я тому більше аргументів за гольфа й не наводив і не наводитиму , бо не бачу сенсу тут розписувати деферамби про те, що й так очевидне!....поїзди рік-два на фабії, потім пересядь на г4...і зразу зрозумієш, що оригінал краще любої копії

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та там і на октавії попробувати можна.Vexler писав:...поїзди рік-два на фабії, потім пересядь на г4...
Mc писав:і дисків гальмівних
щось мені це не подобаєтьсяMc писав:заміна задніх ричагів великих
заміна задніх ричагів малих
то вони тільки в мене стільки наїздили. а до того хз коли їх міняли. колодки так само - були вже майже стерті. єдине що я міняв двічі за весь цей пробіг - це оті передні хрені - бо вони там на 10-15 тис розраховані (правда і коштують недорого)vovka писав:щось мені це не подобається
Вітя і народ, я так і планую)) Зараз машина вибирається на півтора-два роки максимум. Потім (це я так планую) буде вибиратись шось "єсорокшосте"Vexler писав:поїзди рік-два на фабії, потім пересядь на г4...і зразу зрозумієш, що оригінал краще любої копії
я тоже так подумав :)vovka писав:аа.. я шось подумав що ти нову купляв
ти їздив? :)Vexler писав:поїзди рік-два на фабії, потім пересядь на г4...і зразу зрозумієш
2.BOXER писав:Зараз машина вибирається на півтора-два роки максимум. Потім (це я так планую) буде вибиратись шось "єсорокшосте"
BOXER писав:Мета машини, яку зараз підбираю - максимально економно і більш-менш комфортно (тому ВАЗи і Таврії не канають) їздити по місту. Поняття "економії" і "комфорту" в кожного своє, я розумію
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей