Реп-любимий стайл музики. Є така реп-легенда Wu-Tang Clan В них емблема групи вот така
Найшов в неті хромовані діски. Як вам? :megalol: :megalol: :twisted:
Varsh
Я Твою тему перенес уже три раза, Я смотрю Ты упорный. Есть два варианта выхода из этой ситуации:
1. Предупреждение
2. Бан :00012:
Ты давай не шали, а то...
21043 SW писав:Varsh
Я Твою тему перенес уже три раза, Я смотрю Ты упорный. Есть два варианта выхода из этой ситуации:
1. Предупреждение
2. Бан :00012:
Ты давай не шали, а то...
Тема про дыски з зображенням в тюнынгу. то нашу цю переносити?
Varsh
- ти хочеш їх поставити чи просто ля-ля ??? якщо ти такий їхній фан - то буде приємно бачити тебе з такими дисками, - хочаб тим, що ти не такий як всі на клонованих дисках !!!
Востаннє редагувалось Сер, 16 серпня 2006, 15:12 користувачем C#@O$, всього редагувалось 1 раз.
Varsh
Як на мене то диски мабудь херові..... або на крайняк не для наших доріг. Тіко три точки кріплення.... відкатувати замахаєшся... Їх хіба на офроад ставити,.... та і дизайн.... так собі
Varsh писав:ема про дыски з зображенням в тюнынгу. то нашу цю переносити?
Ну если учесть тот факт, что в первом Твоем сообщении Ты написал, хочу купить себе такие, то Я ее перенес, теперь Ты про них поговорить хочешь, не вопрос, говори, но тюнингом там не пахнет. ИМХО
по темі, якби такі за дешево вітдали , або на шару верняк би вцепив, навіть не за дуже дешево би взяв, мені сподобались прикольні, але певно не для наших доріг ((((