бувать частіше ніж я буваю на свіжому повітріpsk писав:Москва, жосткі методи
боротьби з ідіотами.
Кожен з тих водіїв міг дати по голові, але не дав, бо знає що не правий.LEgEnDA писав:да які малачагі - людішкам тупо нема чим зайнятись... попадуться разок на такого який по голові дасть і забудуться. Реально провокатори.
Яка різниця є, чи немає в них машини ?Saba писав:зразу видно, що в них нема машин.
якраз не через то шо не правий а через то шо то як він дасть по голові буде зазнято на камеру - відповідно потім можуть бути проблеми.psk писав:Кожен з тих водіїв міг дати по голові, але не дав, бо знає що не правий.
Так можна сказати що і цю молодь провокують людиLEgEnDA писав:провокатори
Ти напевне хотів сказати:Saba писав:psk, в тебе є машина?
от хай і владі Мерседеси порозклеюютьpsk писав:Проблему парковок має вирішувати влада, а ці акції, це спроба привернути увагу до цієї проблеми.
Підтримую. Затія хороша, але "цо за дужо то нє здрово"Saba писав:Я веду до того що пацани на відео переборщили з тими наклейками.
Я би погодився з вами якщоб вони клеїли на кузов (фарба),hrdrive писав:"цо за дужо то нє здрово"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей