Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Паходу власник сидить у нас на форумі, спитайся у нього тут, JHMLui писав:Провівши пару днів в пошуках чогось за 10тис уйо найшов такий екземпляр Subaru Forester S-Turbo 2л
http://auto.ria.ua/auto_subaru_2554505.html
Як ціна? І які неприємності можна чекати від такого автомобіля. Власник пише, що була замінена турбіна, як можна перевірити її справність і т.д.?
Буду вдячний за допомогу :)
Не скажи, вік це далеко не перший показникLui писав:Як на мене то всі будуть сипатись, якщо їм більше 5років
Думаю, що якийсь розводняк, або з конкретними проблемами (хоча, що мішає поїхати і подивитись)! Сам здивувався (їх ще бачив місяць тому по тим оголошенням), але ніяк не продаються... Якщо б усе було гарно і класно з ними їх би вже давно "перекупщики" купили і поставили інший цінник. Реальна ціна за такі машини від 12 тисяч.Lui писав:але походу якийсь розвод в хорошому стані вартує дороще ніж 10к
Частково правда, ну подушки таки треба відкручувати і самому тяжко то робити, ну і яма, естакада або півдйомник полюбому. Дуже дорогі запчастини і досить таки сумнівна надійність.hrdrive писав:А як на рахунок того що щоб замінити свічки треба двигун знімати? міф чи правда?
в неті чомусь навпаки стверджують що надійна машинка...Fobos писав:досить таки сумнівна надійність
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей