Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Порадьте авто до 5 тис
- axel
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Трабант не гниє 

bmw-club.lviv.ua
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Порадьте авто до 5 тис
axel, г.. не гниє. Запамятай то собі
- Flesh09
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
Apokalipsis писав:просто я б брав машину яку вже приблизно знаю технічно, ну і бажано в знайомого який має таку машину поцікавитись що він про неї думає...
во де істина брат

- axel
Для чого взагалі створюються такі теми. Це ж питання яке потрібно самому вирішити.
Vusiko, ти напевне як створював тему то приблизно знав що хочеш, і так мабуть і зараз залишаєшся при попередній думці... бо таких тем ніфіга не почерпнеш.
Цікаво чи я колись дійду до того, що створюватиму такі теми
Vusiko, ти напевне як створював тему то приблизно знав що хочеш, і так мабуть і зараз залишаєшся при попередній думці... бо таких тем ніфіга не почерпнеш.
Цікаво чи я колись дійду до того, що створюватиму такі теми

bmw-club.lviv.ua
- Flesh09
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
чекай дай вгадаю...... ммм... втоє наступне авто БМВіaxel писав:Цікаво чи я колись дійду до того, що створюватиму такі теми

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
axel, я суто хотів почути думку Віталіка. Я її почув. Тему можна закривати
- sergey
- Контактна інформація:
останнім часом да!BOXER писав:точно?![]()

Да не візьме він ВАЗ, хоча це чи не єдиний правильний вибір. :)Demyan писав:До 5 000 - ВАЗ однозначно.
Я?Чесно кажучи задушені іномарки обємом щось до 1.5л мені [цензура], зчепивзя раз з ланосом на стрийській , і він поняв, що не обійде ну я давити й перестав - нецікавоBOXER писав:може, автор шось скаже

І раз з шевроле авео (вообще машиною не считаю) і тут помішали даїшники

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Vusiko писав:Куски відлітали коли мив.

а такі теми тільки для того і створюються - шоб підтвердити (або спростувати - але це дуже рідко) думку автора. От для чого я тему створив, в якій вже 20 сторінокaxel писав: ти напевне як створював тему то приблизно знав що хочеш, і так мабуть і зараз залишаєшся при попередній думці... бо таких тем ніфіга не почерпнеш.

нє-нє, я про автора теми.sergey писав:Я?
Sad, but true.
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Контактна інформація:
І до чого ти це написав???sergey писав:Я?Чесно кажучи задушені іномарки обємом щось до 1.5л мені [цензура], зчепивзя раз з ланосом на стрийській , і він поняв, що не обійде ну я давити й перестав - нецікаво І раз з шевроле авео (вообще машиною не считаю) і тут помішали даїшники
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
Шось я дуже сумніваюсь шо імено твоя 10-ка обїде Ланосsergey писав:Я?Чесно кажучи задушені іномарки обємом щось до 1.5л мені [цензура], зчепивзя раз з ланосом на стрийській , і він поняв, що не обійде ну я давити й перестав - нецікаво
Шось я дуже сумніваюсь шо імено твоя 10-ка обїде Ланосsergey писав:Я?Чесно кажучи задушені іномарки обємом щось до 1.5л мені [цензура], зчепивзя раз з ланосом на стрийській , і він поняв, що не обійде ну я давити й перестав - нецікаво
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Маю знайомого, який за 5 років певно вже змінив 10-12 іномарок, не те, що до 5 тис. у.о., а навіть до 3 !!!
І що ви думаєте? Попадалися там і більш-менш живенькі екземпляри. З того, що згадаю мав "сієру" 1988, "фіат уно" 1992, вольво 440, "джету 1", майже зігнившу "вектру А", "ескорт" і т.д.
Жигулі всякі-там з принципу не брав. Все продавав, на чомусь "наварював", щось продавав "в мінус", але в загальному, вийшов "в плюси", коротче, має багато вільного часу, не вилазить з "авто.ріа" (сидить ночами
), вишукує ДУЖЕ дешеві варіанти, купує, сидить в гаражі "марафетить" підмальовує, підчищає, купляє всякі там дрібні "примочки", потім наварює 200-300 баків і "тюхає", то в нього як додатковий заробіток. Не знаю, я би так не зміг, бо не маю стільки вільного часу...
Казав, що найбільше заробив на "вектрі", прродав з наваром десь 500 у.йо.
А найкраща, з тих машин, що мав, було "уно", каже що прикольна така живенька і компактна, для міста саме то (лишив би собі, але продав лише тому, що там з доками була проблемка), непогано відзивався про "ескорт". Доречі, "уно" вироблялися в Польщі до 1995 якщо не помиляюся, машинки останніх років, досить навіть непогані можна знайти...
Так що, не вірте, якщо хтось каже що з таки бюджетом лише "жигуль"! Інша справа, що іномарку треба добре пошукати і не один десяток передивитися і перещупати, якщо "для себе" !!!
І що ви думаєте? Попадалися там і більш-менш живенькі екземпляри. З того, що згадаю мав "сієру" 1988, "фіат уно" 1992, вольво 440, "джету 1", майже зігнившу "вектру А", "ескорт" і т.д.
Жигулі всякі-там з принципу не брав. Все продавав, на чомусь "наварював", щось продавав "в мінус", але в загальному, вийшов "в плюси", коротче, має багато вільного часу, не вилазить з "авто.ріа" (сидить ночами

Казав, що найбільше заробив на "вектрі", прродав з наваром десь 500 у.йо.

А найкраща, з тих машин, що мав, було "уно", каже що прикольна така живенька і компактна, для міста саме то (лишив би собі, але продав лише тому, що там з доками була проблемка), непогано відзивався про "ескорт". Доречі, "уно" вироблялися в Польщі до 1995 якщо не помиляюся, машинки останніх років, досить навіть непогані можна знайти...
Так що, не вірте, якщо хтось каже що з таки бюджетом лише "жигуль"! Інша справа, що іномарку треба добре пошукати і не один десяток передивитися і перещупати, якщо "для себе" !!!
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Speedo писав:Казав, що найбільше заробив на "вектрі", прродав з наваром десь 500 у.йо.
то ше фігня

- Speedo
- Контактна інформація:
|JAGUAR| Я тож так думаю
... підозрюю він там "штуцер" накинув, проосто не признається-прибідняється
а так в середньому має 300-400...хоча і в нього "не все в середу Петра". Старі іномарки - завжди лотерея...
... підозрюю він там "штуцер" накинув, проосто не признається-прибідняється

а так в середньому має 300-400...хоча і в нього "не все в середу Петра". Старі іномарки - завжди лотерея...
- Божевільний
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
Vusiko, а чому не розглядається варіант ДЕо ланос. була в мене така машинка 1998 року, після таксі, бита... але один раз, після покупки, вклав 400 у.о., перебрав ходову і сальники,прокладки по мотору - і ніяких проблам. відїздив на ній рік, потім за ті самі гроші продав.... заводилася в будьякий мороз, ніколи не ставала в дорозі... тобто авто взагалі без проблем. планую зараз таку взяти для дружини))) продав не тому що проблемний - просто захотів більше авто)))
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Якби там не було, але ескорт за 5 нормальний не візьмеш, та і корозійна стійкість у нього трошки краще чим у вектри. Слухай, а чого ти не хочеш ланоса взяти?Speedo писав:епогано відзивався про "ескорт"
Ford?
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
можеш глянути на корейців кінця 90-их, акцент і т.п.
це так щоб дупу возити від точки А до точки Б. До 5-6 маєш влізти.
це так щоб дупу возити від точки А до точки Б. До 5-6 маєш влізти.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Speedo
- Контактна інформація:
той взяв дешевше, але то ще було років 5 тому...(машинка 1992 року "перехідна" 1,4 М.І., як сьогодні пам"ятаю, разом на базар їздили)Fobos писав:Якби там не було, але ескорт за 5
заплатив, вроді 3600 чи щось близько того. Довго торгувався. Продав через 2 роки, приблизно за стільки-ж... навіть недуже і хотчів продавати вже... машинка супер була!
Але потім аж перехрестився, новий власник як загнав на підйомник, то там "живого місця" на дні не було... навіть не знали як штукувати

Може тому і ціна така...
"ланос" також непоганий варіант, але якщо брати за 4-5 у.о., то він вже буде досить "ухайдоханий", навіть я би сказав ДУЖЕ! А що таке ланос коли він вже сиплеться, всі прекрасно розуміють

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
ну і шо то таке?Speedo писав:А що таке ланос коли він вже сиплеться, всі прекрасно розуміють

просто я думав, шо коли ланос не гнилий, то там і сипатися толком нема чому.... Запчастини відносно дешеві і в багатьох випадках їх можна купити дешевше, аніж аналогічні запчастини на машини початку девяностих...
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
Speedo писав:Але потім аж перехрестився, новий власник як загнав на підйомник, то там "живого місця" на дні не було... навіть не знали як штукувати

Востаннє редагувалось Сер, 02 червня 2010, 13:26 користувачем Opelevod, всього редагувалось 1 раз.
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Божевільний
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
Felix, +1
Speedo, в ланосі немає чому "сипатися"... ходова - аналог опель кадет-астра... електрики майже немає... стійки по кругу - 1200 грн (нормальні). шарові+наконечники+стабілізатора втулки і стійки+салінблоки - колись заплатив за то всьо 800 чи 900 грн + можна елеметарно половину того поміняти самому)))
машина в ремонті копійки... головне щоб живий кузов і геометрія нормальна була... все решта байка...
в плані живучоті - не даремно їх стільки в таксі..))
Speedo, в ланосі немає чому "сипатися"... ходова - аналог опель кадет-астра... електрики майже немає... стійки по кругу - 1200 грн (нормальні). шарові+наконечники+стабілізатора втулки і стійки+салінблоки - колись заплатив за то всьо 800 чи 900 грн + можна елеметарно половину того поміняти самому)))
машина в ремонті копійки... головне щоб живий кузов і геометрія нормальна була... все решта байка...
в плані живучоті - не даремно їх стільки в таксі..))

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей