Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VW Golf IV vs. Skoda Fabia
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Згоден з pikach00, той форд фокус1 то з вигляду щось таке страшне і незрозуміле,не стара машина виглядає жах як старомодно,а той її салон,ногою робили?чи двома лівими?:unsure
За астру:в дизайні нема нічого лишнього,гарні титанки,тонування і поїхав,салон не надзвичайно сучасний,але тихий і практичний,в обслуговуванні машинка не дорога відносно,так що BOXER, можеш задуматись....
Пиж я би не брав на твому місці,ніяке воно,убоге і куце....
В Сеата там салончик такий спорт ппцЬ,мені дуже подобається,але 5ти дверний хетч там не гарний....
За астру:в дизайні нема нічого лишнього,гарні титанки,тонування і поїхав,салон не надзвичайно сучасний,але тихий і практичний,в обслуговуванні машинка не дорога відносно,так що BOXER, можеш задуматись....
Пиж я би не брав на твому місці,ніяке воно,убоге і куце....
В Сеата там салончик такий спорт ппцЬ,мені дуже подобається,але 5ти дверний хетч там не гарний....
количество слов не определяет качество речи...
- Mc
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: VW Golf IV vs. Skoda Fabia
Vitalik-first, pikach00, до речі - інфа для роздумів. в штати (тобто на найбільший автомобільний ринок світу) такого позоріща як опель взагалі не завозили/завозять - хіба оці останні астри під якимсь інакшим брендом (три бренди на одного виробника це теж якось китайцями попахує :))
хоча, це напевно просто збіг обставин :)
а взагалі, досить показово, що при обговореннях жопелів(і по-моєму ще різноманітних китайців) виринають якраз аргументи типу "нічого лишнього", "машина недорога", "практичний" і тд - ну прямо як з брошури "Planning happy retirement or a quick death? Keep moving (slooowly) with Opel :)))" або "World is spinning way too fast nowadays. Only Opel can slow it down just for you!"
хоча, це напевно просто збіг обставин :)
а взагалі, досить показово, що при обговореннях жопелів(і по-моєму ще різноманітних китайців) виринають якраз аргументи типу "нічого лишнього", "машина недорога", "практичний" і тд - ну прямо як з брошури "Planning happy retirement or a quick death? Keep moving (slooowly) with Opel :)))" або "World is spinning way too fast nowadays. Only Opel can slow it down just for you!"

biketravel.wordpress.com
- Stuff
- Контактна інформація:
Mc, може ти заодно розповісиш про ставлення поважаючого себе американця до автомобіля Форд,ну наприклад в порівнянні з Ніссаном?
А те що їх не завозили,хм,то так,я знаю,але думається мені що для того були якісь вагомі причини,тим паче ти сам знаєш які ціни на Німецькі машини в США порівняно з Японськими
А те що їх не завозили,хм,то так,я знаю,але думається мені що для того були якісь вагомі причини,тим паче ти сам знаєш які ціни на Німецькі машини в США порівняно з Японськими

- Mc
ну напевно їздять ті бідні американці на фордах і самі себе картають та глибоко зневажають :) але то вже оффтоп - суть суперечки не в тому, що краще форд чи опель, а в тому що опель то г... для пенсіонерів щоб на дачу/город іздити помаленьку, в тишині і дешево (таке враження, що ми вже про джигулі говоримо :))))Vitalik-first писав:Mc, може ти заодно розповісиш про ставлення поважаючого себе американця до автомобіля Форд,ну наприклад в порівнянні з Ніссаном?
і бтв, твоє слово "Німецькі" в даному контексті краще писати з маленької, а то й взагалі наприклад отак : "турецькі" :))
biketravel.wordpress.com
- Stuff
- Контактна інформація:
Mc, це не оффтоп а обговорення марки автівки яку розглядає автор,це раз,Турецькі,хм,ну хз,якщо багато турконімців знаєш то прикольно тобі але від місця де виробляють машинки не залежить якість адже навіть Цівік седан новий збирають в Туреччині,тим паче що у виробництві люди не приймають майже ніякої участі а устаткування воно всюди одної фірми,це два,спорити що краще:форд чи опель я не буду бо то не бмв і мерс і по-суті то дві каки,порівняно звісно,це три....
і бтв не роби з себе самого мудрого бо не один ти був чи є в США і не один ти щось бачив і можеш робити висновки,піс
і бтв не роби з себе самого мудрого бо не один ти був чи є в США і не один ти щось бачив і можеш робити висновки,піс

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Vitalik-first писав:і бтв не роби з себе самого мудрого бо не один ти був чи є в США і не один ти щось бачив і можеш робити висновки,піс
+1 Віталіковим словам
- "А у нас в америке, а у нас в америке..."
- "Да нет уже больше вашей гребаной америки, КТО ПРОТИРАЛ ПУЛЬТ С КРАСНОЙ КНОПКОЙ?"
- Mc
Vitalik-first Повідомлень : 1973Vitalik-first писав:Mc,і бтв не роби з себе самого мудрого
pikach00 Повідомлень: 3217
та де там - мені ще рости і рости :))))
не переводь теми розмови, про штати був тільки один аргумент ("наводочний"). чи то просто всі решта аргументів по замовчуванню приймаються :)))
я багато ще де був, кругом та ж сама ситуація - пенсіонери вибирають опель :)))
biketravel.wordpress.com
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
також погоджуся, перший фокус ніякий, а от фокус 2, той що з 2004 року пішов, молодіжна машина, і запхаєш всього більше ніж в седан, а по драйверським характеристикам Фокус 1 віддихай, так як катався на 1 і на 2.pikach00 писав:Фокус першої генерації просто уродіще, як таке можна брати?
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- Контактна інформація:
а от і максималка Фокуса 2, з двигуном 1.6 http://vkontakte.ru/video14343587_102301558
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Тоді може поясниш чому в Штатах Мерседес(!!!) Спрінтер продають під маркою Додж? Може ще заодно розберешся у питанні і взнаєш що Кадети ще з 85 року під маркою Шевроле у Штатах були відомі. То все МАРКЕТИНГ. Так само в Англії наприклад Паджеро Вагон чомусь Шогуном називають. А Опелі Воксхолами. Короче ти сказав що у калюжу бзднув...Mc писав:такого позоріща як опель взагалі не завозили/завозять - хіба оці останні астри під якимсь інакшим брендом
На рахунок фордів у штатах. Форд це Штатівська марка от і амерікоси і дрочать на ті убогі салони бо це "національний" виробник.
- Mc
Taras:), по драйверським якостям вони обоє рябоє імхо, катався на всіх генераціях фокусів - різниці не відчув.
pikach00, ну так я ж і кажу - хорошу марку маркетингом не прикривають :)
а до чого тут взагалі форд? ми ж ніби про опелі говоримо :) знову аргументи типу - "це в мене рожа крива? а ти на свою подивися" :)))
pikach00, ну так я ж і кажу - хорошу марку маркетингом не прикривають :)
а до чого тут взагалі форд? ми ж ніби про опелі говоримо :) знову аргументи типу - "це в мене рожа крива? а ти на свою подивися" :)))
biketravel.wordpress.com
- Контактна інформація:
погано катався значить)))))Mc писав:катався на всіх генераціях фокусів
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Mc, [цензура].. чувак.. ти логіку не бачиш? Поводишся як пенсіонер, обзиваєш астру пенсіонерською а сам на фокусі їздиш. Получається фокус тоже пенсіонерський?
І не плутай пенсіонерські тачки "тут" і "там". "Тут" ні пенсіонери ні молодьож толком таку машину не може купити, радуються ланосам, китайцям і вазам. А "там" пенсіонерська тачка то всякі лохуси і інфініті. Куда нашим пенсіонерам до них...
І не плутай пенсіонерські тачки "тут" і "там". "Тут" ні пенсіонери ні молодьож толком таку машину не може купити, радуються ланосам, китайцям і вазам. А "там" пенсіонерська тачка то всякі лохуси і інфініті. Куда нашим пенсіонерам до них...
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Ой-ой-ой, хлопці, спокійніше
Тільки підняв ХРДРАЙВ питання про Форди, а я про Астру - панєслась.
Скажу зразу - розглядаю обидва варіанти як рівноцінні :) Хтось бакланить дизайн Астри, хтось - Фокуса. Для мене вони майже однакові.
Треба глянути на Фокуси після 2004, але там ціни по ходу за 10 к.

Скажу зразу - розглядаю обидва варіанти як рівноцінні :) Хтось бакланить дизайн Астри, хтось - Фокуса. Для мене вони майже однакові.
[цензура], тепер треба задуматисьMc писав:бтв, оскільки ти тепер велосипедист, то повнорозмірний седан для тебе плюс - бо як ти вел в багажник пижика впхаєш?

ну без цього я наразі явно обійдусьMc писав:мені тепер в моєму фокусі хіба коробки автомат і круїз-контролю бракує

а я хочу 3-дверний))Vitalik-first писав:В Сеата там салончик такий спорт ппцЬ,мені дуже подобається,але 5ти дверний хетч там не гарний...
Треба глянути на Фокуси після 2004, але там ціни по ходу за 10 к.

Sad, but true.
- hrdrive
- Контактна інформація:
є таке...BOXER писав:але там ціни по ходу за 10 к

INTE®©ULLE®™
- axel
Андрійко та візьми собі гольфа і забудь, що ця тема створювалася.
bmw-club.lviv.ua
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
BOXER, на мою думку твоя ава сама говорить за себе , мені не подобаються ні гольф ні фабія, ІМХО
- axel
доречі мої 17-ки з гольфом не поїхали і залишилися в мене "під прилавком" 

bmw-club.lviv.ua
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
ну тоді цей варіант відпадає, бо тоді рулить "моя ава"hrdrive писав:рівно з 10 починаються.

rybkaandrew, не трави душу

Варіанти, дорожчі 9 к. наразі не розглядаються, бо так "трошки докинути" можна докидувати до 30 і 40 к. (вже Пікачу почали радити "дозбирай до 30 к."

Мені ше до 9 к. треба докидувати, просто хочу вилізти з 10-річних машин, ВАЗів, Ланосів і т.д.
Sad, but true.
- Mc
та все спокійно, то ж свята тема пікачу за живе зачепити :) правда то все більше кидання червоної шмати нагадує, бо замість аргументів тільки суцільні переходи на особистості - може то натура опелеводів така(ще один мінус в сторону опеляBOXER писав:Ой-ой-ой, хлопці, спокійніше

та на наших дорогах з моїми пробігами я поки теж, але в перспективі подумую.BOXER писав:ну без цього я наразі явно обійдусь
pikach00, все правильно, пенсіонерські тачки бувають різні. але де і коли астра класік позиціонувалася як молодіжний седан\гарячий хетч для молоді? риторичне питання, лінки можеш не шукати

biketravel.wordpress.com
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей