Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
GOLF 3 engine...
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
доброго дня!
допоможіть будь ласка хто чим може :lol:
1. в наявності гольф 3 -1994рік-мотор 1.4( 60 к.с)
скажіть будь ласка що можна доробити тому
двигуну щоб вижати максимум все що можна?
машина важить 1500 кг......під капотом повно вліьного місця=)
1-2-3 передачі ще їде.....4 вже всьо тузік здох...про обгон взагалі мовчу жму в полік нічого не їде...ледве ледве тяне...короче як танк..(
:o
2.які диски легкосплавні точніше якого розміру можна поставити?
максимум?але щоб не терли шини по кузову=)
3. може краще продати гольф і купити нову ваз 2110 або ваз 2112?
:sm_color:
допоможіть будь ласка хто чим може :lol:
1. в наявності гольф 3 -1994рік-мотор 1.4( 60 к.с)
машина важить 1500 кг......під капотом повно вліьного місця=)
1-2-3 передачі ще їде.....4 вже всьо тузік здох...про обгон взагалі мовчу жму в полік нічого не їде...ледве ледве тяне...короче як танк..(
:o
2.які диски легкосплавні точніше якого розміру можна поставити?
3. може краще продати гольф і купити нову ваз 2110 або ваз 2112?
:sm_color:
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Поміняти двигун на потужніший дешевше будеCj =DT= писав:1. в наявності гольф 3 -1994рік-мотор 1.4( 60 к.с)
машина важить 1500 кг

Була тема із лінком на шинний калькулятор, вводиш рідний розмір колеса, потім підбираєш оптимальний який тобі підійде!Cj =DT= писав:2.які диски легкосплавні точніше якого розміру можна поставити?
Якщо хочеш для драгу, то це буде напевно найоптимальніший варіант :)Cj =DT= писав:3. може краще продати гольф
- Just be
Наскільки я знаю VR6 є тільки 2.8 і 2.9 , в 2.8 - 174 сили здається.Cj =DT= писав:а скільки коштує той VR6 що має обєм 2.7 і 190 коней?приблизно?
Який толк ставити турбу на мотор з 60 конями ?Cj =DT= писав:а може краще турбіну туди якось притулити в 1.4 чи не поможе?
І бюджет поставити турбіну перевалить 3к точно ...
-
- Контактна інформація:
Cj =DT=
Еххх.... оцей запала... як знайомо:)))
Ладно почнем тебе опускати на грішну землю:)
1. VR6 є двох модифікації 1-ша до 95-го року це 2,8 літра і 174 коня і 2-га після 95-го року 2,9 літра і 192 коня. Відповідно найти двигун на шроті і не вибитий скажем так .... майже не модливо бо тим двіжкам стабільдо дають під зад. А взяти двіжок і зробити йому капіталку теж не просто... бо вони не прості в обслуговуванні і запчастини до них раза два дорожчі чим до звичайних. Далі... ти наслідки уявляєш? шоб взяти зняти з гольфа двіжок 1,4 і кинути туда двіжок на 2,8 літра?:) Тобто вага двіжка звбільшиться в ДВА рази.... в тебе передні колеса від тої радості стануть під кутом:) Короче - прийдеться підсилювати корпу.... По баблу... думаю за сам двіжок ти відвалиш мінінмум 1,5к а ше мозги а ше робота.... короче бюджет отак скромно від 2,5к.... І то я думаю шо я помиляюсь в нижчу сторону.... Ну і розхід палива буде відповідний
2. Смислу ставити турбу на 1.4 я не бачу.. ну дасть вона тобі коней 40-50:) і то при попутному вітрі... бюджет турби від 5к (саме так... бо не тільки турбу треба ставити а і ше багато чого решта) і то ше замало... Хоча... є умілець тут Заппп правда рідко появляється... він каже шо за 1-1,5 к можна зробити турбу....
Короче... думай сам
Але дай відповіді на наступні питання
1. Машина тобі для чого? Гонки, їзда і т.п.
2. Може простіше машину поміняти? (я вот дуууже хочу турбовану машину.... тому і продаю свою шоб купити іншу)
Еххх.... оцей запала... як знайомо:)))
Ладно почнем тебе опускати на грішну землю:)
1. VR6 є двох модифікації 1-ша до 95-го року це 2,8 літра і 174 коня і 2-га після 95-го року 2,9 літра і 192 коня. Відповідно найти двигун на шроті і не вибитий скажем так .... майже не модливо бо тим двіжкам стабільдо дають під зад. А взяти двіжок і зробити йому капіталку теж не просто... бо вони не прості в обслуговуванні і запчастини до них раза два дорожчі чим до звичайних. Далі... ти наслідки уявляєш? шоб взяти зняти з гольфа двіжок 1,4 і кинути туда двіжок на 2,8 літра?:) Тобто вага двіжка звбільшиться в ДВА рази.... в тебе передні колеса від тої радості стануть під кутом:) Короче - прийдеться підсилювати корпу.... По баблу... думаю за сам двіжок ти відвалиш мінінмум 1,5к а ше мозги а ше робота.... короче бюджет отак скромно від 2,5к.... І то я думаю шо я помиляюсь в нижчу сторону.... Ну і розхід палива буде відповідний
2. Смислу ставити турбу на 1.4 я не бачу.. ну дасть вона тобі коней 40-50:) і то при попутному вітрі... бюджет турби від 5к (саме так... бо не тільки турбу треба ставити а і ше багато чого решта) і то ше замало... Хоча... є умілець тут Заппп правда рідко появляється... він каже шо за 1-1,5 к можна зробити турбу....
Короче... думай сам
Але дай відповіді на наступні питання
1. Машина тобі для чого? Гонки, їзда і т.п.
2. Може простіше машину поміняти? (я вот дуууже хочу турбовану машину.... тому і продаю свою шоб купити іншу)
-
- Контактна інформація:
значить так машина треба для того щоб їхала=)) щоб коли я йду на обгон я нажав в полік і мене втисло в сидіння а тут що жми що не жми.....і так не їде
по місту гольфа хватає а за містом ніяк...
їздив на мазді 626 -99 року там двіжок 2-х літровий то вона прям летить їдеш 160 і нічого не чуєш..
а на гольфі їдеш 90 і думаєш вот вот колеса відвалятсья
а що купити не знаю...батьки хочуть щось нове щоб не ремонтувати......тому що якщо привезти 5-6 річну з-за кордону влізаєш в ремонт....вдіповідно відвалювати 12 тисяч за мазду яка зіржавіє за пару років.....бо без оцинковки йдуть вони
: немає смислу
тоді дешевше взяти десятку або дванадцятку вітчизняну і думаю років 5 їздити буде....принаймі вона НОВА...
що краще тоді ваз 2110 чи 2112?
їздив на мазді 626 -99 року там двіжок 2-х літровий то вона прям летить їдеш 160 і нічого не чуєш..

тоді дешевше взяти десятку або дванадцятку вітчизняну і думаю років 5 їздити буде....принаймі вона НОВА...
що краще тоді ваз 2110 чи 2112?
-
- Контактна інформація:
21043 SW
Ну так то можна і так приблизно описати
1. Нульовик
2. Повний прямоток
3. Ковані диски (якісь легенькі) і тобі б мало піти лекше
Але то купа бабла.....
Далі тре лізти в двигун і то ше більша купа бабла
Взагалі то бажано вияснити чи все добре з форсунками, бензонасосом, елетрикою.... Бо 60 кобил мали б троха тягнути.... не самольот але...
П.С. А Жена весь час жалівся шо він не їде якшо я не помиляюсь....
Ну так то можна і так приблизно описати
1. Нульовик
2. Повний прямоток
3. Ковані диски (якісь легенькі) і тобі б мало піти лекше
Але то купа бабла.....
Далі тре лізти в двигун і то ше більша купа бабла
Взагалі то бажано вияснити чи все добре з форсунками, бензонасосом, елетрикою.... Бо 60 кобил мали б троха тягнути.... не самольот але...
П.С. А Жена весь час жалівся шо він не їде якшо я не помиляюсь....
-
- Контактна інформація:
7300 нормальна ціна.....звичайно якщо машина в ід.стані....
там ціна іде від 7000 до 8000 залежить від року випуску і мотора
наприклад з 1-8 1997 іде 8000...а з 1-4 або 1-6 1994 іде 7500....
але ти перед тим як купляти не спіши....
а може він продає бо вбив ту машину? треба все дивитись .....як завжди... :driving:
я наприклад бажання їздити на гольфі АБСОЛЮТНО ніякого немаю...мені особисто машина неподобається.....хоча якби там було більша 150 коней
але з тими посиленими моторами я бачив лише 1993 рік .....новіших чомусь НЕМАЄ....принаймі я не бачив.......
: а батьки хочуть щось новіше .... 
там ціна іде від 7000 до 8000 залежить від року випуску і мотора
наприклад з 1-8 1997 іде 8000...а з 1-4 або 1-6 1994 іде 7500....
але ти перед тим як купляти не спіши....
а може він продає бо вбив ту машину? треба все дивитись .....як завжди... :driving:
я наприклад бажання їздити на гольфі АБСОЛЮТНО ніякого немаю...мені особисто машина неподобається.....хоча якби там було більша 150 коней

- DBF
- Ім'я:Святослав
- Контактна інформація:
правильно хай перше заробить ті гроші а потім думає купляти якшо заробить!!!pikach00 писав:Cj =DT= написав:
а батьки хочуть щось новіше .... Podmigivanie
Та шо ти хариш тут всіх своїми батьками.
Будеш мати свої гроші то купиш собі нормальну машину, не замахуй народ.
Машины делятся на валящие и стиральные.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Ти шо глупий? То про ту машину питаєш, то думаєш може іншу купити, то батьки появляються на горизонті.Cj =DT= писав:DBF & PIKACH
при чому тут це??
не можете нічого підказати на рахунок ДАНОЇ машини .....не пишіть...ось і все...
А робити з машиною шось за чиї гроші будеш? Теж батьків?
Давай ти спочатку з ними проконсультуєшся чи вони тобі взагалі гроші дають і тоді почнеш людей щось питати.
І мені так здається в інеті є купа інфи що можна з такою машиною зробити.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей