Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І мені виписали протокол:)
- Masterio
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Коба, Нє сам даішник виніс вердикт і зразу виписав штраф.
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: І мені виписали протокол:)
Ну це взагалі то постанова, а не рішення суду. ДАЙ складає протокол і виносить постановуMasterio писав:псевдо рішення суду,

П.С. Це вже твоєму брату вирішувати, якщо не порушував-судитись або порушив-плати, порушив-судитись.
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
jetros, я тобі щиро заздрю
З таким "комплектом" йти до судді - я б за це ще сам гроші заплатив
Гайця мають звільнити полюбому... 

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
Цілком реально. Якщо постанова винесена на місці, то вона стовідсотково незаконна, тобто навіть якщо ви і порушили, то даішник винісши постанову на місці фактично незаконно вас притягнув до адмін відповідальності.Masterio писав:Народ вибачайте якшо вже було неможу знайти, але сталось неприємність.
Зупинили мого брата ДайЦІ за порушення повороту і виписали штраф і на місці був здійснений " суд ". Тепер брат хоче оскаржити простокол і псевдо рішення суду, чи реально таке, а якшо реально то як?
Тому оскаржувати треба.
Подаєте позовну заяву в суд по КАС України, у вас на це 10 днів.
Обов'язково обгрунтуйте, що ви і реально нічого не порушували.
Якщо даішник не прийде на судовоий розгляд (майже ніколи не приходить), то ви справу маєте виграти автоматично, в суді за КАСУ даішник має довести те, що він виніс законну постанову і ви дійсно порушили.
- jetros
- Ім'я:Ростислав
- Номер:ROS
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
Адвокат ще сказав,що можу вимагати моральні збитки!Myself писав:jetros, я тобі щиро заздрю З таким "комплектом" йти до судді - я б за це ще сам гроші заплатив Гайця мають звільнити полюбому...
Буде рішення - відпишу обов'язково!!!
Тра покарати ДАЙця!!!
Мокнут мешти, мокнут сподні
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
Зашмальцовані шкарпетки
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
думаю його ніхто не звільнить, якщо буде тільки процес по КАСУ.Myself писав:jetros, я тобі щиро заздрюЗ таким "комплектом" йти до судді - я б за це ще сам гроші заплатив
Гайця мають звільнити полюбому...
щоб були якісь серйозніші наслідки, треба писати заяву в прокуратуру про злочин - службове підроблення (+ можливо перевищення службового становища), тоді дійсно буде ефект.
на відшкодування моральної шкоди теж можна не надіятись (якщо заявлена вимога про моральну шкоду в тому позові, що іде по КАСУ, то вимога про моральну шкоду дуже часто стає підставою для відмови в задоволені позову повністю). А якщо заявляти в окремому цивільному процесі, то це лише марна трата витрат на ІТЗ і послуг адвоката.
- jetros
- Ім'я:Ростислав
- Номер:ROS
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
Как знать, как знать!!! Юристів маю - профі, будемо боротися і добиватися спраедливості і покарання! Закон для всіх один!justvis писав:щоб були якісь серйозніші наслідки, треба писати заяву в прокуратуру про злочин - службове підроблення (+ можливо перевищення службового становища), тоді дійсно буде ефект.
Мокнут мешти, мокнут сподні
Зашмальцовані шкарпетки
Зашмальцовані шкарпетки
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
А можна копії цих Постанов якось отримати? Справа в тому, що по Волині є дуже багато фальсифікацій. Одна "збірка" вже пішла в Департамент ДАІ і Київ. Можна додати.jetros писав:В виконавців побачив "оригінал" постанови і о...їв. Там таке:
1, Серія і номер бланків різні
2. В мене пункт ПДР був незаписаний, а в них п 8.7.3.ПДР
3. В мене штраф-260грн., а в них-430грн.!!!
4. В мене є підпис, а в них немає
Короче, повний фальсифікат і справа після свят іде в суд. На час тяганини виконавчі дії призупинені.
Ось така неприємна історія чотирьохмісячної давності!
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Igor_Lviv в мене таке питання.. подав скаргу на працівника ДАІ з підписами двох свідків за перевищення посадових обовязків... відписали що ДІЇ працівника в межах закону України ( мати, випихання з авто і т.д. у нас тепер рахуються в межах норми...) куди далі можна подати..В листі написано в суд, чи є зміст написати в Київ ??
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Куди подавав скаргу? Що відповіли? Хто розглядав?andrew писав:Igor_Lviv в мене таке питання.. подав скаргу на працівника ДАІ з підписами двох свідків за перевищення посадових обовязків... відписали що ДІЇ працівника в межах закону України ( мати, випихання з авто і т.д. у нас тепер рахуються в межах норми...) куди далі можна подати..В листі написано в суд, чи є зміст написати в Київ ??
Оптимально - скидаю тобі у приват свій номер. Бери всі документи - подивимось.
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
народ, батькові написали протокол але ніякої копії недали... що робити? чекати вирок? 

TRT
- Breaker
Figaro, копію можна отримати в 20 кабінеті на Городоцькій в ДАІ. Там вроді з 14.00 до 18.00 всі будні дні працює. А ще як варіант, то можна оскаржити
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
виграв :)Saba писав:Зупинили мене сьогодні в 4-30, в Зимній Воді. Десь метрів сто за постом ДАІ на городоцькій трасі, зловили на фару, по їх словам їхав 92 км/год. Фара називається Беркут, навіть сертифікат був. Написали протокол, вручили постанову де написано штраф на 255 грн. Зараз думаю оскаржувати. В протоколі написав, що не згідний і вважаю що виміри були проведені не відповідним чином (їхав я не сам, біля мене рухалось ше пару машин, я навіть не впевнений,що він мене засікав, бо я побачив його, тіки тоді коли він мене зупинив.)Свідків він не записав, ці поля я закреслив.
- Breaker
hrdrive писав:Розпиши подетальніше як і шо.

- Buts
Суд ухвалив провадження по справі і призначив розгляд на 28.06.10. Я прогавив листа, вчора взнав, що розгляд перенесли на 01.07. Мабуть відповідача також не було в суді.Buts писав:Отримав перший протокол.
Виїхав з території АЗС в Яремче, на дворі світло, не встиг включити габарити (фари).
В ПДР прописано, що темна пори наступає за 30 хв після заходу сонця.
Захід сонця в Яремче в 18:17, протокол виписаний 18:25.
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Контактна інформація:
Перехрестя промислова-липинського, вчора там виписали штраф на 255грн. Було так їду в крайній лівій полосі, їх там 2 в сторону кінцевої трамваю "6", світлофор зелене багато машин повертає наліво на липинського, я шоб не чекати, обїзджаю ці машини по правій смузі, і тут за перехрестям мене пиняє і каже куда так спішимо?
А чому штраф? Бо рух по смугам права-повертати направо, ліва(де колія трамвайна) прямо і наліво!!

Машины делятся на валящие и стиральные.
-
- Ім'я:Dima
DBF, ПО СЛОВАМ ДАЙЦІВ, ТРЕБА СТОЯТИ І ЧЕКАТИ І НЕЗВЕРТАТИ, Вмене також протокол валяється в машинє, за аналогічне порушення
менти козли
- hrdrive
- Контактна інформація:
DBF, Раз така ситуація, то чому не дав їм 50-100 грн?
Тепер попадаєш...

INTE®©ULLE®™
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
я там разок їду собі на розслабоні по правому ряду, червоне - зупиняюсь... стоїть даєць там далі і дивиться на мене, ну таким поглядом ніби зїсть зараз)) Я почуяв шось тут не то)))DBF писав:Перехрестя промислова-липинського, вчора там виписали штраф на 255грн. Було так їду в крайній лівій полосі, їх там 2 в сторону кінцевої трамваю "6", світлофор зелене багато машин повертає наліво на липинського, я шоб не чекати, обїзджаю ці машини по правій смузі, і тут за перехрестям мене пиняє і каже куда так спішимо? А чому штраф? Бо рух по смугам права-повертати направо, ліва(де колія трамвайна) прямо і наліво!!
повернув направо виїхав через заправку знову на промислову взяв середній ряд і проїхав прямо... бачили б ви морду дайця...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей