УкрНафта - УКР, тому дешевше, але не факт шо краще!cdrom писав:Укрнафта - тут завжди дешевше :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вибір АЗС: хто - де?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Re: Вибір АЗС: хто - де?
Думаю
Навіть майже впевнений, що не краще, але принаймні не дуже погано, бо особисто я на своїй машині різниці не відчуваюcat-yellow писав:УкрНафта - УКР, тому дешевше, але не факт шо краще!
A goal without a plan is just a wish
- Buts
- Подякували: 0
Кум фанат укрнафти, заливає в обидва авто лише укрнафту.
Підсумок - 54 тисячі на королі чистив форсунки. Як вважаєте, не заскоро ?
Підсумок - 54 тисячі на королі чистив форсунки. Як вважаєте, не заскоро ?
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
so ????...Vitalik-first писав:як краще,лити 92-95 на шелі чи попробувати на gfc???

количество слов не определяет качество речи...
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Я зараз заправляюсь на ВОГ, ДжФС, Лукойлі, залежить біля якої заправки буду, лию 95, різниці не відчув суттєво. Як кажите вартує попробувати залити 92 в Ланос?
- mikeng
- Ім'я:mikeng
а в мене останнім часом взагалі якісь метаморфози, блін
Залив я ан АНП на зеленій біля ДБК, трохи проїхав і пропав холостий, так машина то кашляла то їхала. На 2-ий день почистив карб, завів - все гуд працує, проїхав метрів 500.... і знов та ж історія. По дорозі залив на GFC 95-го, ще трохи проїхав і..... попустило
Наступного разу влив знов на GFC але вже 92-й і на кульпарківській - теж вроді нормуль все було.
І тут мене приспічило влити бензіка, був в брюхай, влив на тій азс шо біля площадці, зразу і туда заїхав. Поки гоцав слалом, тяга в машиін пропала, я "шо за [цензура]", то їде то нє. Знов почистив, та сама історія шо і 1-ого разу. Ледве додому догріб. На наст розбавив ту всю куйню 95-м на формулі біля вокзалу. Зараз маю ще чверть бака тої бодяги - хочу якнайскорше виїздити
P.s. машина в нормуль стані, в паливному фільтрі знайшов пір"їнку, я в шоці - таик пальне ї..ве
звиняйте шо "много букав", але достало
Залив я ан АНП на зеленій біля ДБК, трохи проїхав і пропав холостий, так машина то кашляла то їхала. На 2-ий день почистив карб, завів - все гуд працує, проїхав метрів 500.... і знов та ж історія. По дорозі залив на GFC 95-го, ще трохи проїхав і..... попустило

Наступного разу влив знов на GFC але вже 92-й і на кульпарківській - теж вроді нормуль все було.
І тут мене приспічило влити бензіка, був в брюхай, влив на тій азс шо біля площадці, зразу і туда заїхав. Поки гоцав слалом, тяга в машиін пропала, я "шо за [цензура]", то їде то нє. Знов почистив, та сама історія шо і 1-ого разу. Ледве додому догріб. На наст розбавив ту всю куйню 95-м на формулі біля вокзалу. Зараз маю ще чверть бака тої бодяги - хочу якнайскорше виїздити
P.s. машина в нормуль стані, в паливному фільтрі знайшов пір"їнку, я в шоці - таик пальне ї..ве
звиняйте шо "много букав", але достало
mikeng, найди одну-дві порядні заправки - і заправляйся там стабільно, а то через те що лєнь їхати до нормальньої заправки всі проблеми
- m1st1co
- Ім'я:Назар
- Контактна інформація:
Заправляюсь на "WOG",тому що машина нормально пхне і нормально глушеться.Як заправляюсь на "Окко" або на "ТНК" тупо машина їде і як глушу мотор то машина дальше працює 

:)
- sergey
- Контактна інформація:
100% Я тільки на ЛукошіA1 писав:найди одну-дві порядні заправки - і заправляйся там стабільно, а то через те що лєнь їхати до нормальньої заправки всі проблеми

Сомнівающь що діло в пальному+Дж0кЕр+ писав:Як заправляюсь на "Окко" або на "ТНК" тупо машина їде і як глушу мотор то машина дальше працює

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- m1st1co
- Контактна інформація:
Хм...сомнівайся...sergey писав:Сомнівающь що діло в пальному

- sergey
- Контактна інформація:
+Дж0кЕр+ писав:Хм...сомнівайся...Мотор,голова зроблені на 12 балів
Карбік 9-точний

http://www.ladyauto.ru/index.php?mod=17&id=5746
http://www.google.com.ua/#hl=uk&source= ... 1ddf4500f7
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
взагалі як на мене то діло в карбюраторі. бензин тече в мотор після того як запалювання вирубуєш, а там ще всьо нагріте і от він взривається :)+Дж0кЕр+ писав:Як заправляюсь на "Окко" або на "ТНК" тупо машина їде і як глушу мотор то машина дальше працює
було таке от в Fobos коли стояв нагуляний солекс. поставили спарені делорто - і про то забулося як про страшний сон

- vovka
- Контактна інформація:
дядько , туво читай ))sergey писав:причьом там то?Это калильное зажигание.
http://www.ladyauto.ru/index.php?mod=17&id=5746
http://www.google.com.ua/#hl=uk&source= ... 1ddf4500f7
http://www.stoa.com.ua/page/id/82
http://www.gazclub.ru/faq/?mess_id=1252
Востаннє редагувалось П'ят, 04 червня 2010, 20:57 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
- sergey
- Контактна інформація:
vovka писав:дядько ,

[цензура] воно мені,vovka писав:туво читай ))
http://www.stoa.com.ua/page/id/82

- vovka
- Контактна інформація:
sergey писав:[цензура] воно мені,
РАБОТА МОТОРА ПОСЛЕ ВЫКЛЮЧЕНИЯ ЗАЖИГАНИЯ НАЗЫВАЕТСЯ ДИЗЕЛИНГОМ. Вот так. Возникает он из-за калильного зажигания - это правда, но только если это самое калильное зажигание имеет место полсе выключения зажигания.
таки шось там не на 12 балів :)Для борьбы именно с этим явлением (просто неприятным, но не вредным) в карбпах устанавливается т.н. "клапан-антидизель": если одновременно с выкл. зажигания перекрыть этим клапаном подачу бензина в АВТОНОМНУЮ систему ХХ, то гореть будет просто НЕЧЕМУ!!Если же при наличии автономной сист. ХХ и упомянутого клапана "дизелинг" все же имеет место, то это указувает либо на негерметичность самого клапана, либо на НЕПРАВИЛЬНОЕ исходное положение драссельной заслонки первичной лил втор. камер - т.е. одна из них- немного приоткрыта.
- m1st1co
- Контактна інформація:
Не бачив,не чув,не ганявся,не знаєш і лахаєш...sergey писав:хай той читає в кого все на 12 балів зроблено![]()
я не за карбік говорив шо 12 балів! може шось там з ним і не то,але чому як на WOG заправляю то всьо гуд?vovka писав:таки шось там не на 12 балів :)

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
КлятьЦукаНах.... кхм... пробачте... я тоже їздив останній місяць на GFС+Дж0кЕр+ писав:Заправляюсь на "WOG",тому що машина нормально пхне і нормально глушеться.Як заправляюсь на "Окко" або на "ТНК" тупо машина їде і як глушу мотор то машина дальше працює
а тут влЄв окко 95-го ше повний бак... сьодні на Львів і назад їхав: ну не тяне машина і всьо тут... навіть спецом пробував... не то!
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
+Дж0кЕр+, коли у мене була така быда, стояв той гавнасолекс, там клапан ХХ погано перекриваэ походу чи ще якась біда, але дійсно, коли на нормальній заправці заправляв, то така біда була рідше, але то від карбюратора 100%
Ford?
- m1st1co
- Контактна інформація:
Дякую,як буду чистити карбік то зразу з тою бідою розберусь!Fobos писав:+Дж0кЕр+, коли у мене була така быда, стояв той гавнасолекс, там клапан ХХ погано перекриваэ походу чи ще якась біда, але дійсно, коли на нормальній заправці заправляв, то така біда була рідше, але то від карбюратора 100%

- MRE
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
GFC в с.В.Грибовичі закрита і пуста! 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 19 гостей