от ти якраз тим що з вулиці заїжжають і поришFokysnik писав:От кому я мішаю коли:1) з’їжджаю з лівого ряду кільця в правий ряд вулиці; (ті хто хоче туда-ж повернути направо з вулиці повинні мене пропускати, бо я на кільці)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от ти якраз тим що з вулиці заїжжають і поришFokysnik писав:От кому я мішаю коли:1) з’їжджаю з лівого ряду кільця в правий ряд вулиці; (ті хто хоче туда-ж повернути направо з вулиці повинні мене пропускати, бо я на кільці)
так. це якраз було б значно краще.jon писав:То треба було перед кільцем зробити по три ряди з кожної вулиці було б набагато легше.
Ну скажу що це напевне єдиний варіант розгрузити це кільце..а те що наші рагулі не знають як їздити, то вони і на звичайних не вміють всі з лівого ряду повертають.. хай вчать ПДРvovka писав:їхав.. це ппц якийсь.. херню зробили на мою думку. з самого внутрішнього кільця тепер треба обовязково перестроїтися бо інакше виїжджаєш прямо на острівець безпеки (перед нами якраз якийсь джип заблудився в тих 3 рядах.. став і незнав кого пропускати і куда їхати). чуствую там буде хаос
для чого все так ускладнювати.
Покажи в правилах ПДР проїзд кільця!andrew писав:всі з лівого ряду повертають.. хай вчать ПДР
я думаю це єдиний спосіб збільшити кількість дтп і ще більше завантажити то кільце ))andrew писав:Ну скажу що це напевне єдиний варіант розгрузити це кільце.
Ага, але будеш давати дорогу хто буде заїжати на кільце зправа :), трохи на знаки дивись, стоїть просто рух по колу..andrew писав:Думаю вже на решті по фото ви зрозумієте що я по зовнішньому кільці можу їздити до посиніння...
на 49сек. він мав дати дорогу джипу який зправа заїжав на коло..andrew писав:Богдан спеціально для тебе
ага...а то таке враження коли малювали кільце то непомітили що дорога має дві смуги...jon писав: має буити просто три смуги на вїзді на кільце і було б усе супер.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей