прийде то точноюсь весною, от тоді я теж буду говорити про швидкості понад 150
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
максимальна швидкість
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Сьогодні від перехрестя Любінська-Виговського до Аеропорта розгінався до 140 по спідометру. Були б тормоза прікольні, може би і до 145, а так перед клумбою мусів тормозити
На трасі ще не доводилося після установки распредвала нормально розігнатися, думаю 160 має бути елементарно - треба на днях провірити.
На трасі ще не доводилося після установки распредвала нормально розігнатися, думаю 160 має бути елементарно - треба на днях провірити.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Коли він відірвався, то був сильний удар, потім зрозумів, що щось десь сталось. Пішоходи запитали чи це Я загубив спойлер і сказали, що десь метрів 50 назад в кущах лежить, пролазив рачки всю Стрийську але не знайшов. Купив новий пофарбував і поклав його вдома, думаю ставити чи ніvovka писав:Ти його загубив і не найшов потім ? Чи взагалі непомітив як він відлетів ?
Dynamic Sport Latvia
- PYY
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ТУТ КУПА БРЕХУНІВ,ПИШУТЬ ВСЯКУ ПАРА... 270-280 НАДИВИЛИСЬ МУЛЬТІКІВ,ЗІВСІХ ВІРЮ ТІЛЬКИ АНДРЕ,ШО В НЬОГО ПОЗА 250 А НА МЕРСЮКАХ,БМВ, І ВСЯ ТА БАЙДА ОБМЕЖУВАЧІ В 250 СТОЯТЬ І ТО В КРУТИХ ДУЖЕ А НЕ ЯКИЙСЬ ТАМ ЛАНСЕР 2.0 ІИ ШЕ ЯКАСЬ МИЛЬНИЧКА ТІПА ТОГО Я МАЮ НА УВАЗІ МЕРС S600,BMW M5,M3!Пишуть тут,гонщики.... !читати смішно
[mod]капс-лок виключи :evil: [/mod]
[mod]капс-лок виключи :evil: [/mod]
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей