до музики беруся в останню чергуZiro-cool писав:і звучання піонера перет тим алпайном віддихає

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
до музики беруся в останню чергуZiro-cool писав:і звучання піонера перет тим алпайном віддихає
точки не здаюZiro-cool писав:де диски купив?
шо маєш на увазі??Ziro-cool писав:старий та маякни бо кукуху рване, я таких навантажень не винесу
маякни де такі катки вихватив!!!! бо не витримаюrybkaandrew писав:шо маєш на увазі??Ziro-cool писав:старий та маякни бо кукуху рване, я таких навантажень не винесу
там вже немаєZiro-cool писав:маякни де такі катки вихватив!!!! бо не витримаю
+1 з тих планів вже пару виконав і пару виконуютьсяVitalik-first писав:rybkaandrew, Да братан,диски блеск,планів вагон в тебе,бажаю пошвидше їх здійсьнити,Орел рулить по-всякому
передумав вже продавати? :)rybkaandrew писав:фірма кумхо , розмір - 235/50![]()
і уявляєте влізли
тепер і 18" і мягка
бо через великий профіль резини може тупити - в мене машина тупила коли замість 50 60 поставив|JAGUAR| писав: а чого вона має не їхати?
в нього все супер. сьодні провірялиLEgEnDA писав:в мене машина тупила коли замість 50 60 поставив
поки покатаюся , а там за місяць думаю вирішу чи продавати чи ні....hrdrive писав:передумав вже продавати?
LEgEnDA писав:бо через великий профіль резини може тупити - в мене машина тупила коли замість 50 60 поставив
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей