Якби я цього не знав, то не писав би!Apokalipsis писав:Base-T, мужик вони завжди є, питання в гривнях

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якби я цього не знав, то не писав би!Apokalipsis писав:Base-T, мужик вони завжди є, питання в гривнях
єBase-T писав:Ніхто не вкурсі чи є вже в Мреві техпаспорта бланки?
розумієш на кожний бланк видають зразу все решта, вони ідуть комплектом, все решта то ментовські разкази мол нема, привезуть через рік і т.д тобто тобі дають заповнювати блан наприклаж на то, до того бланку ідуть зразу в комплекті все необхідні документиBase-T писав:Якби я цього не знав, то не писав би!
Я це все знаю як то все робиться, де кому що дати..,Apokalipsis писав:розумієш на кожний бланк видають зразу все решта, вони ідуть комплектом, все решта то ментовські разкази мол нема, привезуть через рік і т.д тобто тобі дають заповнювати блан наприклаж на то, до того бланку ідуть зразу в комплекті все необхідні документиBase-T писав:Якби я цього не знав, то не писав би!
З тимчасовим тех.талоном, тех.паспортом???? Не зрозумів!!Base-T писав: мені і з тимчасовим нормально їздити, вже рік їжджу..
Можеш сам пройти ТО. Знімуть копію техпаспорта де вписаний.Figaro писав:Якшо я вписаний в тех паспорт а машина стоїть на батька, я можу пройти мед комісію і сам техогляд? чи обовязково шоб батя проходив?
тепаспортом), вже 3 рази продовжував термін діїї йогоDBF писав:З тимчасовим тех.талоном, тех.паспортом???? Не зрозумів!!Base-T писав: мені і з тимчасовим нормально їздити, вже рік їжджу..
Сволочі "мало" заробляють, це спеціально зроблено, щоб ще більше водіїв обдирати! Не держава а маразм..T5-R писав:Брєд полнейший з тим меддовідками. Яке воно має відношення до технічного стану авто? перекомісія водіїв кожні 5 років це інша справа, а так....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей