Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Apokalipsis, може й так. не рахував і не засікав посекундно)) тут писати одне, в реалі на дорозі все треба прикидувати.
Sad, but true.
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі
в якому режимі ти розженешся????крутячи до 6000 тис.....Apokalipsis писав:та ну 10 секунд то купа часу
а тут питання гальмування, а не розгону, і [цензура] мені крутити машину до 6000 в місті.....
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Taras:), то я сказав щоб прикинути що таке 10 секунд
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Контактна інформація:
Apokalipsis, я поняв, але гальмування і розгін то різні речі,
і сорі, але твій пост про розгін знову тут нідочого

і сорі, але твій пост про розгін знову тут нідочого

-
- Ім'я:Mukola
Apokalipsis, це називається "всрамся но не дамся" 

Якщо у тебе чогось немає, створи це!
- Thug
хоспаді... ну чого ти причепився? Мова лише про те, що ти від початку, ще до того, як вискочив маздипсих, міг їхати в правій, і перестроїтись у ліву за метрів 20 перед вантажівкою, щоб її об'їхати. Все! Проблеми б не було!Taras:) писав:якшо ти вважаєш, що так то по-людськи то мені більше нічого сказати.Thug писав:зробити все по-людськи
друге питання нащо створювати собі незручності і з 80 гальмувати до 40????
Thug, ти так робиш???
спакуха, в сленговій англійській це слово має більше миролюбне значенняstorm писав:Thug, а чому головоріз сорі за флуд

- Apokalipsis
Taras:), то як кому))) за 10 сек тоже можна затормозити з 200, :)
коротче закриваєм тему про обгони
коротче закриваєм тему про обгони
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Контактна інформація:
все народ, мир всім, моя позиція такі люди небезпека на дорозі...
- Thug
та звісно, що небезпека. Я ж з тобою сперечаюся не тому, що захищаю його, а тому, що є прості способи не створювати таких ситуаційTaras:) писав:все народ, мир всім, моя позиція такі люди небезпека на дорозі...

- Контактна інформація:
Apokalipsis, я б подивлюся як ти будеш так тормозити, коли поруч буде вагітна жінка, підростеш будеш дивитися на то подругому.
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
от от...якщо вона повзе 40 км/год то ттільки через 10 сек ти з нею зрівнюєшся і ще 2 сек щоб перестроїтись в праву смугу і пропустити гонщега.....а якщо пропускати ще до випередження грузовіка, то маєш 8 сек щоб потім безпечно вернутись в ліву смугуThug писав:1. 100 метрів на швидкості 80 км/год - це біля 4 секунд дороги. Плюс вантажівка ЇДЕ, так що запас часу не малий

а так то ситуації бувають різні...я вважаю що коли дійсно спішиш, то не будеш маячити і чекати поки посунуться і потім ше сигналити, а обїдеш або справа або зліва тай все :)
- igorok
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Ну 80 по місту в такій ситуації то тоже крайність, ти прикинь шо тіп на мазді може бути надвіганий чи простужений в голові, і дожене тебе в зад, або в бік, коли буде тікати від зустрічної при обгоні через 2 сплошну, а втебе жінка вагітна, то треба взагалі мегаобережно їздити, я не звинувачую, просто так, раджу, пропустити дурака то благородне ділоTaras:) писав:коли поруч буде вагітна жінка

2. Їхав сьогодні по Стрийській, на виїзді з міста, троха пішив, бавився в шашички, їхав до 80, бачу взаді рисачить хонда акорд нова, я в лівому ряді 80, справа Лаз десь 70, акорд в мене в багажнику, але не маячить і не сигналить, я в дзеркалі його бачу, людина спішить, я добавив до 90 і перестроївся вправо перед Лазом, хонда вистрілила вперед, маякнувши аварійкою, в мене корона на голові лишилась, жодного конфлікту не було.
Це я веду до того, що якщо є можливість, завжди пропускаю, стараюсь нікому не заважати, дотримуватись правил до дрібниць, бо поважаю інших водіїв, не залежно від вартоті авто, але бувають моменти в житті, коли треба спішити бо віли, в такому випадку можу дозволити собі порушити, на дальньому світлі і максимально обережно.
Щодо мордобою, погоджусь з Thug, якщо ніхто не стикався з наслідками, то вони дуже серйозні можуть бути, юристи підтвердять, стосовно підв,язок, то на кожну хитру ж найдеться свій хитрий х, можна попасти так, що потім..., короч внутрішні органи куплять нову машину, заробивши на індюках з обох сторін. Рукоприкладством не раджу займатись, Шурик ето не наши методы (с.)
Але бувають "виродки на дрогах", якщо є безпечна можливість, можна навчити виродка його ж методом, може шось дійде і він так більше не робитиме (хтось з форумчан раз так зробив, в результаті невеличке дтп з маршруткою, думаю Вам того не треба), а ні то краще поберегти нерви, ті стреси то така зараза, а виродки вони і в Африці виродки масарадж

- storm
- Ім'я:Ромка
Хто їздить часто по зеленій, той знає......
Їхати з центру там завжди тягучка, але є отморозки, які їздять по зустрічній для автомаршруток, а пізніше прижимають Вас, що ж ви робите, ясне діло, що розумник Ви собі думаєте і не пускаєте його.(правда)
Їхати з центру там завжди тягучка, але є отморозки, які їздять по зустрічній для автомаршруток, а пізніше прижимають Вас, що ж ви робите, ясне діло, що розумник Ви собі думаєте і не пускаєте його.(правда)
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
Ну э ПДР і що там пише?storm писав:KELEVRA написав:
Я рхую, що це не правильно, якщо в правому ряді нормальна дорога, то чому не уступити дорогу ?!
тому що є ПДР
Ви ж їх не знаєте а пишете.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- sergey
- Контактна інформація:
Сьогодні в мене який аварійний день
Поєздка началась харашо, біля Бомби(Чорновола) мене чуть не стукнув 12 автобус
, потом, на стоянці Арсену якийсь баран їхав проти течії - педаль тормоза в пол
Дальше...на розвилці Сахарова-Похила(вроді) став трамвай, я і Опель стали серед дороги і нас всі обїжали і даже вроді матюкали
.
Дорога назад...якийсь гєе-москаль(номера російські) став посеред двох
смуг і довго думав, чи йому повертати на наукову, чи їхати далі по стрийській.Він таки повернув і тормозив серед дороги разів два, насилу він відірвався, і тут я подумав Фухххх....Не встиг я подумати як між мною і мадам на Опелі на швидкості 100 км(приблизно) пролетів "донор огранів"
Якби я не повернув трохи вправо, або в мене або в мадам не було дзеркала(ну як мінімум).А якби ми з Опелем його зажали то як мінімум в нього не було голови
(Чёрный юмор).

Поєздка началась харашо, біля Бомби(Чорновола) мене чуть не стукнув 12 автобус

Дорога назад...якийсь гєе-москаль(номера російські) став посеред двох
смуг і довго думав, чи йому повертати на наукову, чи їхати далі по стрийській.Він таки повернув і тормозив серед дороги разів два, насилу він відірвався, і тут я подумав Фухххх....Не встиг я подумати як між мною і мадам на Опелі на швидкості 100 км(приблизно) пролетів "донор огранів"

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Сьодня на Виговського, їду собі спокійно, нікого не чіпаю, бачу на світофорі з лівого ряда хтось повертає наліво, ну я по зеркалах, правий поворот і акуратно перестроююсь в правий. ... і тут ембіцил на службовій машині нагло без поворотів вирішив обїхати повертаючого за яким він стояв. Рішаючими факторами стали: фарт, реакція і TOYO T1S
зупинився в 10 см від нього, тормозний шлях (ввиді юзу) десь 1 м. Хтів догнати і сказати йому який він МУДИЛО, але він свалив, а я вирішив не порушувати ПДР щоб догнати його

зупинився в 10 см від нього, тормозний шлях (ввиді юзу) десь 1 м. Хтів догнати і сказати йому який він МУДИЛО, але він свалив, а я вирішив не порушувати ПДР щоб догнати його

Машина не жінка , помилок не пробачає
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
sergey писав:Сьогодні в мене який аварійний день
Блін напевно всі хочуть тебе розїхати

гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- vladumur
- Ім'я:Володя
Є таке правило ДДД (дай дорогу дураку) в ПДР не вказано, не розумію чому ви ним не користуєтесь.
Років десь 5-6 тому їхав із Львова на Стрий біля Солнки обігнав варят на вектрі В (поінакшому того варята не назвеш), підрізав. Після проїзду Миколаєва я його зустрів, видно не вписався в поворот. Итог лобовий удар в фуру, а та вектра що мене обігнала валялась в метрах 20-ти від фури ,зупинившись так як мама лікар можливо комусь треба допомогти, але водій вектри був вже не жилец.
Років десь 5-6 тому їхав із Львова на Стрий біля Солнки обігнав варят на вектрі В (поінакшому того варята не назвеш), підрізав. Після проїзду Миколаєва я його зустрів, видно не вписався в поворот. Итог лобовий удар в фуру, а та вектра що мене обігнала валялась в метрах 20-ти від фури ,зупинившись так як мама лікар можливо комусь треба допомогти, але водій вектри був вже не жилец.
Якщо у кожної людини є ангел-охоронець, то мій або десь спить...або забухав по-чорному...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей