Нема нічого дивного. Х5 на два порядки технічно складніша машина, ніж Прадо. Це особливо відчувається по їздових характеристиках. Тому він частіше просить обслуговування. Так шо Ікс нема чого рівняти з Прадіком.CAT писав:чому скажімо прадо їздить 100 штук і нічого а Х5 за той час вже встигне похарити свого власника? причому прадо дешевший!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
моє звірятко Fiesta ST
- BAKS
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Re: моє звірятко Fiesta ST
то шо тоді походу - "дорожче, більш технічно складніше - значить менш надійніше?"BAKS писав:Нема нічого дивного. Х5 на два порядки технічно складніша машина, ніж Прадо. Це особливо відчувається по їздових характеристиках. Тому він частіше просить обслуговування. Так шо Ікс нема чого рівняти з Прадіком.
крім того Х5 краще тільки на трасі а на бездоріжжі той Х5 навіть приблизно не заїде туда куда Прадо пробереться.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BAKS
В точку. Так і є.CAT писав:то шо тоді походу - "дорожче, більш технічно складніше - значить менш надійніше?"
Та, Ікс - це шосейний люксовий спорт-кросовер. Принаймні так його позиціонують. Скажу тобі, що не є він аж такий безнадійний на бездоріжжі, але звичайно, до Прадо не дотягує. Ну але він не вміє того і не дасть того, що дасть Х5. Короче - дилема. В кого які вимоги до автоCAT писав:крім того Х5 краще тільки на трасі а на бездоріжжі той Х5 навіть приблизно не заїде туда куда Прадо пробереться.

Востаннє редагувалось П'ят, 14 травня 2010, 17:17 користувачем BAKS, всього редагувалось 1 раз.
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
ви вже зовсiм не по темi хоть в дечому пiдтримую САТа бо людина мала змогу порiвняти
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
zinkevych
хоч не розчарований дуже тим що купив?
Сат соррі за оффтоп :)
Я так скажу на кожну марку є свій "фанат" але як треба машину то береш то що
1.можеш собі позволити
2.у випадку з б\у то що є на даний момент в кращому стані з асортименту
хоч не розчарований дуже тим що купив?

Сат соррі за оффтоп :)
Я так скажу на кожну марку є свій "фанат" але як треба машину то береш то що
1.можеш собі позволити
2.у випадку з б\у то що є на даний момент в кращому стані з асортименту
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- zinkevych
- Ім'я:Zinia
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Sluva, та ні, швидше задоволений, в порівнянні з тим що тоді надивився, на порядок вище:)
Виїзна діагностика авто (073)808-74-88 ZinCar
- peGas
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
CAT писав:хто вважає шо це багато в машині середньої цінової категорії?
бугагаг пежо найкраще..56 тис пробігу тіки по львівський дорогам..ламався тіки замок багажника
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
бугагаг фіг то правдаpeGas писав:CAT писав:хто вважає шо це багато в машині середньої цінової категорії?
бугагаг пежо найкраще..56 тис пробігу тіки по львівський дорогам..ламався тіки замок багажника
рас на рас не попадає
ти або їздиш як повний пенсіонер або не по тих дорогах їздиш
є тут в народу пежо і наскільки я знаю то історії там різні бувають

- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
BOXER, крім бмв звичайно
сотий раз переконуюсь: ламаються всі машини, всіх марок, є більш надійні, є менш, але чіткої градації нема, бо є дуже і дуже багато факторів - відношення власника, умови експлуатації, заводські недоліки і т.п.

- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
peGas писав:бугагаг пежо найкраще..56 тис пробігу тіки по львівський дорогам..ламався тіки замок багажника
бугагаг .....сказав пішохід.peGas писав:Авто: Пішохід

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- CAT
- Контактна інформація:
шо ви пристали, в мене спорткар на низькопрофільній 45 резині, підвіска така жостка і кородкохідна шо як з бордюра зїзджаєш то одне колесо в повітрі висить, рульова рейка взагалі інша ніж в звичайних машинах - короткохідна. і на всьому цьому я їзджу кожен день по нашій бруківці і ямах, для мене нема нічого дивного шо вилізли деякі косяки...
інше питання шо не всі дилери міняють деталі ходової по гарантії, мені з цим повезло, Велет Авто міняє все без питань.
Гірше коли людина купує кросовер для того шоб не звертати уваги на погані дороги а в ньому летить підвіска, оце дійсно сумно, бо ні керованості і динаміки не отримуєш, ні витривалості до наших доріг...
в мене знайома мала Сузукі Гранд Вітара то на 60 тис. пробігу рейка стукала більше ніж в мене на СТ...
інше питання шо не всі дилери міняють деталі ходової по гарантії, мені з цим повезло, Велет Авто міняє все без питань.
Гірше коли людина купує кросовер для того шоб не звертати уваги на погані дороги а в ньому летить підвіска, оце дійсно сумно, бо ні керованості і динаміки не отримуєш, ні витривалості до наших доріг...
в мене знайома мала Сузукі Гранд Вітара то на 60 тис. пробігу рейка стукала більше ніж в мене на СТ...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
CAT, Та забий на то всьо, не слухай нікого, у більшості провокуючих постів є доля зависті вот і всьо.
На рахунок жосткості я тебе розумію, машинка прикольна, для міста сам раз) маленька, маневрення і з спортивним характером) Наскільки я бачу, то з сервісом тобі взагалі мега пощастило, бо більшість інших сервісів взагалі настільки ліниві і наглі, шо хочеться дати комусь з робочих в писок і продати машину шоб з ними більше не звязуватись.
Доречі питаннячко: коли їдеш по дорозі де явно виражені колії в виді заглиблень колеса не тянуться в сторону траекторію колії? Бо в мене з заміною 14 на 15 дисків зявилось шось типу того.
На рахунок жосткості я тебе розумію, машинка прикольна, для міста сам раз) маленька, маневрення і з спортивним характером) Наскільки я бачу, то з сервісом тобі взагалі мега пощастило, бо більшість інших сервісів взагалі настільки ліниві і наглі, шо хочеться дати комусь з робочих в писок і продати машину шоб з ними більше не звязуватись.
Доречі питаннячко: коли їдеш по дорозі де явно виражені колії в виді заглиблень колеса не тянуться в сторону траекторію колії? Бо в мене з заміною 14 на 15 дисків зявилось шось типу того.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- CAT
- Контактна інформація:
колійність це стандартно для низькопрофільної і широкої гуми, а ше якшо в машини спортивна рульова то взагалі.... тому з цим треба жити) але плюсів тут набагато більше тому не бачу в тому особливої проблеми) в спортивній машині руль треба міцно тримати!Jarevych писав:Доречі питаннячко: коли їдеш по дорозі де явно виражені колії в виді заглиблень колеса не тянуться в сторону траекторію колії? Бо в мене з заміною 14 на 15 дисків зявилось шось типу того.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
напевно ще колодки ніразу не міняли ?:)peGas писав:бугагаг пежо найкраще..56 тис пробігу тіки по львівський дорогам..ламався тіки замок багажника
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Taras:)
гг Денис якраз не пішохід :) Я Pegas`а 307 Peugeot недавно страхував. З машиною йому повезло - надійна попалась.
Хоча то дійсно - раз на раз не попадає, різні умови експлуатації, ситуації.... всі машини ламаються, особливо по наших суперових дорогах
гг Денис якраз не пішохід :) Я Pegas`а 307 Peugeot недавно страхував. З машиною йому повезло - надійна попалась.
Хоча то дійсно - раз на раз не попадає, різні умови експлуатації, ситуації.... всі машини ламаються, особливо по наших суперових дорогах

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Vexler, ну я в профілі Пежо не побачив)))
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
- CAT
- Контактна інформація:
Ну всьо, харош флудити)
ітак ясно шо є два види автомобілістів:
- той хто бере автомобіль в першу чергу через практичність, надійність, комфорт і багатофункціональність
- той хто бере автомобіль в першу чергу через керованість, динамічність і характер.
звичайно тих других (до яких я себе відношу) менше, але саме через них і існують заряджені версії авто і серійні ралійні автомобілі...
я наприклад щиро радію коли зустрічаю на дорогах нові Golf GTI, Focus ST, Civic Type-R, Seat Leon Cupra і їм подібні гарячі хечбеки.. і [цензура] шо вони менш надійні зарахунок того шо вони спортивні... Зато вони розбавляють нудний потік суцільних джипів паркєтніків, шкод октавій, бумерів і вазів... і водій такої машини відчуває шо в нього ексклюзив....
в мене наприклад одна з ДВОХ Фієст СТ які є у Львові, хто з форуму ше може похвалитись такою ексклюзивністю своєї бібікі?
ітак ясно шо є два види автомобілістів:
- той хто бере автомобіль в першу чергу через практичність, надійність, комфорт і багатофункціональність
- той хто бере автомобіль в першу чергу через керованість, динамічність і характер.
звичайно тих других (до яких я себе відношу) менше, але саме через них і існують заряджені версії авто і серійні ралійні автомобілі...
я наприклад щиро радію коли зустрічаю на дорогах нові Golf GTI, Focus ST, Civic Type-R, Seat Leon Cupra і їм подібні гарячі хечбеки.. і [цензура] шо вони менш надійні зарахунок того шо вони спортивні... Зато вони розбавляють нудний потік суцільних джипів паркєтніків, шкод октавій, бумерів і вазів... і водій такої машини відчуває шо в нього ексклюзив....
в мене наприклад одна з ДВОХ Фієст СТ які є у Львові, хто з форуму ше може похвалитись такою ексклюзивністю своєї бібікі?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
яCAT писав:хто з форуму ше може похвалитись такою ексклюзивністю своєї бібікі?

Машина не жінка , помилок не пробачає
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей