залишилось кавролін і потолок (який напевно задую флоком)! + хотілось би одразу шумку зробити, але то вже як з фінансами получиться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Diwal, Если встретишь меня в городе могу показать как этот колхоз за 15 грн спрятать.|JAGUAR| писав:чого ж ти так колхозно ті вставки в дверні карти самонарєзами поприкручував?
ну тут не так плюс як мінус) якби вони стояли паралельно полці то звук би відбивався і тоді краще б бумкало, ну але кому шо...Brudas писав:2. динаміки напрвлені
Brudas писав:чи напевно я тебе нерозумію, поясни будь-ласка
тут человек прав на все 100, истинно скло відбиває звук класно.Jarevych писав:Brudas писав:чи напевно я тебе нерозумію, поясни будь-ласка
коли динаміки під кутом, тобто направлені в сторону водія то їхній сигнал розповсюджується в сторону направленості, а коли вони стоять паралельно полці, тобто горизонтально, то їх сигнал відбиваючись від скла збільшує свою потужність, тому не завжди направленість це добре
бачив вставку з подіумом під колоник перетягнуту шкірзамінником! ти про таке?Ziro-cool писав:5. кишені на передніх картах "в топку" замість них таку саму вставку, мої двері бачив? лобзиком і степлєром посприяю,
чому? чи ти маєш на увазі в тому випадку якщо замінити червоний - бежовим?Ziro-cool писав:6. сіточку від динаміків в нормальний чорний колір
ще не визначився чи перетягувати потолок чи задути флоком! можеш написати ціну перетяжки в ПМ?Ziro-cool писав:7. потолок краще обтягнути хорошою тканиною, знаю класних майстрів, зараз мені роблять, беруть мега дешево, мають вибір тканин, роблеть дуже якісно, швидко
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей