Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Недавно бачив біля Арсену на Сихові. 45 маршрутка з лівого ряду побачила 1.75.і не показавши поворот взяла різко вправо, а там якийсь Опель. Результат Опель на бардюрі двома колесами, добре, що не на людей. Чим заінчилось незнаю.
-
- Ім'я:Любомир
Re: Виродки на дорозі
Багато разів стикався з ситуацією що на Т подібному перехресті рівнозначних доріг ті що їдуть прямо вважають, що їм всім мають поступатися в тому числі ті що справа.
Яскравий приклад - спуск попри стадіон на Стуса, вже в самому низу останній поворот наліво має відгалуження направо (то навіть не дорога). чувак що їхав знизу в то відгалуження мало того, що не пустив мене, так ще й став спустив шкло і пробував щось розказувати...
Яскравий приклад - спуск попри стадіон на Стуса, вже в самому низу останній поворот наліво має відгалуження направо (то навіть не дорога). чувак що їхав знизу в то відгалуження мало того, що не пустив мене, так ще й став спустив шкло і пробував щось розказувати...
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
це ти про який поворот?CEM писав:вже в самому низу останній поворот наліво
Sad, but true.
-
Ще недавно була неоднозначна ситуація:
Їхав по Чорновола правим рядом - після хімічної побачив в ліве дзеркало дзеркало джигіта на жигулях який жваво всіх обганяв з включеними фарами. Спереду маячила маршрутка в мене, я вирішив джигіта пропустити і не перестроюватись. Він несподівано загальмував і завис зліва ззаду так ми і наблизились на 70км/год до маршрутки, я глянув в дзеркало, що джигіт далі висить позаду і включив лівий поворот щоб обійти маршрутку. Тільки но я почав маневр він ліг на сигнал і на газ. Хз як ми розійшлись бо гальмувати в мене вже місця не було - я газ до бляхи і проскочив - він напевно газ відпустив. Потім він маршрутку таки обігнав і заліз в той поворот попри макдональдс перед нею.
Питання хто дурак?
Він собі напевно думає що я...
Їхав по Чорновола правим рядом - після хімічної побачив в ліве дзеркало дзеркало джигіта на жигулях який жваво всіх обганяв з включеними фарами. Спереду маячила маршрутка в мене, я вирішив джигіта пропустити і не перестроюватись. Він несподівано загальмував і завис зліва ззаду так ми і наблизились на 70км/год до маршрутки, я глянув в дзеркало, що джигіт далі висить позаду і включив лівий поворот щоб обійти маршрутку. Тільки но я почав маневр він ліг на сигнал і на газ. Хз як ми розійшлись бо гальмувати в мене вже місця не було - я газ до бляхи і проскочив - він напевно газ відпустив. Потім він маршрутку таки обігнав і заліз в той поворот попри макдональдс перед нею.
Питання хто дурак?
Він собі напевно думає що я...
- BOXER
CEM, він собі хай думає. а ти був в нього справа, в тебе була "перешкода" спереду і ти чемно, включивши поворот, перстроївся в ліву полосу. а він мудак 

Sad, but true.
-
BOXER писав:це ти про який поворот?CEM писав:вже в самому низу останній поворот наліво
Зразу за будинком тим, що присамій дорозі.
Я їхав по зеленій стрілці він по червоній.
-
Ну згідно ПРД я би попав якби він мене в лівий бік догнав і відсутність гальмівного шляху в нього мене би не врятувала...BOXER писав:CEM, він собі хай думає. а ти був в нього справа, в тебе була "перешкода" спереду і ти чемно, включивши поворот, перстроївся в ліву полосу. а він мудак
- BOXER
це як?CEM писав:Ну згідно ПРД я би попав якби він мене в лівий бік догнав

Sad, but true.
-
Я маю пускати всіх в тій полосі куда перестроююсь. Перед початком маневру не впевнився в його безпечності. І фіг доказав би, що він прискорився після початку мого маневру...BOXER писав:це як?CEM писав:Ну згідно ПРД я би попав якби він мене в лівий бік догнав
- Alex-lv
- Ім'я:Александр
- Номер:823-60
Таких 90%, треба важати на вар"ятів.CEM писав:Багато разів стикався з ситуацією що на Т подібному перехресті рівнозначних доріг ті що їдуть прямо вважають, що їм всім мають поступатися в тому числі ті що справа.
- Patrik
- Ім'я:Patrik
- Контактна інформація:
Коли водій переїзджає прямо "Т" - перехресття він вважає що він не здійснює ніякого маневру, тому на перешкоди зправа він не звертає уваги...Alex-lv писав:Таких 90%, треба важати на вар"ятів.CEM писав:Багато разів стикався з ситуацією що на Т подібному перехресті рівнозначних доріг ті що їдуть прямо вважають, що їм всім мають поступатися в тому числі ті що справа.
ПІ/СІ чесно 2 рази в житті так тупив, проносило, думав що прямо головна...
Не ту країну Гондурасом назвали
- Antares
а ось якби він догнав Сема вже ззаду то були б його проблеми бо він не дотримався безпечної дистанції і фіг би він що доказав що СЕМ різко перестроївсяCEM писав:Я маю пускати всіх в тій полосі куда перестроююсь. Перед початком маневру не впевнився в його безпечності. І фіг доказав би, що він прискорився після початку мого маневру...BOXER писав:це як?CEM писав:Ну згідно ПРД я би попав якби він мене в лівий бік догнав

а взагалі в мене зранку була схожа ситіація на антоновича зліва ззаду тупив чувак на ланосі а на моїй полосі спереду стояв пристойний джипег на аварійці я увімкнув поворот і почав перестроюватись не скидаючи швидкості а то мурло побачило і по педальці дало я ледь втік назад і відтормозився за пів метра перед джипом

гнатись за ним бажання вже не було но якби попався...
- Antares
там є

- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Не зрозумів, Ви обоє на Т-подібному нерегульованому перехресті, пропускає той, в кого перешкода зправа, якщо ти рухався вниз по зеленій стрілці, а пень по червоній вгору, то у випадку ДТП, пень не надав перевагу в русі, і побоку чи він вбік, чи в зад (заднє ліве крило, я так розумію) вдарив.CEM писав:Я маю пускати всіх в тій полосі куда перестроююсь. Перед початком маневру не впевнився в його безпечності. І фіг доказав би, що він прискорився після початку мого маневру...
- Pier
Ти трошки загубився, тут в перемішку про дві різні ситуації говорять.igorok писав:Не зрозумів, Ви обоє на Т-подібному нерегульованому перехресті, пропускає той, в кого перешкода зправа, якщо ти рухався вниз по зеленій стрілці, а пень по червоній вгору, то у випадку ДТП, пень не надав перевагу в русі, і побоку чи він вбік, чи в зад (заднє ліве крило, я так розумію) вдарив.CEM писав:Я маю пускати всіх в тій полосі куда перестроююсь. Перед початком маневру не впевнився в його безпечності. І фіг доказав би, що він прискорився після початку мого маневру...
-
- Дякував (ла): 4 рази
У меня одногруппник из Голландии приехал на машине пару лет тому назад, тоже жаловался, что на T-образных равнозначных перекрестках его никто не пропускал (у него чтобы от дома выехать, нужно подряд два таких проехать).
Есть еще одно правило, которого, такое впечатление, придерживаюсь я один. Приоритет при одновременном перестроении. За последние два дня - три ситуации.
1. Еду в левой полосе мне нужно в правую (в конце Луганской поднимаюсь на мост на Стрыйской, чтобы выезжать из города). Включаю поворотник. В правой едет Fabia, которой нужно в левую (съехал с моста на Стрыйской, и едет на разворот, чтобы ехать в сторону Зеленой). Он тоже включает поворотник. Я притормаживаю. Он тоже притормаживает. ... Почти остановились.. Он на меня смотрит. Махаю ему рукой. Он мне улыбается, кивает головой и едет. Думал, что я из вежливости его пропустил. Слышал бы он, что я в его адрес говорил.
2. Обратная ситуация. Научная в сторону Кульпарковской. Еду в среднем ряду мне нужно в ВАМ, включаю поворотник, чтобы встать в левый ряд. В левом несется тело, с включенным правым поворотником. Тело решило, что ему во чтобы то ни стало нужно перестроиться именно передо мной. Так и едем до упора. Когда он понимает, что места, чтобы перестроиться передо мной, ему уже не будет, он притормаживает и я влажу в свой левый ряд.
3. Самая неприятная ситуация. Выезжаю на Сиховский мост со стороны Зеленой, еду в сторону Стуса. Естественно, в правом ряду. Средний свободен. Включаю поворотник. Начинаю перестраиваться. В последний момент замечаю, как из левого ряда, без поворотника в средний ломится Авео. Отдергиваю руль назад, пропускаю его, перестраиваюсь дальше.
Есть еще одно правило, которого, такое впечатление, придерживаюсь я один. Приоритет при одновременном перестроении. За последние два дня - три ситуации.
1. Еду в левой полосе мне нужно в правую (в конце Луганской поднимаюсь на мост на Стрыйской, чтобы выезжать из города). Включаю поворотник. В правой едет Fabia, которой нужно в левую (съехал с моста на Стрыйской, и едет на разворот, чтобы ехать в сторону Зеленой). Он тоже включает поворотник. Я притормаживаю. Он тоже притормаживает. ... Почти остановились.. Он на меня смотрит. Махаю ему рукой. Он мне улыбается, кивает головой и едет. Думал, что я из вежливости его пропустил. Слышал бы он, что я в его адрес говорил.
2. Обратная ситуация. Научная в сторону Кульпарковской. Еду в среднем ряду мне нужно в ВАМ, включаю поворотник, чтобы встать в левый ряд. В левом несется тело, с включенным правым поворотником. Тело решило, что ему во чтобы то ни стало нужно перестроиться именно передо мной. Так и едем до упора. Когда он понимает, что места, чтобы перестроиться передо мной, ему уже не будет, он притормаживает и я влажу в свой левый ряд.
3. Самая неприятная ситуация. Выезжаю на Сиховский мост со стороны Зеленой, еду в сторону Стуса. Естественно, в правом ряду. Средний свободен. Включаю поворотник. Начинаю перестраиваться. В последний момент замечаю, как из левого ряда, без поворотника в средний ломится Авео. Отдергиваю руль назад, пропускаю его, перестраиваюсь дальше.
- BOXER
ну та ясно, шо не завалювати в його правий бік. але включити поворот, глянути в дзеркало і якшо є більш-менш дистанція, то перестроїтись. на таке перестроювання вистачить 1-2 секунд. а далі - хай цілує в дупу))Antares писав:а ось якби він догнав Сема вже ззаду то були б його проблеми бо він не дотримався безпечної дистанції і фіг би він що доказав що СЕМ різко перестроївся
Sad, but true.
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Подякували: 2 рази
Недавно біля колишнього Мерс сервіса на Джерельній. Я їхав від Куліша якраз перед поворотом на Джерельну і якийсь мудак на Ниві Шевроле сірий металік номер ВС4979... -дальше забув виїхав на тротуар, який так дуже вузький і на всіх парах вискочив на Джерельну. При цьому чуть не відірвав мені дзеркало водія
і чуть незачепив 2109 яка стояла попереду

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Контактна інформація:
повір, воно того не варте, скільки разів я хотів мати уазіка ржавого, з бампером тяжким, так щоб не шкода було , тоді такBOXER писав:а далі - хай цілує в дупу))

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей