Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
igorok, та ясно. але я про ситуацію, коли переді мною в правому ряду перешкода (маршрутка, ше шось інше мегаповільне), я включаю поворот, паралельно дивлюсь чи нікому на буду заважати і стараюсь пошустріше втекти в лівий ряд. і ясно, шо так, шоб тим, хто ззаду не заважати, не повзу...
Sad, but true.
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі
народ стережіться Мазду 6, року 03-05, сірого кольору, з транзитними номерами, закінчуються на АР не встиг точно запамятати. Їду сьогодні по Пасічній, в лівому ряді десь 75 - 80км.год, справа 100 мертрів спереді вантажівка, і тут на хвості зявляється якийсь шалений на Мазді починає дико моргати фарами, сигналити, оскільки я не повз в лівому ряді, тому принципово таким дороги не даю, він через подвійну суцільну лінію обганяє, сигналить, далі на перехресті з Батальною чуть в буса не вїхав, теж обганяв по зустрічній. Цікаво, що то за неадекватна людина, дорвалася до керма

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
-
- Ім'я:ТАРАС
- Номер:7654
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
Taras:), мене так само дачія сірого кольору ше факів показав я його потім догнав і підрізав чорта!
ВАЗ
- KELEVRA
- Дякував (ла): 0
Я рхую, що це не правильно, якщо в правому ряді нормальна дорога, то чому не уступити дорогу ?!Taras:) писав:оскільки я не повз в лівому ряді, тому принципово таким дороги не даю

- Контактна інформація:
KELEVRA,
і я рухався в межах правил, не повз, якщо ти рахуєш, що то нормально то для чого ПДР, може всі будуть їздити в місті по 120-150, де ходять люди, це не на трасі я чувака не пропустив, мені здається що в місті для своєї безпеки і оточуючих більше 80 км на годину це вже небезпека.Taras:) писав:справа 100 мертрів спереді вантажівка
- KELEVRA
Taras:), знаєш, я цього чувакак не виправдовую, але бувають різні ситуації !
- KELEVRA
Taras:), знаєш, я цього чувакак не виправдовую, але бувають різні ситуації ! І часом людина дійсно спішить і від того може багато, що залежати ! 

- Контактна інформація:
Якшо в мене така ситуація(різна) то я бавлюся в шашечки)))просто нормальна людина такого не робитиме, не перетинатиме подвійну суцільну, наражаючи себе і оточуючих на небезпеку, при будь-яких обставинах.KELEVRA писав:Taras:), знаєш, я цього чувакак не виправдовую, але бувають різні ситуації !
- storm
- Ім'я:Ромка
Був мене випадок колись їхав з жінкою на її машині.
Їдемо 75-80км сзаду мерс маячить щоб пропустити, їдем далі так як нема куди прижатись бо маршрутки з права, обганяє він нас і, що він ісполняє....... починає пригальмовувати, зад підставляє, жінка також пригальмовує,
придуок думаю перець млін.
Номер запамятав по базі пробив,приїхав по адресі, почикав коли зявиться мерс з власником, і коли він приїхав чемно запитав його П І Б він сказав що -так.
Довго не думаючи по гризлі, хлопець лижить, сів я в машину і поїхав перед тим нагадавши як він себе вів на дорозі.
На прехресті Стрийському мені маршрутчик зеркало подряпав коли я втікав від його бокового зіткнення прийшлось на зустрічну втікати, що чуть не заїхав в авто яке їхало посвоїй смузі, адреналін виділився ЖАХ, чемно вибачився перед тим власником автівки і тому маршрутчіку наваляв і в морду і в дих короче побив його, мені з інших автівок як на диво аплодували, але настрій був зіпсований.
Їдемо 75-80км сзаду мерс маячить щоб пропустити, їдем далі так як нема куди прижатись бо маршрутки з права, обганяє він нас і, що він ісполняє....... починає пригальмовувати, зад підставляє, жінка також пригальмовує,
придуок думаю перець млін.
Номер запамятав по базі пробив,приїхав по адресі, почикав коли зявиться мерс з власником, і коли він приїхав чемно запитав його П І Б він сказав що -так.
Довго не думаючи по гризлі, хлопець лижить, сів я в машину і поїхав перед тим нагадавши як він себе вів на дорозі.
На прехресті Стрийському мені маршрутчик зеркало подряпав коли я втікав від його бокового зіткнення прийшлось на зустрічну втікати, що чуть не заїхав в авто яке їхало посвоїй смузі, адреналін виділився ЖАХ, чемно вибачився перед тим власником автівки і тому маршрутчіку наваляв і в морду і в дих короче побив його, мені з інших автівок як на диво аплодували, але настрій був зіпсований.
- storm
тому що є ПДРKELEVRA писав:Я рхую, що це не правильно, якщо в правому ряді нормальна дорога, то чому не уступити дорогу ?!
- Контактна інформація:
storm писав:Довго не думаючи по гризлі
ну це також не вихід, бо потім можеш пів життя на лікарства робити.Треба вміти себе контрольувати, хоча признаюся, неможливо день поїздити щоб когось не обматюкатиstorm писав:тому маршрутчіку наваляв і в морду і в дих короче побив його

а про маршрутчиків то окрема тема.
- storm
Так не вихід так коли ти вже озлоблений,
головне з розумом бити, а от якщо жінка бабахнулась йому в зад, тоді вже думаєш по іншому.
Нічого є карма так звана таких карає

Нічого є карма так звана таких карає

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Вот власне і ПДР говорить, що треба свалювати в правий ряд без зайвих питань. Поїзди десь за бугром і ти прозрієш: на німецьких автобанах тебе чувак на феррарі обжене по лівій на швидкості за 200 і потім разу свалить в правий - то так для прикладу говорюstorm писав:тому що є ПДРKELEVRA писав:Я рхую, що це не правильно, якщо в правому ряді нормальна дорога, то чому не уступити дорогу ?!

А щодо набити морду - бажаю, щоб тобі не попався на дорозі такий, що сам тобі ще набє

соррі, якщо жорстко, але всяка медаль має дві сторони
- Контактна інформація:
мова йде не про автобани, і вправо якшо можна дати то так, але в місті там постійно маршрутки плентаються, та і їхав я в межах дозволеного, і до того ж в правій полосі була вантажівка.Felix писав:Поїзди десь за бугром і ти прозрієш: на німецьких автобанах
- storm
Felix, читай вище
Тобі напевно таких вилупків не попадалось, крутість свою він сам показав на дорозі, а його я навчив, тепер підрізати нікого не буде, в таких уродів права відразу забирав би буть моя воля
Тобі напевно таких вилупків не попадалось, крутість свою він сам показав на дорозі, а його я навчив, тепер підрізати нікого не буде, в таких уродів права відразу забирав би буть моя воля
- storm
Бажаю всім власникам авто, щоб ВАМ на дорозі не попадались ідіоти :)
- KELEVRA
Taras:),
storm, чувак, мене канєшно також такі вилупки дратують, але ж неможна кожному по голові стукати !!! Це показує твою слабкість, потрібно бути більш стриманим, а не тратити свій час і нерви на таких ідіотів !
це інша справа, але не рахунок того, щоб не ступатись, я всерівно рахую, що це не правильно ! ! ! Закордоном такого немає, в тій самій Польщі, якщо права смуга вільна то всі по ній їдуть ! А в ліва так, якби для обгону !Taras:) писав:і до того ж в правій полосі була вантажівка.

storm, чувак, мене канєшно також такі вилупки дратують, але ж неможна кожному по голові стукати !!! Це показує твою слабкість, потрібно бути більш стриманим, а не тратити свій час і нерви на таких ідіотів !

- storm
KELEVRA, Ти правий повністю з тобою згідний краще свій час і нерви приберегти 

- hrdrive
- Контактна інформація:
ти правий, але в Романа була ситуація щоKELEVRA писав:Закордоном такого немає, в тій самій Польщі, якщо права смуга вільна то всі по ній їдуть ! А в ліва так, якби для обгону !
тобто він правильно їхав, лише емоції взяли верх :) може той чоловік закаже і своїм друзям щоб так не їздили і тим самим ланцюговий ефект трохи виправить ситуацію. Хоча...storm писав:їдем далі так як нема куди прижатись бо маршрутки з права,

INTE®©ULLE®™
- KELEVRA
hrdrive, я зрозумів, я ж писав в попереньому пості !
KELEVRA писав:це інша справа
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей