ні, то така як з автолегенд.Tsonic писав:VeRMyT, ЗиЛ сам клеїв? бо в мене такий самий тільки я бупляв для моделювання
а де купляв ???, який маштаб ?
можеш кинути фото своєї ???
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ні, то така як з автолегенд.Tsonic писав:VeRMyT, ЗиЛ сам клеїв? бо в мене такий самий тільки я бупляв для моделювання
хм цікаво, а можеш якось сфоткатийого і виложити фоти?VeRMyT писав:доречі є урал 4320 правда Б\У тіп хоче за нього 150 грн. новий в магазині у них вроді 210 грн.
скинь ід контакту того тіпа мені в пп.VeRMyT писав:якшо хоч кину дані тіпа, але він є в контакті.
завтра куплю в пульт , татарейки і закинуhrdrive писав:ого давай відео на ютуб, як вона їздить і фарами мигає
купляв в Антошці (Арсен, Сихів) 1:43 фото неможу бо вона розсипалась коли пришли малі то я її вирішив не клеїти а викинути (Коштувала моделька біля 20грн)VeRMyT писав:а де купляв ???, який маштаб ?
можеш кинути фото своєї ???
то мій домашній улюбленець , Фретка (Хорьок)hrdrive писав:а шо то за звірина потім причепилася?
фраза в кінці відео поперла не по дєцкі, ти напевно не зі ЛьвоваLADA писав:Відео яке обіцяв, але Вконтакті
LADA писав:Звідки: Львів (Сихів)
всьо штурман пішльи)))|JAGUAR| писав:фраза в кінці відео поперла не по дєцкі, ти напевно не зі Львова
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей