Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Потрібна повна шумоізоляція + роботи в солоні
- BurGiK
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Номер:АА 5971 МН
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
dab, ну почнемо що майстри не будуть то робити 3-4 дні, а зроблять двоє за 2 дні. Втиснуть тобі дешеві матеріали, щоб більше заробити. Зроблять не так як ти собі. І ще купа нюансів вилізти може! Тому чи варто таке доручати їм, якщо руки з правильного місця ростуть! А якщо ні то тоді вперед до майстрів :)
Mazda 626 GE 2.0i FS - Продано!
Daewoo Lanos 1.6 SX 2006 р.
Daewoo Lanos 1.6 SX 2006 р.
Re: Потрібна повна шумоізоляція + роботи в солоні
кросовер початкового рівня, і цим все сказано. з часом - поживемо, побачимо. ІМХО як на перше авто, тим більше для жінки за кермом - то думка що це - "перебор", а не навпаки.Cr@zy писав:можливо малось на увазі для чого вкладати такі гроші в то чері, а можливо відкласти і з часом прикупити іншу машину
і майже РАВ 4
ага, бачив чері тіго зі значком тойоти і ззаду шильдік РАВ 4)))

-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
а що гарантія має до шумки???Cr@zy писав:якщо на оф сервісі побачать твою шумку то думаю знімуть з гарантії полюбому, незалежно де б ти її робив чи на гаражах чи десь в салоні, хоча хз

Воно 

- dab
- Ім'я:Саня
за 2 дні не реально....BurGiK писав:dab, ну почнемо що майстри не будуть то робити 3-4 дні, а зроблять двоє за 2 дні
хіба на халтуру і в гаражі, в якому все під той китай під рукою, а це теж дуже міфічно звучить.
Ті пацани, про яких ти кажеш, робили 2 дні і це без панелі, але робили для себе, вот і прикинь скільки треба часу нормально зробити весь салон..... і скільки така робота може коштувати!!!
- dab
120 %Cr@zy писав:якщо на оф сервісі побачать твою шумку то думаю знімуть з гарантії полюбому, незалежно де б ти її робив чи на гаражах чи десь в салоні, хоча хз
дуже "глибоке" втручання в нове авто - мають право зняти з гарантії, бесіда з майстрами салону де купив ще попереду. Вони спочатку казали що зроблить - тепер дали задню (чомусь мене це не здивувало). При купівлі я казав - або "шумка" і гарантія - або не купую, так що аргументів для "шумки" на стороні вистачає, але всяке може бути...Thorn писав:а що гарантія має до шумки???
- dab
це називається "неавторизоване втручання та доробка не передбачена виробником"Thorn писав:а що гарантія має до шумки???
ніхто навіть говорити не буде, привітають і зразу намалюють тобі ціну згідно прайсу, з чим би ти до них не приїхав!!!!
так що тут одне з двох, або шумити , або гарантія, правда що в неї входить і т і вже треба виясняти......
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
1000000% Знімуть з гарантії!Cr@zy писав:якщо на оф сервісі побачать твою шумку то думаю знімуть з гарантії полюбому, незалежно де б ти її робив чи на гаражах чи десь в салоні, хоча хз
+ до того повна розборка і зборка салону!dab писав:це називається "неавторизоване втручання та доробка не передбачена виробником"
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
реально, якщо є досвід в зборці/розборці конкретного салону, наприклад шумив двері, то на першу на все (розібрати, обезжирити, поклеїти, зібрати) пішло години 3, другу зробив в 2 рази скорше, бо вже знав шо і як, а якщо і панель робити то сама панель напевно по часу день займе, а на сервісі думаю панель буде коштувати 1/3 від ціни на шумку всієї машини.dab писав:за 2 дні не реально....
хіба на халтуру і в гаражі, в якому все під той китай під рукою, а це теж дуже міфічно звучить.
Ті пацани, про яких ти кажеш, робили 2 дні і це без панелі
Так от тепер і думай чи треба тобі та шумка без гарантії, чи гарантія без шумки, а якщо салон обтягувати шкірою то також деталі які хочеш обтягнути треба знімати, так що тут теж виникне питання стосовно гарантії...
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
Є фотки? Якшо можеш то розпиши чим шумив? Які частини і результатCr@zy писав:еально, якщо є досвід в зборці/розборці конкретного салону, наприклад шумив двері, то на першу на все (розібрати, обезжирити, поклеїти, зібрати) пішло години 3, другу зробив в 2 рази скорше, бо вже знав шо і як, а якщо і панель робити то сама панель напевно по часу день займе, а на сервісі думаю панель буде коштувати 1/3 від ціни на шумку всієї машини.
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Ясно що знімуть з гарантії, ти ж весь салон розбираєш, купа фішок, дротів і тд, панель зняти чого вартує, знімають з гарантії коли сам магнітофон встановлюєш, а тут, тут навіть мови нема.
Ford?
- Cr@zy
- Контактна інформація:
шумив СТП М2, Спленом 4мм і по-моєму Бітомаст, зсередини по максимуму де тільки міг дістати М2, з внутрішньої сторони заліпив всі дирки, поверх сплен по-максимуму тільки щоб з-під карт дверних не виступав, поверх штатну шумку. Ефект хз, двері і так не вібрували, просто трохи менше шуму стало з вулиці, двері стали тяжче, з інакшим звуком закриваються) по матеріалам на одну дверку, приблизно 1,5листа М2, 0,5м сплену, по грошах десь 200-250грнOpelevod писав:Є фотки? Якшо можеш то розпиши чим шумив? Які частини і результат
почитав, починаеться панічний настрій, поїхав в салон вияснятиOpelevod писав:1000000% Знімуть з гарантії!

- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
не розумію чому не реально шо там обшивка на цвяхи прибита чи шо??realalexnata писав:Хммм... Розшити машину, підібрати правильні матеріали, грамотно заклеіти і прокласти, зашити - самому це зробити нереально. Салон просив 5 робочих днів.

- Cr@zy
- Контактна інформація:
[цензура] тобі та шумка взагалі?) якщо на чері їздить жінка то постав собі в машину хорошу акустику на 2к баксів)) чи твоя тож на гарантії?)realalexnata писав:починаеться панічний настрій, поїхав в салон виясняти
я взагалі "пофігіст" щодо авто ( "зато меня любят таксисты" ), а жінка нафпаки
хороша акустика - це теж важливо, але не на часі. В салоні продавця нічого не повирішував, буду ще раз завтра виясняти. Майстер за якісь папірці сказав (петент, дозвіл) щодо виконання таких робіт і тоді з гарантією все гуд, АЛЕ в салонах, які роблять "обезшумку" такого не знають
"круг замкнулся" 

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Думаю, якщо зашумити дно, багажник, дах то це буде непомітно на сервісі і з гарантії не знімуть
Andriy01 писав:зашумити дно, багажник, дах

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей