Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шось не впічятляє її якість... тай нашо відкривання в 1:43... краще би деталі проробили гарніше...PayaJInuk писав:Ваз 2107 100 грн дав =)
та то нова тільки з конвеера вийшла...CAT писав:PayaJInuk, а зазори багажника? а дверка задня не прилягає добре? може взагалі з двох частин зварена... ти до майстра возив перед тим як брати?
PayaJInuk писав:та то нова тільки з конвеера вийшла...
нічого не відкривається-але машинка акуратніша,правда довго чекати :)VeRMyT писав:в автолегендах вроді має бути ВАЗ 2107
А в якому номері та красотка має вийти?Bumer писав:нічого не відкривається-але машинка акуратніша,правда довго чекати
гугл каже,що в Росії це 31 номер,а в нас може і не 31,буде видноmister_X писав:А в якому номері та красотка має вийти?
Якщо така, як на фотці - ну просто лялька![]()
![]()
кусок пластмаси ті автолегенди в порівнянні з цією 7-кою. У мене така саме є, але растрєл десь на 30-31 сторінці теми.Bumer писав:нічого не відкривається-але машинка акуратніша
кому шо,мені головніше деталізація,якість відтворення,а не щоб вона була потяжча і мала побільше металу,мені її об стінку не кидати,а щоб на поличці була гарна машинка,я не кажу шо автолегенди-то бомба і кращого нема,просто на свої гроші хороші модельки,металеві,ціна-якість,це моя думкаBreaker писав:кусок пластмаси ті автолегенди в порівнянні з цією 7-кою. У мене така саме є, але растрєл десь на 30-31 сторінці теми.Bumer писав:нічого не відкривається-але машинка акуратніша
Во Breaker шарить! :)Breaker писав:кусок пластмаси ті автолегенди в порівнянні з цією 7-кою. У мене така саме є, але растрєл десь на 30-31 сторінці теми.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей