mister_X писав:Часом не синього кольору?
темно-синього, седан, 1987 р.в. знаєш?

ну, тут всі обговрюють ці варіанти. хоча я би швидше порівнював Гольф 3 і Вектру...mister_X писав:Зовсім різні машинки
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
mister_X писав:Часом не синього кольору?
ну, тут всі обговрюють ці варіанти. хоча я би швидше порівнював Гольф 3 і Вектру...mister_X писав:Зовсім різні машинки
Я маю на увазі ті машини які тут обговорювали! ясно шо гольф в долю не падає з вектрою ні по комфорту ні по їзді! але ці машини попадають в бюджет автораmister_X писав:Зовсім різні машинки, але що Гольф2, що Вектра - по своєму хороші :)
BOXER писав:Opelevod, як на мене Гольф 2 явно програє Вектрі... ІМХО.
Знаю. Навіть думав поїхати дивитися її, як хотів машинку купитиBOXER писав:темно-синього, седан, 1987 р.в. знаєш?
ну маладци шо купили а я от мав одну 1992го року в якій за 8 років перебування на Україні аж одна! арка зігнила і маю другу яка два роки на Україні і ні натяку на ржавчину,пригадуєш приказку що з дуру можна поламати?Breaker писав:купили 2 роки назад свіжопофарбовану вектру, поїздив 1.5роки і там живого місця на кузові не лишилось.
ти тільки уточни дл яповноти картини ,скількироків тій вектрі було, коли її купляли і з яким про бігом? і ше скажи скільки кілометрів в рік потім у вас та вектра намотувалаOpelevod писав:BOXER писав:Opelevod, як на мене Гольф 2 явно програє Вектрі... ІМХО.![]()
Вектра була в сімї 8 років проблем з машиною взагалі ніяких не було!
машини віком більше 10 років це в абсолютній більшості лотареяSpeedo писав:Opelevod
З "фольцом", ніби, простіше... вони живучиші (як на машини цих років)
у випадку з В3 просто взагалі нереально,за живі пасати 90-92го року просять 5,8-6,5 куе,ідіотиSpeedo писав:щоб машинка була більш-менш живенька...
Поки і надалі в пошуку... але неспішномуFelix писав:ПиСи: ти вже собі шось вибрав? чи тільки теоретизуєш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей